Filtrera
Stäng

Kurser/Aktiviteter

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Flugbindarkurs med Johan Klingberg 24/10

Nu kör vi igång med flugbindningskurserna igen med Johan Klingberg. Under denna kväll så kommer vi få lära oss om CdC- teknikerna, fisketeknikerna och mönstren. Flugorna som demonstreras visas genom en stor projektorbild vilket gör att alla, oavsett erfarenhet enkelt kan hänga med i de olika stegen. Välkomna!
350,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 1

Är du en av många som vill lära dig att flugfiska? Detta är kursen för dig som är nybörjare och vill ha professionell hjälp av en kastinstruktör. Här får du chansen att lära dig olika kasttekniker, teori i form av tips och trix inom flugfiske m.m. Du lär dig allt som man behöver veta för att själv bege sig ut och flugfiska helt enkelt! Denna kurs är framförallt för dig som precis börjat flugfiska eller vill lära dig den ädla konsten. Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du all information du behöver för att lämna en anmälningsförfrågan.
800,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 2 Havsöring

Detta är en flugfiskekurs för nybörjare där du får chansen att åka ut med en professionell kastinstruktör på västkusten och fiska efter havsöring. Här lär du dig att finslipa dina kasttekniker och lära dig olika strategier, val av flugor m.m för havsöringsfiske. Denna kurs kräver viss kastvana med flugspö sedan tidigare, så är du helt nybörjare rekommenderar vi dig att spana in "Nybörjarkurs Del 1". Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du mer information och hur du går tillväga för att lämna en anmälningsförfrågan.
900,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 2 P&T

Detta är en flugfiskekurs för nybörjare där du får chansen att åka ut med en professionell kastinstruktör till en regnbågssjö och fiska efter regnbåge och öring. Här lär du dig att finslipa dina kasttekniker och lära dig olika strategier, val av flugor m.m för regnbågsfisket. Denna kurs kräver viss kastvana med flugspö sedan tidigare, så är du helt nybörjare rekommenderar vi dig att spana in "Nybörjarkurs Del 1". Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du mer information och hur du går tillväga för att lämna en anmälningsförfrågan.
900,00 kr

Hökensås Resa 18-20/10 2019

Nu har du chansen att få fiska i Hökensås tillsammans med en av landets mest rutinerade regnbågsfiskare Johan Klingberg. Tillsammans med Johan kan vi nu erbjuda en weekend där fiske och flugbindning står i fokus. Det blir en helg du sent kommer att glömma!
3.250,00 kr

Flugbindarkurs med Johan Klingberg 14/11 - FULLBOKAD

Temat för kvällens kurs är moderna torrflugor. Johan Klingberg är en av Sveriges främsta flugbindare och flugfiskare med regnbåge och öring som sin specialitet. Flugorna som demonstreras visas genom en stor projektorbild vilket gör att alla, oavsett erfarenhet enkelt kan hänga med i de olika stegen. Välkomna!
350,00 kr