Filtrera
Stäng

REA

Fiskeutrustning - REA

I den här sektionen har vi samlat utgående sortiment inom fiske som vi rear ut. Du kan även hitta samlarobjekt till rea-priser här. Bland annat kan vi erbjuda fiskeutrustning som fiskespön, fiskerullar, flugspön och havsfiskeutrustning, men även vadarbyxor/vadare finns att handla billigt. Utbudet uppdateras ständigt, så kika in med jämna mellanrum för att inte missa just det du söker.

I vår rea-sektion kan du verkligen fynda, lägg din order idag och få hem den inom några få dagar. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi har arbetat med frilufts- och fiskeutrustning sedan 1969, så chansen är stor att vi kan hjälpa dig att hitta det du söker. Vår personal skulle inte heller jobba med de här produkterna om de inte själva tillbringande större delen av sin fritid bakom ett spö. Att vi rear ut en produkt betyder förstås inte att kvaliteten är lägre, det enda det betyder är att produkten är utgående. Så passa på att fynda – handla kvalitetsutrustning för ditt fiske till nedsatt pris idag!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Favoriter 3-pack Torsk

En finfin kombination av bra drag för kustfisket efter torsk, makrill m.m till rätt pris.
129,00 kr 89,00 kr

Abu Garcia Volatile Boat 7ft 30lbs

Den omtyckta och banbrytande Nano-teknologin som används i Veritas-klingorna är nu utvecklad för ett antal specialspön som går under namnet Volatile. Alla av yppersta klass. Dessa ordentliga besttämjare till båtspön är i en tungviktsklass för sig själva.. Alla har spöringar av rostfritt stål med hårt, tåligt zirkonium och högkvalitativa EVA-handtag. Ett riktigt kanon spö för havsfiske i Norge och Skandinavien.
1.499,00 kr 1.199,00 kr

Abu Garcia Volatile Boat Travel 7ft 50lbs

Abu Garcia Volatile Boat Travel är ett havsfiskespö som är perfekt att ha med sig när du ska resa då spöet består av 4 delar vilket gör att den bara blir 54cm vid transport. Nu kan du dra till havs med vetskapen om att det finns sköna och pålitliga spön att använda. Den omtyckta och banbrytande Nano-teknologin som används i Veritas-klingorna finns nu i Volatile Boat. För att klara både salta äventyr och riktigt mäktiga fiskarter är varenda komponent genomtänkt och noga utvald. Spöringar av rostfritt stål med hårt, tåligt zirkonium och högkvalitativt EVA-handtag.
1.699,00 kr 1.199,00 kr

Abu Rocket Jerk Purple 46gr

Abu Rocket Jerk har en hög profil, med rejäla sidor, som attraherar när du knycker hem den. Den behagliga storleken och vikten gör att du inte behöver använda de påkigaste och tyngsta grejorna. Men likväl har du oddsen på din sida för att kroka den där drömgäddan. Utprovad och framtagen av europeiska gäddfiskeproffs.
99,00 kr 69,00 kr

Adams Black Ice 25m

Black Ice är en svart isfiskelina för dig som vill ha en lite mer diskret lina. Trots det billiga priset så är det fortfarande en bra lina!
Från 12,00 kr

Adams Diaflex Ultra 25m

Diaflex Ultra är en röd nylonlina speciellt framtagen för isfisket. Tack vare att det är en röd färg på linan så syns den betydligt bättre mot isen och snön.
Från 14,00 kr

Ambassadeur 5500 CDL Svartzonker Pike Edition

Ambassadeur 5500 CDL Svartzonker Pike Edition är årets guldrulle som är framtagen i samarbete med Claes ”Svartzonker” Claesson. Här får du en otroligt fin rulle med guldpläterade detaljer. Rullen är högervevad och har en relativt låg utväxling på 4.7:1. Rullen är även försedd med ett Power Handle för extra kraft vid fiske med tunga beten och stor fisk. Inte nog med det, det medföljer även ett handbyggt McMio Tail bete i trä som Svartzonker tillverkat. Allt detta levereras i en riktigt snygg trälåda. Rullen är tillverkad i Sverige och kommer i en begränsad upplaga om 200 exemplar. Både rullen och betet är numrerat 1-200.
7.799,00 kr 4.499,00 kr

Ambassadeur TGC 5601C

Ambassadeur TGC 5601C är en formidabel Ambassadeur, konstruerad för stöddigt predatorfiske. Inte lika exklusiv som JB, men likafullt resolut utrustad med exempelvis Carbon Matrix-slirbroms, centrifugalbroms med sex vikter och synkroniserad linspridning.
1.899,00 kr 1.249,00 kr

