Filtrera
Stäng

Flugfiskeset

Dags att prova på flugfiske? Under sektionen kurser/aktiviteter kan du läsa om våra nybörjarkurser för att börja flugfiska. För många har kombo eller fiskeset kommit att bli ett negativt laddat ord, ett "budget köp". Faktum är att de flugfiskeset vi har valt att plocka in i vårt sortiment oftast är bestående utav flugspön, flugrullar och fluglinor som vi säljer löst i butiken, men här till ett extremt bra pris.

Fokus i våra flugfiskeset i de lägre prisklasserna ligger på flugspö - den absolut viktigaste komponenten i din flugfiskeutrustning. Ser man på flugfiskelinan så är den oftast av en standard WF tapering om inget annat anges och i flytande utförande. Flugrullen är mer eller mindre en förvaring för fluglinan och backingen.

Beställ din flugfiskeutrustning av oss online – enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser. Vår tanke med hela hemsidan är att det ska kännas som att man är inne i våra fysiska butiker. Därför har vi lagt stort fokus på att plocka ut rätt produkter i respektive avdelning på hemsidan, samt att presentera dem såsom vi hade valt att presentera dem för er i våra fysiska butiker.

Hör gärna av dig till oss om du behöver råd eller tips inom flugfiske och flugfiskeutrustning.

 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

EL-GE Selected Budget #5

Ett perfekt flugfiskeset för nybörjaren eller som backup set till fjällfiskeresan. Det här kombot fungerar fint till lättare insjöfiske efter exempelvis öring och regnbåge. Fokusen i det här kombot har vi medvetet lagt på flugspöt. Det är den komponent som är mest värdefull för dig som nybörjare. Linan kan enkelt bytas ut vid behov när du kommit igång kommit igång med din flugfiskekarriär och tekniken börjat sitta. En flytande WF lina med standard tapering ingår i priset likaså backing och en storspolad grafitrulle. Läs mer om produkterna i länkarna nedan.
2.297,00 kr 1.699,00 kr

EL-GE Selected Budget #7

Ett perfekt flugfiskeset för nybörjaren eller som backup set till fiskeresan. Det här kombot fungerar fint till insjöfiske där det finns chans på lite större öring och där behovet på lite större flugor finns. Funkar perfekt till kustfisket efter havsöring och är ett bra supplement för fjällfiskaren som vill kunna fiska även när vinden ligger på. Fokusen i det här kombot har vi medvetet lagt på flugspöt. Det är den komponent som är mest värdefull för dig som nybörjare. Linan kan enkelt bytas ut vid behov när du kommit igång kommit igång med din flugfiskekarriär och tekniken börjat sitta. En flytande WF lina med standard tapering ingår i priset likaså backing och en storspolad grafitrulle. Läs mer om produkterna i länkarna nedan.
2.497,00 kr 1.899,00 kr

EL-GE Selected Medium #5

Medium kombot är en utrustning som ligger snäppet ovanför våra budget kombon. Här får du en uppgraderad lina och ett spö med lite mera krut i sig. RIO:s Mainstreamlina är en av våra mest sålda av en anledning, den är extremt allround och ger verkligen valuta för pengarna! I kombination med Greys GR50 spön så får du en klockren kombo som kastar riktigt fint, enkelt och med god precision.
3.247,00 kr 2.499,00 kr

EL-GE Selected Medium #7

Medium kombot är en utrustning som ligger snäppet ovanför våra budget kombon. Här får du en uppgraderad lina och ett spö med lite mera krut i sig. RIO:s Mainstreamlina är en av våra mest sålda av en anledning, den är extremt allround och ger verkligen valuta för pengarna! I kombination med Greys GR50 spön så får du en klockren kombo som kastar riktigt fint, enkelt och med god precision.
3.447,00 kr 2.599,00 kr

A.Jensen Charon 9ft #4/5

A.Jensen Charon ger dig ett spö som är enkelt att ladda och har en förlåtande aktion. I priset ingår rulle med två extra spolar riggade med en flyt, en långsamt sjunkande lina samt backing och tafs monterat och klart.
2.799,00 kr 2.149,00 kr

