Filtrera
Stäng

Kurser/Aktiviteter

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bindkurs med Johan Klingberg 18/10 (Regnbåge Del 2)

Höstens första träff gästas vi av Johan Klingberg som framför allt har öring- och regnbågsfiske som sin specialitet. Denna kväll kommer vi att binda några av hans favoritflugor för regnbågen. Flugorna är tillräckligt avancerade för att locka även den mer erfarne flugbindaren. Men genom Johans pedagogiska bakgrund kan även nybörjaren hänga med. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg och bindstäd.
350,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 7/2 (Nattsländans Livscykel)

På årets första kurs med Johan Klingberg så kommer vi gå igenom nattsländans livscykel! Johan kommer att visa oss dom olika stadierna i nattsländans livscykel. Flugorna som demonstreras visas genom en stor projektorbild vilket gör att alla, oavsett erfarenhet enkelt kan hänga med i de olika stegen. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, tråd och bindstäd. Obs, begränsat antal platser!
350,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 8/11 (Flymfer & Softhackel)

På höstens andra kurs med Johan Klingberg specialiserar vi oss på soft hackle och flymfer. Dessa flugorna brukar fungera väldigt bra på regnbåge och öring under hösten. Flugorna är tillräckligt avancerade för att locka även den mer erfarne flugbindaren. Men genom Johans pedagogiska bakgrund kan även ybörjaren hänga med. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, bindstäd och tråd. Obs, begränsat antal platser
350,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 1

Är du en av många som vill lära dig att flugfiska? Detta är kursen för dig som är nybörjare och vill ha professionell hjälp av en kastinstruktör. Här får du chansen att lära dig olika kasttekniker, teori i form av tips och trix inom flugfiske m.m. Du lär dig allt som man behöver veta för att själv bege sig ut och flugfiska helt enkelt! Denna kurs är framförallt för dig som precis börjat flugfiska eller vill lära dig den ädla konsten. Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du all information du behöver för att lämna en anmälningsförfrågan.
800,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 2 Havsöring

Detta är en flugfiskekurs för nybörjare där du får chansen att åka ut med en professionell kastinstruktör på västkusten och fiska efter havsöring. Här lär du dig att finslipa dina kasttekniker och lära dig olika strategier, val av flugor m.m för havsöringsfiske. Denna kurs kräver viss kastvana med flugspö sedan tidigare, så är du helt nybörjare rekommenderar vi dig att spana in "Nybörjarkurs Del 1". Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du mer information och hur du går tillväga för att lämna en anmälningsförfrågan.
900,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs Del 2 P&T

Detta är en flugfiskekurs för nybörjare där du får chansen att åka ut med en professionell kastinstruktör till en regnbågssjö och fiska efter regnbåge och öring. Här lär du dig att finslipa dina kasttekniker och lära dig olika strategier, val av flugor m.m för regnbågsfisket. Denna kurs kräver viss kastvana med flugspö sedan tidigare, så är du helt nybörjare rekommenderar vi dig att spana in "Nybörjarkurs Del 1". Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du mer information och hur du går tillväga för att lämna en anmälningsförfrågan.
900,00 kr

Flugfiskekurs Lilla Lövsjön 21/10

EL-GE sportfiske och äventyr arrangerar en heldags kurs som vänder sig främst till dig med mindre erfarenhet av fiske med flugspö. 2 erfarna Team-fiskare från EL-GE erbjuder en upplevelse i praktiskt fiske, kastteknik, möjlighet till flytringsfiske (finns 4 flytringar att nyttja) samt avkoppling i gott sällskap. Guiderna finns hela tiden till hands för att utveckla din kastteknik samt lära dig olika strategier hur du effektivt tar dig an ett regnbågsvatten. Vi bryter för lunch kl 12.00 då vi bjuder på högrevsburgare med tillhörande dryck vid ett av sjöns vindskydd. Efter lunch fiskar vi hela eftermiddagen, fram till 1700. Möjlighet finns att fiska vidare på egen hand.
950,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 28/2 (Havsöring) FULLBOKAD!

På årets andra kurstillfälle kommer Johan Klingberg lära oss att binda fina havsöringsflugor som funkar bra här på kusten! Flugorna är tillräckligt avancerade för att locka även den mer erfarne flugbindaren. Men genom Johans pedagogiska bakgrund kan även nybörjaren hänga med. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, bindstäd och tråd. Obs, begränsat antal platser
350,00 kr