Bass The Movie

Gänget bakom exempelvis "Location X" gav sig på den amerikanska favoriten Large Mouth Bass med flugspö. Man utlovar troféfiskar och helt vilda scener som får dig att rysa i tv-soffan.
299,00 kr 149,00 kr

Berkley Heritage 8ft 10-35g

Berkley Heritage är ett haspelspö som är väldigt allround och fungerar lika bra för blandat insjöfiske som på kusten. Spöet är tillverkat av kolfiber av hög kvalitet som är utrustat med spöringar med keramik och korkhandtag. Väldigt prisvärda fiskespön som passar perfekt för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på din utrustning.
599,00 kr 399,00 kr

Berkley Heritage 9ft 15-40g

Berkley Heritage är ett haspelspö som är gör sig bäst på kusten i jakt på havsöring, makrill, torsk m.m från klipporna. Oavsett om du fiskar med vanliga drag eller bombarda kommer detta spöet göra susen. Spöet är tillverkat av kolfiber av hög kvalitet som är utrustat med spöringar med keramik och korkhandtag. Väldigt prisvärda fiskespön som passar perfekt för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på din utrustning.
599,00 kr 399,00 kr

BPW Briteman (Fler varianter)

En praktiskt ficklampa av hårt gummi med behagligt handtag. Den har en optisk lins, den är regntålig och har en slittålig av/på knapp.
Från 59,00 kr

Chasing Silver - A tarpon journey

Följ Andy Mill i hans jakt på silverkungen längsmed Florida Keys tusentals flats. De absolut snyggaste fiskefilmsklippen som gjorts.
299,00 kr 149,00 kr

Chasing Silver - Andys Return

I den här filmen så tvingades man att ignorera elementen i slutet av tarpon säsongen i Florida. Flugfiske legenden Andy Mill tar med dig på en resa tillsammans med guiden John O'Hearn där man trots svåra förhållanden lyckas filma de häftigaste scenerna du kan tänka dig. Running time: over 90 minutes of content "
249,00 kr 149,00 kr

Climax Flash Braid 1000m

En flätlina från Climax med väldigt låg friktion som ger långa och precisa kast. Rundflätad med upp till 8 trådar. Flash Braid har en hög brottstyrka även vid knutar. Hög nötningstålighet och impregnering i flätningen skyddar mot salt och smuts. Perfekt till havsfisket!
Från 399,00 kr

Climax Flash Braid 135m

En flätlina från Climax med väldigt låg friktion som ger långa och precisa kast. Rundflätad med upp till 8 trådar. Flash Braid har en hög brottstyrka även vid knutar. Hög nötningstålighet och impregnering i flätningen skyddar mot salt och smuts.
Från 69,00 kr

Climax Flash Braid 300m (multicolour)

En flätlina från Climax med väldigt låg friktion som ger långa och precisa kast. Rundflätad med upp till 8 trådar. Flash Braid har en hög brottstyrka även vid knutar. Hög nötningstålighet och impregnering i flätningen skyddar mot salt och smuts. Perfekt till havsfisket! Multicolour innebär att den skiftar i färg vilket underlättar när man ska indikera hugg eller hålla koll på hur mycket lina man släpper ut eller vevar in.
Från 199,00 kr

Climax PE+ 20lbs

Linan skjuter som en shootingline men har ändå ett relativt mjukt skal som är behändig att strippa med och möjliggör att "menda" effektivare. Linan är väldigt lätt att sträcka, till en början lurar man sig för att den lägger sig i slingor, men när du väl börjat kasta med den så märker man att slingorna inte bromsar kastet det minsta. Det som kanske särskiljer linan mest från andra linor på marknaden är att den dessutom är flytande. En helt unik produkt som vi verkligen vill rekommendera till alla som har användning utav en skjutlina.
499,00 kr 299,00 kr

Climax Pike WF9

Med ett allt ökande intresse för flugfiske efter gädda, kommer helt nya krav på utrustning och teknik. Climax Pike är fluglinan som fört denna utveckling framåt. Med en klump utformad för att hantera stora flugor och coating som tål rejält med stryk, har den vunnit stor popularitet bland gäddflugfiskare.
579,00 kr 349,00 kr

Climax Touch 8 Braid 135m

Climax Touch 8 Braid En "State-of-the-art" linan från Climax tillverkad av den nya tunnare Dyneema fibern. Med den extremt fina och exakta flätning är denna superlinan helt rund och väldigt lätt kastad.
Från 129,00 kr

