Filtrera
Stäng

Jerkset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Black Max Jerk Combo

Abu Black Max Jerk är ett väldigt prisvärt combo för fiske med jerkbait efter gädda. Här har ABU Garcia tagit fram en fiskeutrustning som inte kostar skjortan men fortfarande innehåller riktigt bra grejer! I paketet ingår ett Abu Vendetta Jerk spö och en Ambassadeur Black Max samt 0,25mm Spiderwire flätlina. Grymma grejer till ett grymt pris helt enkelt!
2.097,00 kr 1.399,00 kr

ABU Garcia Jerkbait Combo

ABU Garcia Jerkbait har det som krävs av ett bra Jerkbait combo. Jerkbait fiske är från början ett Amerikanskt fenomen som fått ett rejält fotfäste i Sverige. Denna typ av fiske ställer höga krav på din utrustning, rullen tar rejält med stryk. ABU Garcia har tagit fram detta välbalanserade och grymma Jerkcombot som klarar de största monstergäddorna.
3.277,00 kr 2.499,00 kr

Abu Garcia Jerkset Komplett

Ett komplett jerkbaitset från Abu Garcia med allt som behövs för att starta din "jerkkarriär". En väldigt allround jerkbait utrustning som klarar av att bända upp de allra största gäddorna. Här får du ett Vendetta jerkbait spö med kastvikter upp till 100gr, en Ambassadeur STX rulle, Spiderwire flätlina, ett Svartzonker McMy jerkbait samt jerkbaittafsar. Allt detta till ett riktigt bra pris!
2.995,00 kr 1.999,00 kr

Abu Garcia Venerate Jerk

Ett jerkbait kombo för tuffa tag. Ett välbalanserat set med samma komponenter som vi säljer lösa, men till ett oslagbart pris!
2.377,00 kr 1.599,00 kr

Svartzonker Jerk Combo

ABU Garcia Proffesional Jerkbait har det som krävs av ett bra Jerkbait combo. Jerkbait fiske är från början ett Amerikanskt fenomen som fått ett rejält fotfäste i Sverige. Denna typ av fiske ställer höga krav på din utrustning, rullen tar rejält med stryk. ABU Garcia har tagit fram detta välbalanserade och grymma Jerkcombot som klarar de största monstergäddorna.
4.997,00 kr 3.499,00 kr