Filtrera
Stäng
RSS

Nya produkter

Lamson Cobalt HD

Lamson Cobalt HD har ett dubbel axlat chassi som gör den kraftfull nog till den största av laxar eller den argaste GT:en du kan tänka dig. Rullfoten är infälld något i rullen vilket gör viktfördelning och kraftöverföring mer optimal. En perfekt balanserad rulle som kommer sitta som en smäck på flats eller laxspöt!
Lagernivå:
Från 7.799,00 kr

Fishpond Piopod Microtrash Container | Cutthroat Orange

En perfekt och smart behållare för tafsstumpar, cigarettfimpar eller omslagspapper. Fästes enkelt i en D-ring eller en Pin On Reel.
209,00 kr 169,00 kr

Saddle Tail XL

Sadde Tail från Pacchiarini är främst tänkt till gäddflugor. Tailarna är avlånga och räfflade vilket gör att dom simmar otroligt fint och är lätta att kasta med. Varje paket innehåller 6st.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Ahrex Superdry FW524

Ahrex Superdry FW524 är en perfekt krok för kläckare och flugor med fallskärmshackel.
Lagernivå:
Från 75,00 kr

Sage Spey Bronze

En fusion mellan klassiskt och nytt! Grymt snygg rulle som för tankarna tillbaka till äldre Hardy modeller, men vid en närmare titt så ser man att rullen är storspolig fast med traditionell design, en behaglig kombo både för ögat och för fisket. Rullen har lite extra gods så den ska balansera bättre på ett tvåhandsspö, den har också full frame, dvs att rullhuset har en hel ram runt spolen för att förhindra att tunna skjutlinor glider emellan, detta gör även rullen mer stryktålig och stabil. Vidare så har den ett helt tätt/kapslad bromssytem ( SCS - Sealed Carbon System) där max broms uppnås vid 360 graders rotation av bromsratten, helt grymt i vår mening! Det blir enkelt för dig att "lära känna" ditt bromssystem, många andra rullar måste man vrida både tre och fyra varv och man har ingen aning om hur mycket broms man har då det blir för komplicerat att hålla koll på, här slipper du det. Rullen är tillverkad i fräst aluminium.
Lagernivå:
Från 5.799,00 kr

Abu Garcia Venturi Jerk 6,3ft 60-140g

Abu Garcia Venturi Jerk har en klassisk spödesign från Abu Garcia, konstruerad för att leverera under alla slags fiskesituationer. Denna modell är speciellt framtagen för jerkbaitfisket efter gädda. Stabila och sköna fiskespön med korkhandtag på en följsam och trivsam klinga av 30-tons kolfiber. Spöet är även utrustat med rostfria stålspöringar som klarar tuff behandling.
999,00 kr 899,00 kr

Ahrex Dry Fly Light FW502

Ahrex Dry Fly Light är en lättare variant på deras standard torrflugekrok och lämpar sig perfekt till lättare och delikatare flugor.
Lagernivå:
Från 75,00 kr

Hare's Dub Natural

En av de absolut populäraste natur dubbingarna på marknaden. Används i den klassiska flugan guldribbat haröra, och i ett stort antal andra nymfmönster. Binder mycket luft och ger ett levande utseende till din fluga.
39,00 kr 35,00 kr

Pine Squirrel Skin | Natural

Det här ekkorrskinnet är väldigt populärt för dem som skär till egna zonker. Ett ypperligt dubbing material och perfekt för nymfer. Som dubbingmaterial påminner det om haröra fast med en finare textur.
229,00 kr 199,00 kr

Darts Spoon Mount

Darts Spoon Mount är ett gummifäste med två spinnarblad. Detta ger dig möjligheten att pynta dina beten med extra attraktion. Perfekt för gäddfiske eller grundvattensfiske efter torsk. Fästes enkelt och smidigt i ditt beteslås framför betet.
Lagernivå:
Från 25,00 kr

Darts Brass Rattlers (3 pack)

Rasselkammare tillverkade i mässing, ger mycket ljud och är väldigt tåliga.
29,00 kr 25,00 kr

Darts Rattle Mount (2-3 pack)

Gummifäste med en eller två rasselkammare. Skapar extra ljud och rörelse när de monteras enkelt i ditt beteslås.
Lagernivå:
Från 25,00 kr

Darts Jighead Offset Tungsten (2 pack)

Jiggskalle med offsetkrok och huvud i tungsten. Enkelt, bra och ett mer miljövänligt alternativ. Perfekt där det finns mycket vegetation. Alla vikter har krokstorlek 4/0.
Lagernivå:
Från 62,00 kr

