Filtrera
Stäng

Jerkset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

ABU Garcia Jerkbait Combo

ABU Garcia Jerkbait har det som krävs av ett bra Jerkbait combo. Jerkbait fiske är från början ett Amerikanskt fenomen som fått ett rejält fotfäste i Sverige. Denna typ av fiske ställer höga krav på din utrustning, rullen tar rejält med stryk. ABU Garcia har tagit fram detta välbalanserade och grymma Jerkcombot som klarar de största monstergäddorna.
3.277,00 kr 2.499,00 kr

Abu Garcia Venerate Jerk

Ett jerkbait kombo för tuffa tag. Ett välbalanserat set med samma komponenter som vi säljer lösa, men till ett oslagbart pris!
2.377,00 kr 1.599,00 kr

Black Max Jerk Combo 6,3ft -100g

Black Max är en jerkbaitutrustning från Abu Garcia som är väldigt prisvärd och perfekt för dig som inte vill lägga en förmögenhet på en ny utrustning. Här får du en Ambassadeur Black Max lågprofilsrulle (vänstervevad) med hela 5 kullager och en stark broms. Spöet är ett Abu Garcia Vendetta Jerk som klarar av att kasta beten upp till 100g vilket gör att det täcker in ett stort spann av alla jerkbait på marknaden. Allt detta levereras med en Fireline Tracer Braid flätlina. Perfekt som instegsutrustning för nybörjaren eller för dig som inte vill betala flera tusen kronor för din nästa utrustning.
2.197,00 kr 1.599,00 kr

Svartzonker Jerk Combo

ABU Garcia Proffesional Jerkbait har det som krävs av ett bra Jerkbait combo. Jerkbait fiske är från början ett Amerikanskt fenomen som fått ett rejält fotfäste i Sverige. Denna typ av fiske ställer höga krav på din utrustning, rullen tar rejält med stryk. ABU Garcia har tagit fram detta välbalanserade och grymma Jerkcombot som klarar de största monstergäddorna.
4.997,00 kr 3.499,00 kr