Filtrera
Stäng

Havsfiskeset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kinetic Zexus Combo 6,6ft 30-50lbs

Kinetic Zexus Combo är en havsfiskeutrustning av hög kvalitet som passar utmärkt för fiskeresan i Norge eller vrakfiske i Sverige. Då spöet är 3-delat är det väldigt smidigt att ta med sig på fiskeresan. Spöet är byggt på en kolfiberklinga av hög kvalitet med förstärkta spöringar och ett foam handtag för bästa komfort. Rullen är utrustad med 4 kullager, extra stor vev med foam-knopp och har en utväxling på 4.1:1. Så oavsett om du skall fiska på vraken eller blandat havsfiske i Sverige eller dra stora hälleflundror och torskar i Norge kommer detta combot göra susen! Levereras med en smidig spöväska för transport. Kompletteras med lina.
1.699,00 kr 1.439,00 kr

Rovex Integra Gold Boat Combo 7ft 20lbs

Rovex Integra Gold Boat Combo är en havsfiskeutrustning som lämpar sig utmärkt för blandat havsfiske i Sverige. Här får du ett gediget och slitstarkt glasfiberspö samt en rulle som är saltvattensbeständig och har ett kullager. Utrustningen är perfekt för lättare torskfiske med pilk, makrillfiske etc. Rullen är även påspolad med nylonlina i lämplig dimension, så det är bara att åka ut och börja fiska! Så vill du ha en schysst havsfiskeutrustning men inte vill lägga ner en förmögenhet är detta rätt val för dig.
1.099,00 kr 599,00 kr

Abu Garcia Havsfiskeset 700

Ett prisvärt och funktionellt havsfiskekombo. Funkar perfekt till västkustfiskaren som vill kunna fiska Markill och Torsk från båten. Komplettera endast med en häckla och pilk så är snart middagen bärgad !
899,00 kr 799,00 kr

Abu Garcia Seafishing (2 toppar)

Ett haspelkombo med två olika toppar som gör att du kan använda den både till kastfiske från land likväl som från båt med pilk och häckla t.ex. Perfekt för dig som vill ha en utrustning för både tyngre land- och båtfiske.
899,00 kr 599,00 kr

Abu Garcia Seafishing Elite

Ett kvalitativt combo framtaget för Norgefisket med gummibeten eller traditionellt havsfiske med häckla och pilk. En utrustning som håller måttet! Perfekt allround havsfiskeutrustning för dig som vill ha lite bättre grejer men inte vill lägga ner en förmögenhet.
3.747,00 kr 2.599,00 kr

Abu Garcia Öresundscombo 7,2ft 50-130gr

En fiskeutrustning från Abu Garcia speciellt framtagen för fisket i Öresund efter torsk och rödspätta. Spöet är ett Veritas 2.0 med en mjuk topp så du känner minsta rörelse. Bakom toppen hittar vi en rejäl ryggrad som gör att du kan sätta press på större fisk. Då man vanligtvis kastar från båten i Öresund är combot självklart utrustad med en Ambassadeur 5500C3 rulle med kastbroms. Allt detta levereras även med 110m Fireline Tracer Braid i 0,18mm. Utrustningen fungerar självklart till annat lättare havsfiske än just i Öresund.
3.767,00 kr 2.499,00 kr

Abu Volatile Boat Combo

Abu Volatile Boat är ett väldigt trevlig havsfiskeutrustning som lämpar sig väl för både fisket i Sverige på vrak m.m men även för fisket i Norge. Spöet är klassat som ett 30lbs spö vilket är det mest "allround" man kan ha för havsfisket. Det ingår även en högervevad Ambassadeur 7000 C3 rulle som klarar av riktigt tuffa tag. Levereras självklart med 300m Whiplash Crystal 0,25mm flätlina som är en av de mest populära flätlinorna för havsfiske. Här får du en riktigt bra havsfiskeutrustning du inte kommer behöva byta ut på länge.
4.347,00 kr 1.999,00 kr

Ambassadeur Boat Combo 7ft 30lbs

Ambassadeur Boat Combo är en havsfiskeutrustning som lämpar sig utmärkt för blandat havsfiske i Sverige, oavsett om du fiskar inomskärs eller ute på vrak efter stor torsk, sej m.m. Utrustningen går även utmärkt att använda för resan upp till Norge i jakt på ännu större fisk. Här får du en klassisk Abu Garcia Ambassadeur 7000 havsfiskerulle med räkneverk så du kan hålla koll på hur djupt du fiskar. Spöet är ett Abu Garcia Volatile Boat som är ett kolfiberspö av väldigt hög kvalitet och byggd med hjälp av nanoteknik. Här får du ett spö med mycket känsla men ändå en rejäl ryggrad så du kan sätta press på riktigt stor fisk. Utöver detta medföljer även 250m Whiplash flätlina som är en favoritlina bland många havsfiskeproffs. Detta är helt enkelt en perfekt havsfiskeutrustning för dig som vill ha en utrustning du kan lita på!
4.447,00 kr 2.999,00 kr

Penn Boat Combo

En havsfiskekombo från Abu Garcia, Perfekt kombo för den som vill fiska Makrill eller Torsk inomskärs i Öresund eller här uppe på västkusten då detta spöt har lite mer känsla än många andra "för hårda" spön.
1.881,00 kr 1.299,00 kr

Penn Fathom Combo 30lbs

Penn Fathom Combo är ett supercombo för dig som vill ha riktigt kvalitativa saker men ej vill sätta ihop en utrustning själv och allt omkring det. Funkar utmärkt för "Kveite" under Norgeresan och även här hemma om du vill fiska med stil!
4.947,00 kr 3.499,00 kr

Penn Linecounter Sea Combo

Penn Linecounter Sea Combo är en havsfiskeutrustning som fungerar lika bra i Sverige som efter stor torsk och hälleflundra i Norge. Rullen har ett räkneverk vilket gör att du hela tiden kan ha koll på vilket djup du fiskar. Spöet har en väldigt skön och följsam aktion men med rejäl ryggrad så du kan sätta press på större fisk. Levereras med 270m Fireline Tracer Braid.
3.497,00 kr 2.499,00 kr

Penn Pro Havsfiskecombo 7ft 15-40lbs

Penn Pro är en havsfiskeutrustning av riktigt hög kvalitet! Inget är lämnat åt slumpen, oavsett om du fiskar hälleflundra i Norge eller torsk på västkusten. Är du på jakt efter en båtutrustning som verkligen håller och där det inte tummats på kvalitén är detta alternativet för dig! Här får du en tvåväxlad Penn Fathom 30, ett Penn Regiment II XT havsfiskespö samt 250m flätlina av den väldigt populära modellen Whiplash Crystal. Denna utrustning rekommenderar vi varmt!
5.547,00 kr 3.999,00 kr