Filtrera
Stäng

Skaljackor

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Loop Rautas Lättviktsjacka

Loop Rautas jackan är designad för en skaljacka som tar minimal plats i packningen. Den passar perfekt ner i axelväskan eller ryggsäcken och är det perfekta valet för den mobila fiskaren. Rautas jackan har ett 3-lagers membran där man haft fokus på lätthet, andning och att den ska kunna stuvas ihop på ett bra sätt. På sidan av jackan har du 2st blixtlås försedda ventilerings hål.
Lagernivå:
Från 3.990,00 kr

Patagonia Houdini Jacket

En slimfit lättviktsjacka i vindtätt och vattenavstötande material. Håller emot timmar av regn och tar ingen plats när man packat ner den. Elastiska muddar vid handlederna. Packas ner i sin egen ficka. Detta är ett av Patagonias mest ikoniska plagg, passar till alla ändamål och tar ingen plats alls!
Lagernivå:
Från 999,00 kr

Patagonia Stretch Rainshadow Jacket (Black)

Patagonia Stretch Rainshadow är en regnjacka med stretch som knappt tar någon plats alls när den packas ihop och väger endast 294 gram! Ett 2,5 lagers membran håller borta både vind och vatten.
Lagernivå:
Från 2.499,00 kr

Patagonia Torrentshell Jacket (Black)

En lättviktsjacka med ett 2,5 lagers H2O membran som ger stryktålighet och bra andningsegenskaper. Jackan tar väldigt liten plats i packningen och ryms exempelvis ypperligt i en chestpack eller en mindre ryggsäck.
Lagernivå:
Från 1.399,00 kr

Simms Acklins Jacket

Simms Acklins Jacket är en 3 lagers Goretex lättviktsjacka som är enkel att packa ihop och tar då minimalt med plats. Dessutom är jackan givetvis helt vattentät och har riktigt bra andning som du kan komplettera med blixtlås försedda ventilations öppningar i armhålorna.
Lagernivå:
Från 3.799,00 kr

Simms G3 Guide Tactical Jacket

Simms G3 Guide Tactical Jacket är en uppgraderad version på den klassiska G3 jackan. En jämn, slät front på jackan tillverkad i 3-lagers Gore-Tex Shell tyg. Jackan har 9 fickor varav 4 är blixtlås försedda och placerade på bröstet , två innerfickor varav en i mesch och en med dragkedja. Dessutom en armficka för fiskekortet och 2 handvärmarfickor klädda i micro-fleece. jackan har vattentäta muddar och en stormhuva som kan regleras på 4 punkter.
Lagernivå:
Från 5.999,00 kr

Simms Slick Jacket

Jackan är försedd med GORE-TEX® Pro Shell som yttertyg vilket ger stretch, bra rörlighet och vattentäthet. Man har fått till en passform som är mer "slimmad" än deras traditionella storlekar. Mindre tyg - mer rörlighet.
Lagernivå:
Från 5.499,00 kr

Simms Waypoints Jacket

Simms Waypoints® Jacket är en 2,5 lagers lättviktsjacka som tar extremt liten plats när den packas ihop i sin egen huva. Vatten och vindtät.
Lagernivå:
Från 1.499,00 kr

Simms Riffle Jacket

Simms Riffle Jacket är en lättviktsjacka med riktigt bra andning tack vare ett 3 lagers Toray® vattentät/andnings material. Ren design ger minimalt med punkter på jackan där linan kan trassla in sig eller haka fast i. Jackan har också handvärmarfickor där du dessutom kan komma åt insidan på jackan om du exempelvis vill komma åt något i vadaren. 2 st bröstfickor som tar 2st stora flugaskar.
Lagernivå:
Från 2.999,00 kr