Darts Fluorocarbon 100%

Japansk 100% ren fluorocarbon av högsta kvalité. Extremt nötningstålig och osynlig i vatten. Ett supermaterial till gädd- och havsfisketackel.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Darts Pike Ruler 135cm

Smidigt måttband som enkelt rullas ihop och tar minimalt med plats. Kardborre på baksidan vilket gör det möjligt att även fästa på mattan i båten. Plastkant från nollstrecket för att få exakt mått. Längd 135 cm.
229,00 kr 199,00 kr

Darts Perch Ruler 60cm

Smidigt måttband som enkelt rullas ihop och tar minimalt med plats. Kardborre på baksidan vilket gör det möjligt att även fästa på mattan i båten. Plastkant från nollstrecket för att få exakt mått. Längd 60 cm.
159,00 kr 139,00 kr

Tasmanian Devil 20g

Superbetet från ön Tasmanien utanför Australien. Tasmanian Devil har visat sig vara otroligt effektivt för regnbåge, öring och lax. Kroppen på Tasmanian Devil går att böja och detta gör att man kan justera gången och rörelserna, allt utifrån hastighet, djup och inspinningsteknik.
Lagernivå:
Från 72,00 kr

Darts Genomlöpartackel Kit

Komplett kit för tillverkning av tackel till genomlöparbeten för havsöring eller regnbågsfiske. Passar till alla tänkbara genomlöpande beten på marknaden.
129,00 kr 119,00 kr

Flugkast Bomba #2

Flugkast Bomba #2 är ett kit med två flugor och ett flugkast med två snappers och framförallt tänkt att användas tillsammans med en bombarda. Linan är mycket knutstark och bunden på 0,30mm nylonlina. Längden på detta flugkast är ca 1,5m. Flugorna är av hösta kvalité, bundna på Kamasan- och Mustadkrok.
69,00 kr 62,00 kr

Flugkast Bomba #1

Flugkast Bomba #1 är ett kit med två flugor och ett flugkast med två snappers och framförallt tänkt att användas tillsammans med en bombarda. Linan är mycket knutstark och bunden på 0,30mm nylonlina. Längden på detta flugkast är ca 1,5m. Flugorna är av hösta kvalité, bundna på Kamasan- och Mustadkrok.
69,00 kr 62,00 kr

Ron Thompson Elastic Cotton 200m

Ron Thompson Elastic Cotton är en elastisk tråd. Perfekt för att fästa diverse beten med, t ex vid havsfiske eller räkor vid laxfiske. 200 meter tråd per spole.
39,00 kr 36,00 kr

Ron Thompson Heavy Duty Backpack Chair 360 degrees

En riktigt tålig och genomtänkt ryggsäck för vandraren eller fiskaren. Med sina mått på 34x32x51cm så rymmer den det du behöver för att smidigt kunna bära allt för dina äventyr!
999,00 kr 649,00 kr

Savage Gear Hitch Hiker Fishing Vest

En riktigt genomtänkt fiskeväst som tillåter dig att ha med dig det du behöver för streetfiske, alternativt det du behöver ha tillgängligt i båten. Denna väst funkar lika fint till spinnfiskaren som flugfiskaren. Denna väst kommer bara i one-size.
1.099,00 kr 799,00 kr

Savage Gear ProTec Glove

Savage Gear ProTec Glove är en cool premiumhandske med med massor av detaljer i snygg design. En mycket bekväm handske med avskurna fingrar i bästa material för maximal känsla. En kombination av flexibel neopren på översidan, lycra mellan fingrar och en strukturerad förstärkning på insidan av handflatan för bästa grepp. Kardborreförslutning. Tvättbara.
Lagernivå:
Från 159,00 kr

Savage Gear Super Stretch Neo Glove

Vattentäta neoprenhandskar med strech från Savage Gear som tack vare sitt tunna utförande ger dig bra känsla utan att kännas klumpiga. Perfekt för t.ex båtfisket.
Lagernivå:
Från 269,00 kr

Savage Gear FlexFit Cap

Savage Gear FlexFit Cap är kepsen för dig som verkligen gillar Savage Gear prylar. Kepsen har en god passform och är justerbar vilket gör att den passar de allra flesta huvuden.
199,00 kr 149,00 kr

