Filtrera
Stäng

Fiskeset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Jigging Perch 6,2ft 12-26gr

Är du på jakt efter en riktigt schysst fiskeutrustning med riktigt bra komponenter i jakten på stora abborrar? Då behöver du inte leta mer. En perfekt utrustning för dropshot, texas/carolina, traditionellt jiggfiske m.m. Här har du ett fiskeset med ett Abu Veritas spö som har en följsam men toppig aktion och en ordentlig ryggrad. Det ingår även en Mitchell Mag Pro R rulle som är en utav Mitchells flaggskepp. Rullen är påspolad med Fireline Crystal flätlina. Här får du grymt bra grejer helt enkelt!
3.267,00 kr 2.199,00 kr

Abu Garcia Pro Max Perch Combo 7ft 5-20gr

Pro Max Perch Combo från Abu Garcia är den perfekta fiskeutrustning till abborre och till dig som vill ha riktigt bra grejor! Här har verkligen inte Abu Garcia tummat på kvalitén. Med denna utrustning kan du fiska alla tänkbara fiskemetoder efter abborre, oavsett om du fiskar dropshot, texas/carolina, vanligt jiggfiske, spinnare, wobblers etc, etc! Helt enkelt, outstanding! I paketet får du en vänstervevad Ambassadeur Pro Max med hela 8 kullager och en jämn och fin gång. Spöet är ett Abu Garcia Villain som är byggt på en högkvalitativ kolfiberklinga och som har titanium spöringar. Allt detta levereras med en Fireline Tracer Braid flätlina.
3.797,00 kr 2.499,00 kr

Abu Garcia Seafishing (2 toppar)

Abu Garcia Seafishing är ett haspelkombo med två olika toppar som gör att du kan använda den både till kastfiske från land likväl som från båt med pilk och häckla t.ex. Perfekt för dig som vill ha en utrustning för både tyngre land- och båtfiske.
899,00 kr 599,00 kr

DAM Effzett Nova Jerk Combo 6,5ft 25-125g

Effzett Nova Jerk Combo är som namnet skvallrar om en spinnfiskeutrustning som är speciellt framtagen för jerkbaitfisket efter gädda. Tack vare spöets stora spann i kastvikter kan man använda allt ifrån mindre jerkbaits till riktigt stora. Det går även utmärkt att kasta iväg stora gäddjiggar, spinnerbaits m.m. Spöet är byggt på en högkvalitativ TC24 kolfiberklinga med extra snabb aktion som är utrustad med bl.a K-Frame spöringar, handtag av en mix mellan kork och EVA m.m. Rullen är en DAM Quick Speedcore som är en lågprofilsrulle med en utväxling på hela 9.3:1. Detta gör att du kan veva hem dina beten riktigt fort! Den är utrustad med bl.a en dubbel anodiserad aluminiumspole, 11 kullager, ergonomiskt handtag, ABS-grafit ram och sidor m.m.
3.099,00 kr 1.499,00 kr

DAM Effzett Nova Spinn Combo 6,5ft 7-28g

Effzett Nova Spinn Combo är som namnet skvallrar om en spinnfiskeutrustning från tyska DAM. Denna modell är perfekt för blandat insjöfiske efter arter som abborre, regnbåge, öring etc oavsett om du tänkt fiska med jiggar, dropshot, spinnare m.m. Spöet är ett Effzett Nova som är speciellt designat för den moderna sportfiskaren. Spöet är byggt på en högkvalitativ TC24 kolfiberklinga med extra snabb aktion som är utrustad med bl.a K-Frame spöringar, handtag av en mix mellan kork och EVA m.m. Rullen är en DAM Quick Sinistar som är en högkvalitativ vänsterhänt baitcasting rulle i fin svart look. Rullen är utrustad med hela 7 rostfria kullager och har en aluminiumspole.
2.799,00 kr 1.399,00 kr

