Filtrera
Stäng
RSS

Nya produkter

Bite of Bleak Spawn Worm 10cm (8 pack)

Spawn Worm från Bite of Bleak är en maskliknande jigg med realistisk profil och naturligt rörelsemönster. Dessa jiggar har stora riggningsmöjligheter för ett roligt och effektivt abborrfiske! Några riggningsmetoder som är populära till Spawn Rom är dropshot, wacky, neko men även på ett vanligt jigghuvud.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Bite of Bleak Nexus Worm 10,4cm (8 pack)

Nexus Worm från Bite of Bleak är en maskliknande jigg som visat sig oerhört effektiv vid abborrfisket. Den räfflade och bulkiga kroppen skapar vibrationer i vattnet som gör att rovfiskar snabbt lägger märke till jiggen. Detta är en mångsidig jigg som går att rigga på många olika vis. Testa gärna Neko Rig, Wacky Rig eller varför inte köra den på Texas eller Carolina.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Bite of Bleak ExoJerk 11,9cm (5 pack)

Exojerk från Bite of Bleak är en jigg som är tillverkad av slitstarkt TPE-material och är ett så kallat flukebete. Detta är en perfekt jigg när du vill fiska lite lugnare. ExoJerk är ett mångsidigt bete som går att rigga på väldigt många olika sätt. De kan fiskas riktigt bra med en viktad offsetkrok, men är lika effektiva fiskade weightless som ett ytbete. ExoJerk har en buköppning för att underlätta riggning av offsetkrokar. Den kan också fiskas med en vanlig jiggskalle och till och med på dropshot. Ett utmärkt bete för stor abborre och gös.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Mikado Jaws EVA Bag XL

Jaws EVA Bag XL från Mikado är en högkvalitativ och vattentät EVA väska av större modell. Denna väska är utrustad med ett stort och rymligt huvudfack som passar utmärkt för att förvara t.ex. betesaskar, kläder, kamera eller annat du inte vill skall bli blött. På varje kortsida sitter två stycken spöhållare (totalt fyra stycken), som är perfekta att vila sina spön i när de inte används. Denna denna väska är helt vattentät så är den perfekt att använda på platser där det blir mycket fukt, så som i en båt eller ute i naturen.
1.299,00 kr 1.099,00 kr

Mikado Jaws EVA Bag Medium

Jaws EVA Bag Medium från Mikado är en högkvalitativ och vattentät EVA väska av medelstor modell. Denna väska är utrustad med ett stort huvudfack som passar utmärkt för att förvara t.ex. betesaskar, kläder, kamera eller annat du inte vill skall bli blött. Väskan har även tre stycken mindre utvändiga fickor för mindre prylar. Väskans huvudfack har en vattentät dragkedja. Denna denna väska är helt vattentät så är den perfekt att använda på platser där det blir mycket fukt, så som i en båt eller ute i naturen.
749,00 kr 639,00 kr

Mikado Active Waist Pack

Mikado Active Waist Pack är en prisvärd midjeväska som är perfekt för dig som vill ha dina prylar nära till hands. Denna midjeväska har ett stort och rymligt huvudfack, där du får plats med dina askar och andra nödvändigheter. Inuti frontfickan finns en foamskiva för att fästa t.ex. flugor, mindre fiskedrag eller liknande. Frontfickan är även gjord av förstärkt material, vilket gör att man kan förvara t.ex. solglasögon eller liknande där utan att behöva vara orolig att de går sönder. Mikado Active Waist Pack har även två stycken retractors, för montering av t.ex. verktyg som sax, peang eller liknande. På bägge sidor av midjeväskan sitter hållare för burkar eller flaskor. Midjeväskan är även väldigt komfortabel att bära runt på tack vare 3D-mesh materialet som sitter mot kroppen. Mikado Active Waist Pack är en väldigt prisvärd och rymlig midjeväska vi varmt kan rekommendera!
699,00 kr 549,00 kr

Mikado Chest Pack

Mikado Chest Pack är en prisvärd bröstväska som är perfekt för dig som vill ha dina prylar nära till hands. Denna bröstväska har totalt tre stycken rymliga fack, där du får plats med dina askar och andra nödvändigheter. Inuti varje fack finns ytterligare mindre fack för att möjliggöra ännu mer struktur inuti väskan. I det yttersta facket sitter även en foamskiva för att fästa t.ex. flugor, mindre fiskedrag eller liknande. Bröstväskan är även väldigt komfortabel att bära runt på tack vare 3D-mesh materialet som sitter mot kroppen. Mikado Chest Pack är en väldigt prisvärd och rymlig bröstväska vi varmt kan rekommendera!
649,00 kr 499,00 kr