Savage Gear #SAVAGE Visor

Tuff skärmkeps med böjd skärm från Savage Gear som skyddar dig från solen. Svettband invändigt i framkant, justerbar resår i nacken, broderat märke. Kepsen är tillverkad av 100% polyester.
199,00 kr 149,00 kr

Savage Gear Coolfit Shoes

Savage Gear Coolfit Shoes är en superlätt allroundsko för sommaren, skyddar dig från vassa stenar, glas osv. Fungerar givetvis som vanlig lättviktssko till vardags eller allmän fiskesko.
Lagernivå:
Från 329,00 kr

Savage Gear #SAVAGE Slippers

Savage Gear #SAVAGE Slippers är superlätta skor som fungerar lika bra på båten, på land eller i vattnet och som är tillverkade av EVA.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Savage Gear #SAVAGE Sneaker Wading Shoe

Sneaker Wading Shoe är moderna och extremt komfortabla vadarskor från Savage Gear med ett utseende av ett par sneakers. Välj en storlek större på vadarskorna än vad du normalt har på ett par skor.
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Savage Gear #SAVAGE Denim Waist Waders

Denim Waist Waders är ett par högpresterande och coola andningsvadare av midjemodell från Savage Gear som ser ut som ett par jeans! Du har 10.000 vattenpelar och alla sömmar är tejpade så du kommer att håll dig torr.
Lagernivå:
Från 1.499,00 kr

Savage Gear Simply Savage Raw Zip Hoodie

Den ultimata zip-hoodien för dig som gillar Savage Gear! Väldigt skön hoody som rekommenderas!
Lagernivå:
Från 479,00 kr

Savage Gear Simply Savage Trousers Grey

Snygg och funktionsrik fiskebyxa med låg vikt som passar bra under fisket eller till friluftsliv. Dessa byxor har formsydda knän för skön passform och ökad rörlighet. Tillverkad i ett flexibelt material beståendes av 95% nylon och 5% spandex.
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Frödin Micro Series Tubflugor (1,5cm) G.P Special

Frödin Micro Series är en mindre tub som lämpar sig perfekt till sommarlåga laxälvar där en liten balanserad fluga många gånger är nyckeln till framgång. Flugorna är bundna på SSS material, syntetisk djungeltupp och balanseras med tungstens coner. De flesta erfarna laxfiskare känner till att riktigt småflugor oftast leverera fisk när inga andra flugor gör det.
75,00 kr

Savage Gear Savage SALT UV Hoodie

Savage Gear Savage SALT UV Hoodie är en grymt snygg och tunn UV-Hoodie som skyddar mot solen i de varmare breddgraderna!
Lagernivå:
Från 479,00 kr

Savage Gear Pro Split N Cut Plier

Multifunktionstång i rostfritt som klipper flätlina och samt öppnar fjäderringar.
199,00 kr 149,00 kr

Savage Gear Pistol DeepThroat Hookout 22.5cm

Klassisk kroklossare i mycket populär design. Hookout i rostfritt stål och utformningen gör att du enkelt lossar krokar som satt sig djupt i svalget. Mycket bra både för spinnfiske och mete efter rovfisk. Medföljande fodral och gummiband så att du har koll på vart den tar vägen.
229,00 kr 139,00 kr

Savage Gear High Rider Kayak 330

I Savage Gear High Rider Kayak sitter du högt och bekvämt, gott om plats till vattenlinjen i det luftfyllda sätet med inbyggda spöhållare. Kajaken är mycket lättmanövrerad med lite motstånd i vattnet. En fiskemaskin som är designad av fiskare för fiskare!
9.599,00 kr 7.999,00 kr

Savage Gear Steel E-Rattle Kit 4+4pcs

Savage Gear Steel E-Rattle är robusta rasselkammare i stål som ger ett ännu högre ljud och attraktion. Sätt den med fördel i stjärten på dina mjukbeten för att få ut så mycket som möjligt!
69,00 kr 49,00 kr

Savage Gear 3D Line Thru Sandeel 15g

Tobis är huvudföda för många av våra saltvattensfiskar, där bland annat havsöringen. Savage Gear 3D Line Thru Sandeel är en klockren imitation av just en tobis! Här har Savage Gear lyckats få ett väldigt verklighetstroget rörelsemönster för att få den så naturtrogen som det bara går att göra. Betet är tillverkat av superstarkt ABS plast och har riktigt fin finish. Savage Gear 3D Line Thru Sandeel är ett genomlöpande bete vilket innebär att fiskelinan löper igenom betet. Detta resulterar i att betet blir mer långkastande och att fisken har svårare att krokas loss under fighten. Levereras med 6st pärlor i olika färger, enkelkrok, trekrok och en oval fjäderring. Vi rekommenderar att man använder fluorocarbon som tafsmaterial.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Savage Gear Finezze Dropshot Kit 11pcs