DAM Effzett Nova Spinn Combo 7ft 10-42g

Effzett Nova Spinn Combo är som namnet skvallrar om en spinnfiskeutrustning från tyska DAM. Denna modell är perfekt för blandat insjöfiske eller som ett kortare kustspö. Spöet är ett Effzett Nova som är speciellt designat för den moderna sportfiskaren. Spöet är byggt på en högkvalitativ TC24 kolfiberklinga med extra snabb aktion som är utrustad med bl.a K-Frame spöringar, handtag av en mix mellan kork och EVA m.m. Rullen är en DAM Quick Sinistar som är en högkvalitativ vänsterhänt baitcasting rulle i fin svart look. Rullen är utrustad med hela 7 rostfria kullager och har en aluminiumspole.
2.839,00 kr 1.399,00 kr

DAM Effzett Nova Travel Spinn Combo 7ft 10-42g

Effzett Nova Spinn Combo är som namnet skvallrar om en spinnfiskeutrustning från tyska DAM. Denna modell är perfekt för blandat insjöfiske eller som ett kortare kustspö. Spöet är ett Effzett Nova som är speciellt designat för den moderna sportfiskaren. Spöet är byggt på en högkvalitativ TC24 kolfiberklinga med extra snabb aktion som är utrustad med bl.a K-Frame spöringar, handtag av en mix mellan kork och EVA m.m. Rullen är en DAM Quick Sinistar som är en högkvalitativ vänsterhänt baitcasting rulle i fin svart look. Rullen är utrustad med hela 7 rostfria kullager och har en aluminiumspole. Här i en 4-delad travelmodell som passar perfekt för den resande fiskaren!
2.999,00 kr 1.499,00 kr

Shakespeare Lady Fish Haspelkit

Shakespeare Lady Fish Haspelkit är en combo i en rosa ton för den färgmedvetne. Den skönt rosa rullen har en 0.25mm kvalitets nylonlina från Stren samt ett 5.6' spö med noga avvägd aktion, combon innehåller en beteask med ett stort sortiment av beten, jiggar, flöten och krokar(102st produkter). Detta kittet innehåller allt kan tänkas behöva för att snabbt
699,00 kr 399,00 kr

Shakespeare Mackerel Combo 10ft 40-100g

Shakespeare Mackerel Combo är en haspelutrustning speciellt framtagen för kustfisket efter makrill och andra saltvattensfiskar. Tack vare spöets längd (300cm) och kastvikter upp till 100 gram kan man kasta iväg tunga drag och sänken riktigt långt! Rullen är påspolad med nylonlina av hög kvalitet, så det är bara att gå ut och börja fiska. Den perfekta makrillutrustningen för dig som vill ha möjlighet att kunna kasta iväg tunga beten!
849,00 kr 699,00 kr

Sportex Black Pearl Limited Edition 8ft 35-49g

Sportex Black Pearl Limited Edition är en haspelutrustning som enbart getts ut i ett begränsad antal. Utrustningen passar perfekt för insjöfisket efter gös och gädda eller blandat kustfiske efter torsk, makrill, havsöring etc. Detta är med andra ord en väldigt mångsidig utrustning. Rullen är utrustad med hela 8 kullager, den har en väldigt jämn och fin gång samt en stark slirbroms. Spöet är ett lätt kolfiberspö av väldigt hög kvalitet med en rapp och och distinkt aktion. Allt detta levereras med 220m flätlina. Rekommenderas starkt!
2.999,00 kr 1.999,00 kr

Tornado Combo 8ft 5-15gr

Abu Tornado har en mycket god balans, god känsla för dina fisketurer i ur och skur. Enklare blir det inte att köpa rätt grejor: rulle och spö som anpassats efter varandra. Det ingår även 300m nylonlina i lämplig dimesion. Rullen har 5 kullager. Sen måste vi ju medge att den vita finishen är riktigt schysst!
1.329,00 kr 699,00 kr

Tornado Combo 9ft 10-35g

Abu Tornado har en mycket god balans, god känsla för dina fisketurer i ur och skur. Enklare blir det inte att köpa rätt grejor: rulle och spö som anpassats efter varandra. Rullen har 5 kullager. Sen måste vi ju medge att den vita finishen är riktigt schysst!
1.429,00 kr 799,00 kr