Mikado Hip Pack

Mikado Hip Pack är en prisvärd midjeväska som är perfekt för dig som vill ha dina prylar nära till hands. Denna midjeväska har ett stort och rymligt huvudfack, där du får plats med dina askar och andra nödvändigheter. Inuti frontfickan finns ytterligare två mindre fack samt en foamskiva för att fästa t.ex. flugor, mindre fiskedrag eller liknande. Frontfickan är även gjord av förstärkt material, vilket gör att man kan förvara t.ex. solglasögon eller liknande där utan att behöva vara orolig att de går sönder. Mikado Hip Pack har även flera olika fästen och mindre fack för att förvara andra småprylar, verktyg m.m. Midjeväskan är även väldigt komfortabel att bära runt på tack vare 3D-mesh materialet som sitter mot kroppen. Mikado Hip Pack är en väldigt prisvärd och rymlig midjeväska vi varmt kan rekommendera!
999,00 kr 759,00 kr

Mikado Fleece Gloves Half Finger

Håll igång dina kyliga fiskeäventyr med Mikado Fleece Gloves Half Finger. Dessa fingerlösa fiskevantar är tillverkade av fleece för att ge dig det bästa av både värme och fingerfärdighet. Gummimönster i handflatan för att ge bra grepp och förbättrar hållbarheten.
Lagernivå:
Från 159,00 kr

Mikado Gloves

Mikado Gloves är ett par perfekta handskar att använda under årets kallare årstider. Dessa handskar är tillverkade av högkvalitativt neopren som ger en perfekt kombination av mjukhet och komfort. Handskarnas ovandel är av förstärkt material. Pekfinger, långfinger och tumme går att fälla bak, så man kan t.ex. göra knutar och annat utan att behöva ta av sig handskarna.
Lagernivå:
Från 169,00 kr

Mikado Neoprene Gloves

Mikado Neoprene Gloves är ett par perfekta handskar att använda under årets kallare årstider. Dessa handskar är tillverkade av högkvalitativt neopren som ger en perfekt kombination av mjukhet och komfort. Handflatan är av förstärkt material som även gör dessa handskar greppvänliga. Pekfinger, långfinger och tumme går att fälla bak, så man kan t.ex. göra knutar och annat utan att behöva ta av sig handskarna.
Lagernivå:
Från 135,00 kr

Mikado Float Tube Large

En plasttub från Mikado, som är framtagen för att förvara sina flöten inuti. Perfekt för dig som vill skydda dina flöten mot skador, samtidigt som du håller ordning och reda på dem. Tuben är justerbar i längd och han som kortast vara 41cm och som längst 61cm. Tuben har en diameter på 7cm.
119,00 kr 85,00 kr

Mikado Waterproof Box Tough Large

En vattentät betesask från Mikado som är tillverkad av extra stryktålig plast och som är utrustad med rejäla låsningsknappar. Väggarna inuti denna ask är justerbara, vilket gör att du själv kan organisera hur du vill ha det inuti asken. En prisvärd betesask som vi varmt kan rekommendera.
329,00 kr 229,00 kr

Mikado Waterproof Box Tough Medium

En vattentät betesask från Mikado som är tillverkad av extra stryktålig plast och som är utrustad med rejäla låsningsknappar. Väggarna inuti denna ask är justerbara, vilket gör att du själv kan organisera hur du vill ha det inuti asken. En prisvärd betesask som vi varmt kan rekommendera.
199,00 kr 145,00 kr

Mikado Lure Box Small (4 fack)

Liten och transparent betesask från Mikado med fyra små fack. Denna ask passar perfekt för att förvara små tillbehör som beteslås, lekanden, små krok, pärlor och annat smått. En väldigt prisvärd ask vi varmt kan rekommendera för dig som vill ha ordning och reda på småprylarna.
39,00 kr 35,00 kr

Mikado Lure Box Small (6 fack)

