Filtrera
Stäng

Kurser/Aktiviteter

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bindkurs med Johan Klingberg 14/11

Välkomna till en helkväll i flugbindandets tecken på EL-GE Sportfiske. Denna kväll går i havsöringens tecken tillsammans med Johan Klingberg. Under perioder äter havets silver här på västkusten framförallt räkor och märlor, bytesdjur det ofta finns gott om. Därför är det viktigt för alla havsöringsfiskare att vara utrustade med några riktigt bra imitationer. Johan kommer att visa oss några av hans specialare, både enkla och avancerade, som fungerar för det mesta. Flugorna som demonstreras visas genom en stor projektorbild vilket gör att alla, oavsett erfarenhet enkelt kan hänga med i de olika stegen.
350,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 17/10

Välkomna till en helkväll i flugbindandets tecken på EL-GE Sportfiske. Höstens första träff gästas vi av Johan Klingberg som framför allt har öring- och regnbågsfiske som sin specialitet. Denna kväll kommer vi att binda några av hans favoritflugor för regnbågssjön, nymfer, skalbaggar och torrflugor. Flugorna är tillräckligt avancerade för att locka även den mer erfarne flugbindaren. Men genom Johans pedagogiska bakgrund kan även nybörjaren hänga med. Regnbågsflugor
350,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 1

Är du en av många som vill lära dig att flugfiska? Detta är kursen för dig som är nybörjare och vill ha professionell hjälp av en kastinstruktör. Här får du chansen att lära dig olika kasttekniker, teori i form av tips och trix inom flugfiske m.m. Du lär dig allt som man behöver veta för att själv bege sig ut och flugfiska helt enkelt! Denna kurs är framförallt för dig som precis börjat flugfiska eller vill lära dig den ädla konsten. Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du all information du behöver för att lämna en anmälningsförfrågan.
800,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 2 Havsöring

Detta är en flugfiskekurs för nybörjare där du får chansen att åka ut med en professionell kastinstruktör på västkusten och fiska efter havsöring. Här lär du dig att finslipa dina kasttekniker och lära dig olika strategier, val av flugor m.m för havsöringsfiske. Denna kurs kräver viss kastvana med flugspö sedan tidigare, så är du helt nybörjare rekommenderar vi dig att spana in "Nybörjarkurs Del 1". Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du mer information och hur du går tillväga för att lämna en anmälningsförfrågan.
900,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 2 P&T

Detta är en flugfiskekurs för nybörjare där du får chansen att åka ut med en professionell kastinstruktör till en regnbågssjö och fiska efter regnbåge och öring. Här lär du dig att finslipa dina kasttekniker och lära dig olika strategier, val av flugor m.m för regnbågsfisket. Denna kurs kräver viss kastvana med flugspö sedan tidigare, så är du helt nybörjare rekommenderar vi dig att spana in "Nybörjarkurs Del 1". Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du mer information och hur du går tillväga för att lämna en anmälningsförfrågan.
900,00 kr

Lilla Lövsjön 7/10 - 2017

För fjärde året i rad bjuder vi tillsammans med Gråbo Sportfiske och Fiskevårdsförening in till en gratis heldag vid den härliga sjön Lilla Lövsjön i Gråbo. Spana gärna in videon nedan!
0,00 kr

Hökensåsweekend med Klingberg - FULLBOKAD

Nu har du chansen att få fiska i Hökensås finaste sjö tillsammans med en av landets mest rutinerade regnbågsfiskare Johan Klingberg. Tillsammans med Johan kan vi nu erbjuda en weekend där fiske och flugbindning står i fokus. Vi har bokat Strandgölen som räknas som områdets pärla där vi ska fiska i två dagar. Fisken som simmar i denna sjö är av otroligt fin kvalité och är större i genomsnitt än i områdets övriga sjöar. Det blir en helg då du har chans att komma i kontakt med troféfiskar! Datum 29 september -1 oktober 2017.
1.000,00 kr