Filtrera
Stäng

Jerkset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Jerkbait Combo 6,3ft 60-140g

Denna jerkbaitutrustning från Abu Garcia är en utrustning vi verkligen kan rekommendera! Här får du ett väldigt välbalanserat och grymt jerkset som är framtaget för dig som ställer höga krav på din utrustning. Spöet är ett Venturi spinnspö med kastvikter upp till 140 gram vilket gör att den klarar av de allra flesta jerkbaitbeten på marknaden. Rullen är en vänstervevad Ambassadeur 5601 Jerk i riktigt snygg blå design som är en utav Abu Garcias storsäljare när det kommer till jerkbaitrullar. Detta levereras med en Fireline Tracer Braid flätlina. Så vill du ha en hög kvalitativ jerkutrustning som klarar av att bända de största monstergäddorna så har du hittat rätt!
3.197,00 kr 2.499,00 kr

Abu Garcia Jerkset Komplett

Ett komplett jerkbaitset från Abu Garcia med allt som behövs för att starta din "jerkkarriär". En väldigt allround jerkbait utrustning som klarar av att bända upp de allra största gäddorna. Här får du ett Abu Garcia Venturi jerkbait spö med kastvikter upp till 140gr, en Pro Max lågprofilsrulle, Fireline Tracer Braid flätlina, ett Svartzonker McMy jerkbait samt en jerkbaittafs. Allt detta till ett riktigt bra pris!
2.655,00 kr 1.799,00 kr

Abu Garcia Venerate Jerk

Ett jerkbait kombo för tuffa tag. Ett välbalanserat set med samma komponenter som vi säljer lösa, men till ett oslagbart pris!
2.377,00 kr 1.599,00 kr

Revo X Jerk Combo 6,3ft -100g

Revo X Jerk Combo är en jerkbaitutrustning från Abu Garcia av hög kvalitet. Här får du väldigt noga utvalda komponenter för att ge en utrustning som välbalanserad, kraftfull och som klarar av riktigt stora gäddor. Spöet är ett Abu Garcia Venerate kolfiberspö med ett klassiskt korkhandtag. Rullen är en Ambassadeur Revo X med hela sju kullager, stark broms samt en jämn och fin gång. Det medföljer även 150 meter SpireWire Stealth Smooth 8 flätlina. Ett komplett kit för dig som vill ha en schysst jerkutrustning helt enkelt!
2.747,00 kr 1.999,00 kr

Svartzonker Jerk Combo 7ft ->140g

Ett noga utvalt jerkbaitcombo från Abu Garcia med ett Svartzonker spö, den klassiska Ambassadeur 5601 JB rullen och Fireline Svartzonker flätlina. Allt detta i ett komplett paket! Här får du verkligen hög kvalitet för pengarna. Denna kraftfulla och välbalanserade jerkutrustning har kastvikter upp till 140 gram vilket gör att du kan använda större delar av alla gäddbeten på marknaden, dvs man har nästa oändligt med möjligheter när det kommer till betesval. Ambassadeur JB (JerkBait) behöver nog inte närmare presentation. Detta är en av Abu Garcias absolut mest sålda Ambassadeur rullar till jerkbaitfiskare. Vill du ha en schysst jerkbaitutrustning som håller väldigt hög kvalitet? Då är detta utrustningen för dig!
4.497,00 kr 3.499,00 kr