Liten och transparent betesask från Mikado med sex små fack. Denna ask passar perfekt för att förvara små tillbehör som beteslås, lekanden, små krok, pärlor och annat smått. En väldigt prisvärd ask vi varmt kan rekommendera för dig som vill ha ordning och reda på småprylarna.
39,00 kr 35,00 kr

Mikado Waterproof Box With Foam Large

En vattentät betesask från Mikado som är tillverkad av stryktålig plast och som är utrustad med rejäla låsningsknappar. Väggarna inuti denna ask är justerbara, vilket gör att du själv kan organisera hur du vill ha det inuti asken. En sektion utav asken är även försedd med en botten av foam, vilket är en perfekt plats att förvara t.ex. beten, jiggskallar, krokar, stingers, flugor m.m. En prisvärd betesask som vi varmt kan rekommendera.
249,00 kr 165,00 kr

Mikado Waterproof Box With Foam Medium

En vattentät betesask från Mikado som är tillverkad av stryktålig plast och som är utrustad med rejäla låsningsknappar. Väggarna inuti denna ask är justerbara, vilket gör att du själv kan organisera hur du vill ha det inuti asken. En sektion utav asken är även försedd med en botten av foam, vilket är en perfekt plats att förvara t.ex. beten, jiggskallar, krokar, flugor m.m. En prisvärd betesask som vi varmt kan rekommendera.
179,00 kr 125,00 kr

Mikado Waterproof Box Large

En vattentät betesask från Mikado som är tillverkad av stryktålig plast och som är utrustad med rejäla låsningsknappar. Väggarna inuti denna ask är justerbara, vilket gör att du själv kan organisera hur du vill ha det inuti asken. En prisvärd betesask som vi varmt kan rekommendera.
259,00 kr 169,00 kr

Mikado Waterproof Box Medium

En vattentät betesask från Mikado som är tillverkad av stryktålig plast och som är utrustad med rejäla låsningsknappar. Väggarna inuti denna ask är justerbara, vilket gör att du själv kan organisera hur du vill ha det inuti asken. En prisvärd betesask som vi varmt kan rekommendera.
169,00 kr 119,00 kr

Mikado Float Fixed

Tävlingsflöte från Mikado med bra och tydligt färgad antenn. Detta är ett mycket bra och känsligt flöte som är hållbart och stryktåligt trots sitt nätta utförande.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Mikado Float EX Fixed

Tävlingsflöte från Mikado med bra och tydligt färgad antenn. Detta är ett mycket bra och känsligt flöte som är hållbart och stryktåligt trots sitt nätta utförande.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Mikado Float EX Livebait

Ett glidande flöte från Mikado som är tänkt att användas tillsammans med betesfisk, men fungerar även utmärkt med mask, powerbait etc. Med sin stora och tydliga antenn syns detta flöte på långt avstånd.
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Mikado Float EX Glidande

Ett glidande flöte från Mikado som är utrustat med en "antenn" för att applicera en lysstav av standardstorlek. Detta gör detta flöte perfekt att använda vid kvälls- och nattfiske. Däremot går detta flöte även utmärkt att använda utan lysstav.
Lagernivå:
Från 35,00 kr

Mikado Landing Net Fly Rubber 41/35cm

Landing Net Fly Rubber från Mikado är en håv av flugfiskemodell som är otroligt stryktålig och har en robust håvram. Det gummerade håvnätet är skonsamt för fisken vid "catch and release" och det trasslar inte alls lika mycket som ett tygnät. Handtaget är av EVA-foam, vilket gör att håven flyter i vattnet.
199,00 kr 145,00 kr

Mikado Landing Net Rubber 220cm

Mikado Landing Net Rubber är en fiskehåv av aluminium som har en totallängd på hela 220cm. Håvnätet är gummerat vilket är mer skonsamt mot fisken än andra typer av nät på marknaden vilket gör att det passar perfekt för catch and release fisket. Detta gör även att krokar inte fastnar lika illa i nätet som i t.ex. ett tygnät. Vid transport kan du antingen skjuta in håvskaftet i ramen eller helt enkelt montera loss skaftet. Transportlängden ligger på 143cm.
799,00 kr 689,00 kr