Climax Unlimited WF4

Climax Unlimited är designad med en standard WF-tapering för att kunna kontrollera ditt kast under en rad olika förhållanden och fisken. Att påstå att där finns en enda fluglina som fungerar till allt, är att ljuga. Men Climax Unlimited ligger bra nära detta ändamål. Mycket bra skjutförmåga, lång hållbarhet, enkel att hantera för alla kategorier av flugkastare och detta med en prislapp långt under motsvarande linor från andra märken.
549,00 kr 289,00 kr

Climax Unlimited WF5

Climax Unlimited är designad med en standard WF-tapering för att kunna kontrollera ditt kast under en rad olika förhållanden och fisken. Att påstå att där finns en enda fluglina som fungerar till allt, är att ljuga. Men Climax Unlimited ligger bra nära detta ändamål. Mycket bra skjutförmåga, lång hållbarhet, enkel att hantera för alla kategorier av flugkastare och detta med en prislapp långt under motsvarande linor från andra märken.
549,00 kr 289,00 kr

Climax Unlimited WF7

Climax Unlimited är designad med en standard WF-tapering för att kunna kontrollera ditt kast under en rad olika förhållanden och fisken. Att påstå att där finns en enda fluglina som fungerar till allt, är att ljuga. Men Climax Unlimited ligger bra nära detta ändamål. Mycket bra skjutförmåga, lång hållbarhet, enkel att hantera för alla kategorier av flugkastare och detta med en prislapp långt under motsvarande linor från andra märken.
549,00 kr 289,00 kr

Climax Unlimited WF8

Climax Unlimited är designad med en standard WF-tapering för att kunna kontrollera ditt kast under en rad olika förhållanden och fisken. Att påstå att där finns en enda fluglina som fungerar till allt, är att ljuga. Men Climax Unlimited ligger bra nära detta ändamål. Mycket bra skjutförmåga, lång hållbarhet, enkel att hantera för alla kategorier av flugkastare och detta med en prislapp långt under motsvarande linor från andra märken.
549,00 kr 289,00 kr

Climax X-Act WF4

Climax fluglinor uppfyller alla krav man kan ställa på en bra fluglina. Kombinera med en prislapp som ger cash över till fiskeresan, så har du här en otroligt bra fluglina. X-Act serien är inget undantag. Designad för optimal linkontroll, långa kast och fina presentationer, är det en optimal lina för öringfiske i både strömmande och stilla vatten. Designad av våra bägge flugexperter på EL-GE Sportfiske i Göteborg; Emil Lööv och Martin "Punkar'n" Karlsson.
579,00 kr 299,00 kr

Climax X-Act WF5

Climax fluglinor uppfyller alla krav man kan ställa på en bra fluglina. Kombinera med en prislapp som ger cash över till fiskeresan, så har du här en otroligt bra fluglina. X-Act serien är inget undantag. Designad för optimal linkontroll, långa kast och fina presentationer, är det en optimal lina för öringfiske i både strömmande och stilla vatten. Designad av våra bägge flugexperter på EL-GE Sportfiske i Göteborg; Emil Lööv och Martin "Punkar'n" Karlsson.
579,00 kr 299,00 kr

Climax X-Act WF6

Climax fluglinor uppfyller alla krav man kan ställa på en bra fluglina. Kombinera med en prislapp som ger cash över till fiskeresan, så har du här en otroligt bra fluglina. X-Act serien är inget undantag. Designad för optimal linkontroll, långa kast och fina presentationer, är det en optimal lina för öringfiske i både strömmande och stilla vatten. Designad av våra bägge flugexperter på EL-GE Sportfiske i Göteborg; Emil Lööv och Martin "Punkar'n" Karlsson.
579,00 kr 299,00 kr

Dahlberg Kräfta 21gr

Dahlberg kräftan är en otroligt realistisk imitation av en kräfta. Kräftan har även ett vasskydd vilket gör det lättare att "bottom bounce:a" kräftan vilket innebär att du låter betet sjunka ner och fiska hem den studsande på botten. Detta kommer vara en riktig "killer" på predatorfiskar så som gädda, abborre m.m. Kika gärna in introduktions videon under "Mer Information"!
Från 89,00 kr

Dahlberg Kräfta 35gr

Dahlberg kräftan är en otroligt realistisk imitation av en kräfta. Kräftan har även ett vasskydd vilket gör det lättare att "bottom bounce:a" kräftan vilket innebär att du låter betet sjunka ner och fiska hem den studsande på botten. Detta kommer vara en riktig "killer" på predatorfiskar så som gädda, abborre m.m. Kika gärna in introduktions videon under "Mer Information"!
Från 99,00 kr

