Filtrera
Stäng

Flytoveraller och flytvästar

En av din livs smartaste investeringar kan mycket väl vara en flytväst, flytoverall eller räddningsväst. Det är lätt att tänka tanken "det händer inte mig" eller "ja, men vi har ju koll". Många som hamnat i en nödsitutation har tänkt samma tanke tidigare. En bra flytoverall håller dig dessutom varm och torr, även om du inte hamnar i vattnet. Flytoverall är perfekt för dig som fiskar i havet, bedriver vid kusten eller i någon av de stora insjöarna där vädret snabbt kan växla. Samtidigt är det ett utmärkt plagg för isfisket, inte minst då för att du håller dig varm. Flytväst är rätt val för dig som fiskar från båt i insjöar eller kustnära områden. En räddningsväst tar lite plats, är lätt och smidiga att bära. Räddningsvästen är t ex utmärkt för dig som flugfiskare från båt eller flytring då en vanlig flytväst kan vara ivägen när man kastar. Du finner flera välkända märken som bl a Baltic, Kinetic och Daiwa.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Imax Ocean Floatation Suit

Imax Ocean Floatation Suit är en varm och komfortabel lättviktsflytoverall som är väldigt prisvärd! Yttermaterialet är av slitstarkt och kraftigt polyester som klarar av tuff hantering. Flytoverallen levereras med visselpipa, midjebälte och avtagbar huva.
Lagernivå:
Från 1.399,00 kr

Kinetic Waterspeed Flytoverall (2 delad)

Här har du en väldigt prisvärd flytoverall från Kinetic som är tvådelad. När Kinetic tog fram denna flytoverall var deras vision att få fram en så prisvärd overall som möjligt till ett lågt pris men ändå inte tumma på kvalite eller säkerhet. Flytoverallen är tillverkad av slitstarkt PVC-belagd 210D Oxford Nylon. Byxornas linning sitter högt upp på kroppen och jackan är extra lång. Detta för att det ej skall blåsa in under kläderna, minimera vattencirulationen, maximera isolering samt kroppsuppvärmning vid en nödsituation. Vid varma och lugna förhållanden kommer du att uppskatta möjligheten att kunna ta av jackan tack vare att overallen är tvådelad.
Lagernivå:
Från 1.299,00 kr

Sundridge Crossflow

Helventilerande med smarta fickor i snygg färgsättning. Helventilerad tack vare flytmaterialet Crossflow så blir du inte lika svettig när du rör på dig. Tillverkad i absolut högsta kvalitet, i alla detaljer. Utmärkt flytförmåga. Godkänd enligt EN 393. Unikt, perforerat flytmaterial, ger marknadens bästa ventilation och komfort. Materialet är mjukt och smidigt, med slutna celler som ger bästa livslängd och extra isolering.
Lagernivå:
Från 2.499,00 kr

Waterspeed X2 Flytoverall

Waterspeed X2 - 210D oxford nylon med PVC - EN963 certifierad - 8 fickor - leveraras med bärväska.
Lagernivå:
Från 1.199,00 kr

Westin W4 Flytoverall

En flytoverall från Westin med en mängd smarta detaljer. I huvan har man satt in fönster på höger och vänster sida för att ge 180 graders synfält. Vattentät material och bra passform gör det här till en overall för hardcore fiskaren.
Lagernivå:
Från 2.399,00 kr

Imax Atlantic Race Flytoverall 2-del

Atlantic Race från Imax är en riktigt bra 2-delad flytoverall som från början var tänkt att användas av seglare med höga krav, men blev snabbt en favorit bland sportfiskare. Flytoverallen är 100% vattentät, har god flytförmåga och andas bra. En 2-delad overall är tacksamt då man enkelt kan ta av överdelen om det blir för varmt ute på fisketuren. Detta är flytoverallen för dig som har höga krav!
Lagernivå:
Från 2.295,00 kr

Kolsyrepatron

CO2-patron till Savage Gear Life Vest Automatic.
399,00 kr 359,00 kr

Kolsyrepatron 33gram

Passar till alla Baltic’s 150N uppblåsbara räddningsvästar.
129,00 kr

Penn Flytoverall (2 delad)

En 2-delad flytdräkt från Penn Fishing som möter upp ISO 12402 standard. Både byxorna och jackan har en rymlig passform för att ge mer rörelsefrihet vilket underlättar kastning. Kommer med en transportpåse.
Lagernivå:
Från 1.699,00 kr

Savage Gear Flytväst

Savage Gear flytväst med automatisk utlösning av gaspatronen vid direktkontakt med vatten. Midjeband med snabbspänne samt bra passform. Extra kolsyrepatron säljes separat.
1.499,00 kr 899,00 kr

Westin W4 Winter Suit Jetset

Westin W4 Winter Suit Jetset är ett kit med jacka och byxa. Som namnet säger så är detta ett kit som lämpar sig i kalla förhållanden. Inte nog med att det är snygga plagg, dom är väldigt varma och komfortabla också! Materialet är självklart vattentåligt så du kan sitta ner i båten eller på snön utan att behöva bli blöt. Jackan är av den längre modellen vilket gör att vind inte blåser in lika lätt och byxorna har hängslen. Detta är ett kit som klarar alla väder... Blåst? Regn? Snö? Inga problem!
Lagernivå:
Från 2.599,00 kr