Mikado Landing Net Foldable Rubber Net 180cm

Mikado Landing Net Foldable Rubber Net är en fiskehåv av aluminium med hopfäll ram, vilket gör den väldigt smidig vid transport och förvaring. Håvnätet är gummerat vilket är mer skonsamt mot fisken än andra typer av nät på marknaden vilket gör att det passar perfekt för catch and release fisket. Detta gör även att krokar inte fastnar lika illa i nätet som i t.ex. ett tygnät. Transportlängden ligger på 102cm.
659,00 kr 539,00 kr

Mikado Tele Landing Net Foldable Rubber Net 200cm

Mikado Tele Landing Net Foldable Rubber Net är en fiskehåv som dels har ett teleskopiskt handtag, men där det även går att vika ner håvens ram för enklare transport och förvaring. Håvnätet är gummerat vilket är mer skonsamt mot fisken än andra typer av nät på marknaden vilket gör att det passar perfekt för catch and release fisket. Detta gör även att krokar inte fastnar lika illa i nätet som i t.ex. ett tygnät. När man fäller ut det teleskopiska handtaget så långt som möjligt är totallängden 200cm. Transportlängden ligger på 79cm.
499,00 kr 419,00 kr

Mikado Tele Landing Net Foldable Rubber Net 170cm

Mikado Tele Landing Net Foldable Rubber Net är en fiskehåv som dels har ett teleskopiskt handtag, men där det även går att vika ner håvens ram för enklare transport och förvaring. Håvnätet är gummerat vilket är mer skonsamt mot fisken än andra typer av nät på marknaden vilket gör att det passar perfekt för catch and release fisket. Detta gör även att krokar inte fastnar lika illa i nätet som i t.ex. ett tygnät. När man fäller ut det teleskopiska handtaget så långt som möjligt är totallängden 170cm. Transportlängden ligger på 71cm.
459,00 kr 359,00 kr

Mikado M-Area Maggot 34mm

M-Area Maggot från Mikado är perfekta imitationer av maggots, som mäter 34mm. Detta bete är speciellt framtaget för fiske efter regnbåge, öring och färna. Perfekta att använda vid flötesmete, bottenmete och vinterfiske eller varför inte bakom ett bombardaflöte. Dessa maggots har en väldigt noga utvalda form och kommer i en rad olika fångstgivande färger med starka doftmedel som kommer att göra även de mest skygga fiskarna attraherade av betet. Varje burk levereras med 16 stycken maggots.
Lagernivå:
Från 62,00 kr

Mikado Blyhagel Big Set B (100 gram)

En ask fylld med mjuka blyhagel i olika vikter, som man lätt kan applicera på linan vid t.ex. metet, så att flötet ställer sig rakt i vattnet. Praktiskt förvaringsask med sex olika fack för de olika vikterna. Denna ask innehåller totalt blyhagel till en vikt av 100 gram.
59,00 kr 45,00 kr

Mikado Blyhagel Big Set A (100 gram)

En ask fylld med mjuka blyhagel i olika vikter, som man lätt kan applicera på linan vid t.ex. metet, så att flötet ställer sig rakt i vattnet. Praktiskt förvaringsask med sex olika fack för de olika vikterna. Denna ask innehåller totalt blyhagel till en vikt av 100 gram.
59,00 kr 45,00 kr

Mikado Blyhagel Small Set B (50 gram)

En ask fylld med mjuka blyhagel i olika vikter, som man lätt kan applicera på linan vid t.ex. metet, så att flötet ställer sig rakt i vattnet. Praktiskt förvaringsask med sex olika fack för de olika vikterna. Denna ask innehåller totalt blyhagel till en vikt av 50 gram.
35,00 kr 25,00 kr

Mikado Basic Carp Sack

Mikado Basic Carp Sack är en så kallad karpsäck, som används för att låta fisken vila i säcken i lugn och ro medan man kan göra iordning för fotografering eller om man bara vill att fisken återhämtar sig ordentligt innan den simmar vidare. Denna karpsäck är tillverkad av mjukt och fiskvänligt mesh, med handtag och en pålitlig dragkedja för att stänga säcken. En karpsäck bör finnas hos alla fiskare, inte bara karpmetare.
259,00 kr 219,00 kr

