Filtrera
Stäng

Havsfiskeset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Ifish Alien Black Combo 6,6ft 15-30lb

Ifish Alien Black Combo är en komplett havsfiskeutrustning för båtfisket i Sverige eller lättare fiske i Norge. Rullen är en riktig slitvarg som är utrustad med 5 rostfria kullager plus glidlager, stomme och sidoplattor i armerad grafit, aluminiumspole, dubbelt anti-reverse system, kraftig broms med flera teflonskivor, power handtag mm. En perfekt utrustning av hög kvalitet som passar perfekt för fiske efter torsk, sej, makrill... Ja, det allra flesta arter du hittar i våra hav!
2.298,00 kr 1.799,00 kr

Ifish Explorer Havsfiskeset 7,6ft 30-50lb

Ifish Explorer Havsfiskeset är en komplett havsfiskeutrustning för båtfisket i Sverige eller lättare fiske i Norge. Här får du en riktig slitvarg till rulle med 5 rostfria kullager plus glidlager, stomme och sidoplattor i armerad grafit, aluminiumspole, dubbelt anti-reverse system, kraftig broms med flera teflonskivor, power handtag mm. Detta får du i kombination med ett välbalanserat kolfiberspö med speciellt utformat handtag, robust rullfäste och FUJI spöringar.
1.798,00 kr 1.499,00 kr

Ifish Saltwater Havsfiskeset 6ft

En komplett havsfiskeutrustning för sommarens båtfiske. Är får du ett slitstarkt kolfiberspö som klarar av vikter upp till 300 gram. Utrustningen fungerar lika bra att använda för blandat båtfiske i Sverige som lite lättare havsfiske i Norge. En prisvärd båtutrustning till rätt pris! OBS! Rullen är svart och silvrig. Ej svart och röd som bilden visar.
1.298,00 kr 999,00 kr

Ifish SuperNova Havsfiskeset 6ft

En komplett havsfiskeutrustning för sommarens båtfiske. Här får du ett slitstarkt kolfiberspö som klarar av vikter upp till 300 gram. Rullen är påspolad med nylonlina, så det är bara att bege sig ut och börja fiska. En perfekt utrustning för dig som vill fiska makrill, torsk m.m och inte vill betala en förmögenhet.
798,00 kr 599,00 kr

Kinetic Amber Boat Combo 7ft 20-30lb

Kinetic Amber Boat Combo är en väldigt allround havsfiskeutrustning där du får bra komponenter till ett rimligt pris. Utrustningen fungerar perfekt för blandat svenskt havsfiske eller för lite lättare fiske i Norge. Den slimmade klingan tillsammans med dess styrka ger dig mycket känsla och total kontroll när du drillar fisk. Detta kombineras med en slitstark rulle med aluminiumgavlar, 2 kullager och en mjuk men stark broms.
2.199,00 kr 899,00 kr

Kinetic Amber Boat Combo 7ft 30-50lb

Kinetic Amber Boat Combo är en väldigt allround havsfiskeutrustning där du får bra komponenter till ett rimligt pris. Utrustningen fungerar perfekt för lite tyngre svenskt havsfiske eller för lite lättare fiske i Norge. Den slimmade klingan tillsammans med dess styrka ger dig mycket känsla och total kontroll när du drillar fisk. Detta kombineras med en slitstark rulle med aluminiumgavlar, 2 kullager och en mjuk men stark broms.
2.199,00 kr 899,00 kr

Kinetic Devilfish Boat Combo 6ft

Devilfish Boat Combo från Kinetic är en väldigt prisvärd och mångsidig havsfiskeutrustning. Perfekt för blandat svenskt fiske ute på havet efter torsk, makrill m.m. Spöet klarar av vikter på beten upp till 400g vilket gör att du kan använda de allra flesta typer av pilkar. Rullen är påspolad med 0,55mm nylonlina, så det är bara att gå ut och börja fiska! Detta är ett utmärkt val av utrustning för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet men ändå ha schyssta prylar.
1.199,00 kr 399,00 kr

Kinetic Sea Ghost Combo 6,6ft 20-30lbs

Kinetic Sea Ghost Combo är en havsfiskeutrustning som är perfekt att använda för blandat havsfiske i våra skandinaviska vatten. Ett perfekt spö för fisket efter makrill, torsk m.m. Rullen är försedd med ett räkneverk som visar dig vilket djup du fiskar på. På rullen sitter det påspolat nylonlina i 0,50mm vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. En väldigt prisvärd utrustning!
1.499,00 kr 699,00 kr

Kinetic Sea-Monster Boat Combo 7ft 20-30lb

Kinetic Sea-Monster Boat Combo är en havsfiskeutrustning av hög kvalitet där spöet är tredelat, vilket gör detta perfekt för den resande havsfiskaren! Utrustningen fungerar lika bra för havsfisket i Sverige som för fisket efter torsk, sej m.m i Norge. Här får du ett spö med en mjuk men kraftfull klinga och en välbeprövad havsfiskerulle som är tillverkad av högkvalitativa komponenter och som är utrustad med 3+1 kullager för extra hög mjukhet vid invevning.
2.599,00 kr 1.299,00 kr

Abu Garcia Seafishing (2 toppar)

Abu Garcia Seafishing är ett haspelkombo med två olika toppar som gör att du kan använda den både till kastfiske från land likväl som från båt med pilk och häckla t.ex. Perfekt för dig som vill ha en utrustning för både tyngre land- och båtfiske.
899,00 kr 599,00 kr

Abu Garcia Seafishing Elite

Ett kvalitativt combo framtaget för Norgefisket med gummibeten eller traditionellt havsfiske med häckla och pilk. En utrustning som håller måttet! Perfekt allround havsfiskeutrustning för dig som vill ha lite bättre grejer men inte vill lägga ner en förmögenhet.
3.747,00 kr 2.599,00 kr

Abu Garcia Öresundscombo 7,2ft 50-130gr

En fiskeutrustning från Abu Garcia speciellt framtagen för fisket i Öresund efter torsk och rödspätta. Spöet är ett Veritas 2.0 med en mjuk topp så du känner minsta rörelse. Bakom toppen hittar vi en rejäl ryggrad som gör att du kan sätta press på större fisk. Då man vanligtvis kastar från båten i Öresund är combot självklart utrustad med en Ambassadeur 5500C3 rulle med kastbroms. Allt detta levereras även med 110m Fireline Tracer Braid i 0,18mm. Utrustningen fungerar självklart till annat lättare havsfiske än just i Öresund.
3.767,00 kr 2.499,00 kr