Savage Gear Finezze Drop Shot kit är ett komplett kit för ditt dropshotfiske. Beten, vikter och tackle, allt i samma paket.
99,00 kr 79,00 kr

Savage Gear Perch Pro Kit Size M 20pcs

Savage Gear Perch Pro Kit är ett komplett kit till abborrfisket, kommer även i en låda. Helt komplett kit som gör att du kan åka ut direkt och fiska, det som ingår låter dig täcka av i stort sett alla tänkbara situationer.
149,00 kr 129,00 kr

Savage Gear Mini Perch Kit 21pcs

Savage Gear mini Perch Kit är ett paket till ditt finessfiske efter abborre. Ett otroligt roligt och effektivt fiske som ibland glöms bort.
119,00 kr 99,00 kr

Savage Gear Dropshot Pro Pack Kit 22pcs

Savage Gear DropShot Pro Pack Kit är ett stort paket till ditt dropshotfiske efter abborre. Mängder med olika beten som låter dig klara alla olika situationer, krok och sänken.
199,00 kr 159,00 kr

Savage Gear Vertical Kit 26pcs

Savage Gear Vertical Kit är ett fint set med jiggar och skallar till vertikalfisket. Väldigt komplett och prisvärd låda till detta fiske.
399,00 kr 299,00 kr

Savage Gear Cannibal Box Kit S

Savage Gear Cannibal Box S är ett bra allroundkit för abborre och gös. Det är även ett smidigt och billigt kit om man bara vill fylla på lådorna med lite mindre jiggar. Här får du totalt 16 jiggar, 4 jiggskallar samt en liten ask att förvara prylarna i.
149,00 kr 119,00 kr

Savage Gear Ball Jig Head 20g #5/0

Savage Gear Ball Jig Head är en jiggskulle med runt huvud vilket troligtvis är den mest användbara typen av jigghuvud som passar i princip alla jiggar. Kroken är stark och vass, precis som krokar ska vara! Jigghuvudet är tillverkat på japanska krokar där storleken på huvudet är anpassat och optimerat för att undvika hugg i sjögräs och ge bästa krokningsförmåga. Levereras styckvis.
16,00 kr 14,00 kr

Savage Gear Ball Jig Head 15g #5/0

Savage Gear Ball Jig Head är en jiggskulle med runt huvud vilket troligtvis är den mest användbara typen av jigghuvud som passar i princip alla jiggar. Kroken är stark och vass, precis som krokar ska vara! Jigghuvudet är tillverkat på japanska krokar där storleken på huvudet är anpassat och optimerat för att undvika hugg i sjögräs och ge bästa krokningsförmåga. Levereras styckvis.
13,00 kr 11,00 kr

Savage Gear Ball Jig Head 12,5g #5/0

Savage Gear Ball Jig Head är en jiggskulle med runt huvud vilket troligtvis är den mest användbara typen av jigghuvud som passar i princip alla jiggar. Kroken är stark och vass, precis som krokar ska vara! Jigghuvudet är tillverkat på japanska krokar där storleken på huvudet är anpassat och optimerat för att undvika hugg i sjögräs och ge bästa krokningsförmåga. Levereras styckvis.
12,00 kr 10,00 kr

Savage Gear Ball Jig Head 10g #5/0

Savage Gear Ball Jig Head är en jiggskulle med runt huvud vilket troligtvis är den mest användbara typen av jigghuvud som passar i princip alla jiggar. Kroken är stark och vass, precis som krokar ska vara! Jigghuvudet är tillverkat på japanska krokar där storleken på huvudet är anpassat och optimerat för att undvika hugg i sjögräs och ge bästa krokningsförmåga. Levereras styckvis.
11,00 kr 9,00 kr

Savage Gear Ball Jig Head 7,5g #5/0

Savage Gear Ball Jig Head är en jiggskulle med runt huvud vilket troligtvis är den mest användbara typen av jigghuvud som passar i princip alla jiggar. Kroken är stark och vass, precis som krokar ska vara! Jigghuvudet är tillverkat på japanska krokar där storleken på huvudet är anpassat och optimerat för att undvika hugg i sjögräs och ge bästa krokningsförmåga. Levereras styckvis.
10,00 kr 8,00 kr