Daiwa Lexa Jerkbait 7,3ft -> 120-170gr

Daiwa Lexa Jerkbait är ett lite längre jerkspö byggt med klassiska Daiwa Luna spöna som förebild. Riktigt schyssta spön för jerkbaitfiske efter gädda. Daiwa Lexa Jerkbait är ett väldigt prisvärt spö där du får väldigt mycket för pengarna. Spöt har en högklassig och lättvikts klinga samt Fujis kvalitativa rullfäste. SiC-spöringar av högsta kvalité. Självklart har spöt även ett äkta korkhandtag.
1.299,00 kr 899,00 kr

Daiwa Steez 100HLA

Daiwa Steez är en riktig premium rulle som väger endast 160g och är utrustad med hela 12 kullager. En väldigt allround spinnrulle som fungerar lika bra att fiska med i insjöar efter abborre, gös m.m som på kusten efter havsöring. Oavsett om du fiskar med skeddrag, spinnare, jiggar, dropshot etc så kommer denna rullen verkligen göra susen! Rullen har en silkeslen vevning vilket gör den till en fröjd att fiska med. Detta är utan tvekan en av marknadens bästa spinnrullar som nu säljs till ett riktigt bra pris! Rullen levereras med ett smidigt neoprenfodral.
6.495,00 kr 3.995,00 kr

Daiwa Sweepfire 1000 (Inkl flätlina)

Daiwa Sweepfire är en enklare haspelrulle med oöverträffad hållbarhet. Storlek 1000 är en perfekt storlek för det lättare insjöfisket efter abborre m.m. Fungerar utmärkt som UL rulle. Detta är en riktig slitvarg som kommer fungera år efter år. En perfekt rulle för nybörjare, att ha som reservrulle eller för dig som inte fiskar så ofta. Rullen är utrustad med 2 kullager och har en aluminiumspole. Vi köp utav denna rulle ingår det 100m Daiwa J-Braid Chartreuse flätlina som sitter färdig påspolad på spolen.
599,00 kr 349,00 kr

Daiwa Sweepfire 2000

Daiwa Sweepfire är en enklare haspelrulle med oöverträffad hållbarhet. Storlek 2000 är en perfekt storlek för lite lättare insjö efter abborre, öring, regnbåge m.m och kustfiske. Detta är en riktig slitvarg som kommer fungera år efter år. En perfekt rulle för nybörjare, att ha som reservrulle eller för dig som inte fiskar så ofta. Rullen är utrustad med 2 kullager och har en aluminiumspole.
399,00 kr 259,00 kr

Daiwa Sweepfire 2000 (Inkl flätlina)

Daiwa Sweepfire är en enklare haspelrulle med oöverträffad hållbarhet. Storlek 2000 är en perfekt storlek för lite lättare insjö efter abborre, öring, regnbåge m.m och kustfiske. Detta är en riktig slitvarg som kommer fungera år efter år. En perfekt rulle för nybörjare, att ha som reservrulle eller för dig som inte fiskar så ofta. Rullen är utrustad med 2 kullager och har en aluminiumspole. Vi köp utav denna rulle ingår det 100m Daiwa J-Braid Chartreuse flätlina som sitter färdig påspolad på spolen.
599,00 kr 349,00 kr

Daiwa Sweepfire 2500

Daiwa Sweepfire är en enklare haspelrulle med oöverträffad hållbarhet. Storlek 2500 är en väldigt allround storlek som passar de flesta fiskesituationer. Detta är en riktig slitvarg som kommer fungera år efter år. En perfekt rulle för nybörjare, att ha som reservrulle eller för dig som inte fiskar så ofta. Rullen är utrustad med 2 kullager och har en aluminiumspole.
399,00 kr 259,00 kr

Daiwa Sweepfire 4000 (Inkl flätlina)

Daiwa Sweepfire är en enklare haspelrulle med oöverträffad hållbarhet. Storlek 4000 är perfekt för gädd- och laxfiske men även för tyngre kustfiske. Detta är en riktig slitvarg som kommer fungera år efter år. En perfekt rulle för nybörjare, att ha som reservrulle eller för dig som inte fiskar så ofta. Rullen är utrustad med 2 kullager och har en aluminiumspole. Vi köp utav denna rulle ingår det 100m Daiwa J-Braid Chartreuse flätlina som sitter färdig påspolad på spolen.
599,00 kr 349,00 kr