Mikado Territory Carp Sack

Mikado Territory Carp Sack är en så kallad karpsäck, som används för att låta fisken vila i säcken i lugn och ro medan man kan göra iordning för fotografering eller om man bara vill att fisken återhämtar sig ordentligt innan den simmar vidare. Denna karpsäck är tillverkad av mjukt och fiskvänligt mesh, med förstärkta handtag och en pålitlig dragkedja för att stänga säcken. Säcken levereras tillsammans med en vattentät förvaringspåse samt ett litet flöte på ett snöre till säcken, så man ser vart den befinner sig i vattnet. En karpsäck bör finnas hos alla fiskare, inte bara karpmetare.
399,00 kr 319,00 kr

Mikado Ålpingla Dubbel Lysstav (2 pack)

Ålplinga med dubbla bjällror som enkelt monteras på spötoppen med hjälp av skruvfästet. Just denna modell har även ett fäste för att montera fast en lysstav, vilket gör dessa perfekta att använda när man fiskar under dygnets mörkare timmar. När man får napp kommer det att pingla så fort spöet eller t.ex vippan till isfisket rör vid sig. Perfekt när man metar och har flera spön ute så man har koll på när det är dags att göra ett mothugg ifall man skulle missa hugget visuellt. Levereras med två ålpinglor per förpackning.
29,00 kr 20,00 kr

Mikado Ålpingla Dubbel (2 pack)

Ålplinga med dubbla bjällror som enkelt monteras på spötoppen med hjälp av klämfästet likt en klädnypa. När man får napp kommer det att pingla så fort spöet eller t.ex vippan till isfisket rör vid sig. Perfekt när man metar och har flera spön ute så man har koll på när det är dags att göra ett mothugg ifall man skulle missa hugget visuellt. Levereras med två ålpinglor per förpackning.
29,00 kr 20,00 kr

Mikado U-Klyka Svart

En U-klyka med standardgänga vilket passar de flesta banksticks. U-formade passar bäst som bakre klycka. Lämplig för alla typer av bottenmete!
29,00 kr 26,00 kr

Mikado V-Klyka Svart

En V-klyka med standardgänga vilket passar de flesta banksticks. V-klykan har en skåra i botten där linan kan löpa fritt utan att skava mot kanterna. Lämplig för alla typer av bottenmete!
29,00 kr 26,00 kr

Mikado Filékniv Set

Ett väldigt prisvärt och kvalitativt knivset från Mikado som levereras i en praktiskt förvaringsväska. Dessa knivar är tillverkade av rostfritt och japanskt 440 stål. I detta set ingår två stycken filéknivar i olika längder med mjuka blad, så att man enkelt kan filea längst med fiskens ben. Det följer även med en kniv med ett tandat blad, som är tänkt för att fjälla av fisken samt att ta bort ben med. Slutligen ingår det även en sax, knivslip och en skärbräda. Alla knivarna har komfortabla och säkra gummihandtag, för att ge bästa tänkbara grepp och minska risken att man slinter med handen.
499,00 kr 359,00 kr

Mikado Håvmagnet 2,5kg

En väldigt prisvärd håvmagnet från Mikado som är utrustad med en karbinhake för enkel montering. Denna håvmagnet har en styrka på 2,5kg.
89,00 kr 75,00 kr

Mikado Håvmagnet 3,5kg

En väldigt prisvärd håvmagnet från Mikado som är utrustad med en karbinhake för enkel montering. Denna håvmagnet har en styrka på 3,5kg.
149,00 kr 99,00 kr

Mikado Digitalvåg 50kg

En väldigt bra digitalvåg från Mikado som hjälper dig att väga dina fångster upp till hela 50kg. En väldigt praktisk funktion med denna våg är att man kan fälla ut två "vingar" på sidan av vågen, för att ge ett ännu bättre grepp vid vägning av riktigt tunga fiskar. Detta gör även denna våg perfekt att väga t.ex. tunga resväskor. Det går enkelt att väga av och nollställa vågen då du hängt på t.ex. en vågsäck genom ett snabbt knapptryck, så vågen blir "nollad". Genom ett enkelt knapptryck går det även att skifta mellan kg/lb skala. Denna digitalvåg drivs med hjälp av två stycken AAA-batterier (medföljer ej).
499,00 kr 449,00 kr