A.Jensen Charon 9ft #7/8

A.Jensen Charon ger dig ett spö som är enkelt att ladda och har en förlåtande aktion. I priset ingår rulle med två extra spolar riggade med en flyt, en långsamt sjunkande lina samt backing och tafs monterat och klart. Spöt är försett med fightingbutt!
2.799,00 kr 2.149,00 kr

Allround Custom Combo 9 fot #6

I Allround Combo har du ett bra och prisvärt flugfiskeset som är perfekt för dig som vill komma igång med att flugfisket. Flugspöt, Sportex Diamond, har en bra balans mellan kraft och känsla och som gör sig lika bra i strömmande som stilla vatten. Flugspöet och fluglinan bär både torrflugor och förtyngda nymfer. Haze V2 är lätta rullar med stor spoldiameter och en medium bred spole. Alla storlekar kommer med en hel invändig ram för bättre stabilitet och för att minimera att tunna skjutlinor kilar sig fast mellan spolen och rullhuset. Flugspöet och fluglinan bär både torrflugor, förtyngda nymfer och en kustfluga.
6.696,00 kr 4.399,00 kr

Guideline Flugfiskeset Gädda

Nu har vi satt ihop ett kit för gäddflugfiskaren med Guidelines populära Exp4 spö i klass 8 som ger dig en medium-fast aktion som vänder över gäddtafs och stora gäddflugor utan problem. I setet ingår också Guidelines Reelmaster rulle och deras Pikelina vilket tillsammans ger en väldigt bra kombo för nybörjare som proffs. Dessutom ingår en gäddtafs från Climax samt backing.
3.847,00 kr 2.699,00 kr

Guideline Nya Lpxe Combo 9ft #6

Allround Guideline Lpxe Combo är ett flugfiskeset som vi handplockat för att kunna erbjuda maximalt värde för pengarna. Det här combot lämpar sig både till havsöringsfiske på kusten likväl som till fjäll eller regnbågsfiskaren. Guidelines nya Lpxe spö är en verklig fullträff och tillsammans med deras Reelmaster rulle så blir det en given vinnare. Det här flugfiskesetet rekommenderas varmt!
6.696,00 kr 4.799,00 kr

Harr/Öring Elevate Combo 9ft #5

Torrflugefisket efter harr, öring & röding är bland de roligaste man kan bedriva. Ett flugspö i 9' klass #5 är det mest optimala om ditt fiske både sker i sjö och strömmande vatten efter dessa arter. Detta är en kombination utvald av våra teamfiskare. Bästa prestanda för pengarna.
4.526,00 kr 3.599,00 kr

Regnbåge/Fjällfiske Custom Combo 9 fot #5

I Regnbåge/Fjällfiske Combo har du ett bra och prisvärt flugfiskeset som är perfekt för dig som vill komma igång med att flugfiska regnbåge eller för fjällfisket. Flugspöt, Sportex Diamond, har en bra balans mellan kraft och känsla och som gör sig lika bra i strömmande som stilla vatten. Flugspöet och fluglinan bär både torrflugor och förtyngda nymfer. Haze V2 är lätta rullar med stor spoldiameter och en medium bred spole. Alla storlekar kommer med en hel invändig ram för bättre stabilitet och för att minimera att tunna skjutlinor kilar sig fast mellan spolen och rullhuset.
6.596,00 kr 4.299,00 kr

Ron Thompson Flylite 9ft #6/7

Ron Thompson Flylite är ett perfekt flugfiskeset för nybörjaren eller som reservutrustning. Denna modell lämpar sig utmärkt för fiske efter regnbåge, öring eller kustfiske efter havsöring, makrill m.m. Utrustningen är komplett med backing, flytande fluglina, tafs monterad på rullen och redo att fiska med.
1.499,00 kr 899,00 kr

Smygfiske Elevate Combo 9ft #4

Vid smygfiske efter öring, harr och röding i mindre strömmande vatten så är det helt avgörande hur du närmar dig vattnet och sedan framförallt hur du presenterar flugan för fisken. Störst krav ställs naturligtvis på dig som flugfiskare hur utgången ska bli, men det kräver också att du har en utrustning som skapar förutsättningar för att kunna lyckas i detta spännande men kluriga fiske. Detta är en specialkombination som ger dig bästa prestandan för pengarna.
4.526,00 kr 3.599,00 kr