Filtrera
BETESDAGAR - 20% EXTRA PÅ NÄSTAN ALLA BETEN! KLICKA HÄR!
Stäng
BETESDAGAR - 20% EXTRA PÅ NÄSTAN ALLA BETEN! KLICKA HÄR!

Havsfiskeset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kinetic Fantastica Boat Combo 6ft 20-30lb (Högervevad)

Kinetic Fantastica Boat Combo är en havsfiskeutrustning som fungerar perfekt för sommarens båtfiske efter arter som makrill, torsk m.m. Här får du ett spö med en mjuk men kraftfull klinga och en slitstark havsfiskerulle. En perfekt utrustning för dig som antingen inte vill lägga ut en förmögenhet på fiskeprylar eller för dig som vill ha en reserv uppsättning liggandes i båten. Just denna modell kommer med en högervevad rulle.
899,00 kr 799,00 kr

Ifish Båtpimpelset Red Camo 113cm

Ifish Båtpimpelset är en havsfiskeutrustning som lämpar sig perfekt för makrillfiske från båt. Spöet har styvare aktion för klara av flera starka makrill samtidigt och att spöet endast är 113cm långt gör att det är perfekt att gömma undan när det inte används. Hel spänstig klinga och greppvänligt EVA handtag, robust rullfäste i kombination med IFISH 400R multirulle (högervevad). Perfekt att använda tillsammans med en makrillhäckla och pilk/vikt. Denna utrustning går även alldeles utmärkt att använda för ismete efter gädda.
899,00 kr 799,00 kr

Kinetic Fantastica Boat Combo 6ft 20-30lb (Vänstervevad)

Kinetic Fantastica Boat Combo är en havsfiskeutrustning som fungerar perfekt för sommarens båtfiske efter arter som makrill, torsk m.m. Här får du ett spö med en mjuk men kraftfull klinga och en slitstark havsfiskerulle. En perfekt utrustning för dig som antingen inte vill lägga ut en förmögenhet på fiskeprylar eller för dig som vill ha en reserv uppsättning liggandes i båten. Just denna modell kommer med en vänstervevad rulle.
899,00 kr 799,00 kr

Ifish SuperNova Havsfiskeset 6ft

En komplett havsfiskeutrustning för sommarens båtfiske. Här får du ett slitstarkt kolfiberspö som klarar av vikter upp till 300 gram. Rullen är påspolad med nylonlina, så det är bara att bege sig ut och börja fiska. En perfekt utrustning för dig som vill fiska makrill, torsk m.m och inte vill betala en förmögenhet.
998,00 kr 799,00 kr

Abu Garcia Seafishing (2 toppar)

Abu Garcia Seafishing är ett haspelkombo med två olika toppar som gör att du kan använda den både till kastfiske från land likväl som från båt med pilk och häckla t.ex. Perfekt för dig som vill ha en utrustning för både tyngre land- och båtfiske.
1.019,00 kr 899,00 kr

Penn Linecounter Sea Combo

Penn Linecounter Sea Combo är en havsfiskeutrustning som fungerar lika bra i Sverige som efter stor torsk och hälleflundra i Norge. Rullen har ett räkneverk vilket gör att du hela tiden kan ha koll på vilket djup du fiskar. Spöet har en väldigt skön och följsam aktion men med rejäl ryggrad så du kan sätta press på större fisk. Levereras med 270m Fireline i färgen Smoke (svart).
2.119,00 kr 1.899,00 kr