Mikado Digitalvåg 40kg

En väldigt prisvärd digitalvåg från Mikado som hjälper dig att väga dina fångster upp till hela 40kg. Det går enkelt att väga av och nollställa vågen då du hängt på t.ex. en vågsäck genom ett snabbt knapptryck, så vågen blir "nollad". Genom ett enkelt knapptryck går det även att skifta mellan kg/lb skala. Denna digitalvåg drivs med hjälp av två stycken AAA-batterier, vilket medföljer när man köper denna våg.
139,00 kr 119,00 kr

Mikado Käftöppnare

En käftöppnare är ett väldigt praktiskt redskap när det är dags att kroka loss fiskar med vassa tänder, så som gädda. En käftöppnare håller fiskens mun öppen vid djupa krokningar, samtidigt som du kan kroka loss fisken enklare. Detta skadar inte fisken. Denna käftöppnare mäter 17cm.
39,00 kr 35,00 kr

Mikado Käftöppnare Big

En käftöppnare är ett väldigt praktiskt redskap när det är dags att kroka loss fiskar med vassa tänder, så som gädda. En käftöppnare håller fiskens mun öppen vid djupa krokningar, samtidigt som du kan kroka loss fisken enklare. Detta skadar inte fisken. Här i en större modell för de riktigt stora gäddorna.
49,00 kr 44,00 kr

Mikado Rig Bin Large

Med Mikado Rig Bin kommer du att håll ordning på dina olika riggar. Detta är en väldigt smidig lösning för att få ordning och reda på olika riggar, samtidigt som de förvaras säkert och omslutna av ett tåligt plasthölje!
119,00 kr 95,00 kr

Mikado Jaws Zander Special 6'5ft 6-28g

Jaws Zander Special från Mikado är ett kortare haspelspö med snabb aktion, som är speciellt framtaget för fisket efter gös med alla tänkbara typer av beten. Dock fungerar även detta spö utmärkt för fisket efter t.ex. abborre. Toppen på detta spö har extra mycket känsla, så att man kan registrera minsta ligga hugg, även på längre distanser! Spöet är byggt på en högpresterande japansk kolfiberklinga som ger dig väldigt god precision och långa kastlängder. Klingan är i sin tur utrustad med högkvalitativa och rostfria komponenter, så som rullfäste och spöringar. Handtaget är av ett split-handle modell med foam handtag. Mikado Jaws Zander Special är ett perfekt haspelspö för dig som vill ha riktigt hög kvalité på ditt spö när du ska rikta in ditt fiske efter rovfiskar som gös och abborre, oavsett om du ska använda jiggar, wobblers, spinnare m.m.
1.869,00 kr 1.699,00 kr

Mikado Jaws Fast Spin 6'5ft 7-36g

Jaws Fast Spin från Mikado är ett kortare haspelspö med snabb aktion, som är speciellt framtaget för predatorfisket efter arter som abborre, gös och lättare gäddfiske med alla tänkbara typer av beten. Spöet är byggt på en högpresterande japansk kolfiberklinga som ger dig väldigt god precision och långa kastlängder. Klingan är i sin tur utrustad med högkvalitativa och rostfria komponenter, så som rullfäste och spöringar. Handtaget är av ett split-handle modell med foam handtag. Mikado Jaws Fast Spin är ett perfekt haspelspö för dig som vill ha riktigt hög kvalité på ditt spö när du ska rikta in ditt fiske efter rovfiskar som abborre och gös, oavsett om du ska använda jiggar, wobblers, spinnare m.m.
1.929,00 kr 1.749,00 kr

Mikado Fishing Bag Big

Mikado Fishing Bag Big är en praktisk och rymlig fiskeväska som är tillverkad av högkvalitativt, förstärkt och vattenavvisande material. Denna väska har ett flertal utvändiga fickor, ett stort och generöst huvudfack samt en bekväm axelrem. En perfekt väska att fylla med betesaskar, fiskerullar, tillbehör, verktyg m.m inför fisketuren. Denna väska levereras utan betesaskar.
449,00 kr 359,00 kr

Mikado Fishing Bag Small

Mikado Fishing Bag Small är en praktisk fiskeväska som är tillverkad av högkvalitativt, förstärkt och vattenavvisande material. Denna väska har ett flertal utvändiga fickor, ett generöst huvudfack och en bekväm axelrem. En perfekt väska att fylla med betesaskar, fiskerullar, tillbehör, verktyg m.m inför fisketuren. Denna väska levereras utan betesaskar.
439,00 kr 349,00 kr
Visar 4588 av 4588 produkter