Filtrera
Stäng

Boilies/Tillbehör

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

LayerZ Pop-Up Boilies Golden Maggot 18mm

Flytande Pop-up boilies från Starbait. Denna modell är "coated" vilket innebär att det yttre skiktet dessa boilies släpper i vattnet vilket ökar fiskaktiviteten runt din boilie. Varje boilie är 18mm i dimension och burken innehåller totalt 60gr.
139,00 kr 119,00 kr

Sensas Mini-Match Boilies Mixed Colours 6-8mm

Mini boilies från välkända Sensas. Mixade färger och storlekar (6-8mm). Perfekt att använda till "Hair Rigging". Burken innehåller 50gr.
119,00 kr 99,00 kr

Starbaits Concept Boilies N.F.S 14mm (1 kg)

Starbaits Concept Boilies N.F.S står för "Natural Food Source" vilket säger en hel del om vad detta är för en lysande boilie. Så fort denna boilie kommer i kontakt med vatten börjar den utsöndra dofter vilket signalerar för karp och sutare att här finns det "godis" att äta. Brun färg i storlek om 14 mm som ligger förpackade i påse som väger 1 kilo.
219,00 kr 189,00 kr

Starbaits Grab & Go Maize Corn 20mm (3kg)

Starbaits Grab & Go boilies erbjuder dig ett superb karpbete. Medans du fiskar kan du med säkerhet veta att du använder ett bete som tagits fram av proffs och efter många års erfarenheter. Välbalanserade dofter och smaker samt ruggigt effektiva. Fungerar utmärkt under alla fiskeförhållanden.
229,00 kr 189,00 kr

Starbaits Needle Set Particle Drill/Bait

Starbaits Needle Set Particle Drill/Bait är ett set som är ett måste när du fiskar med boilies. Borren används för att göra hål i boilien (eller annat bete som exempelvis partikelbeten), med nålen trär du linan i tafsen/tacklet genom boilien på ett smart och snabbt sätt. Där själva nålen har en ögla som du öppnar och stänger via ett tryck mellan dina fingrar.
149,00 kr 99,00 kr

Starbaits Needle Set Particle Needle/Boilie

Starbaits Needle Set Particle Needle/Boilie är två olika nålar som du använder när du tacklar en boilie eller olika partikelbeten. Där den ena är öppnings- och förslutningsbar.
149,00 kr 99,00 kr

Starbaits Probio Boilies Peach & Mango 10mm (1 kg)

Starbaits Probio Boilies Peach & Mango är en 10 mm mindre boilie. Med en söt delikat lukt av tropiska frukter som persika och mango lockar den sutare och karp till hugg med sin orange rosa färg. Ingredienserna som används till denna boilie är naturliga som jäst, lever, krossade organiska material och säd, höga mineralämnen tillsammans med oljor, betain och naturligtvis N-smörsyra. Probio har högt näringsvärde som gör denna boilie lätt igenkänd som en bra matkälla vilket metaren uppskattar då Probio kommer att leverera hugg.
169,00 kr 149,00 kr

Starbaits Round Balls 14mm (6 pack)

Starbaits Round Balls är en boll av foam som är ordentligt flytande. Används till så kallade zig fishing och snow man rigs.
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Starbaits Stringer Needle

Starbaits Stringer Needle heter den nål som du använder för att trä/tackla boilies eller olika sorters partikelbeten.
69,00 kr 59,00 kr

Starbaits Grab & Go Global Bana Cream 20mm (2,5kg)

Starbaits Grab & Go Global Bana Cream är en suverän boilie tillverkad av världens största producent av just boilies med egen fabrik i Frankrike. Perfekt för karp, men fungerar även mycket bra för sutare. Bana Cream är en smak som levererar fisk på kroken. Boiliens diameter är 20 mm. Påse om 2,5 kilo.
149,00 kr 129,00 kr

Starbaits Grab & Go Global Sweet Corn 20mm (2,5kg)

Starbaits Grab & Go Global Sweet Corn är en suverän boilie tillverkad av världens största producent av just boilies med egen fabrik i Frankrike. Perfekt för karp, men fungerar även mycket bra för sutare. Sweet Corn är en smak som levererar fisk på kroken. Boiliens diameter är 20 mm. Påse om 2,5 kilo.
149,00 kr 129,00 kr

Starbaits Grab & Go Global Tigernut 20mm (2,5kg)

Starbaits Grab & Go Global Tigernut är en suverän boilie tillverkad av världens största producent av just boilies med egen fabrik i Frankrike. Perfekt för karp, men fungerar även mycket bra för sutare. Tigernöt är en smak som levererar fisk på kroken. Boiliens diameter är 20 mm. Påse om 2,5 kilo.
149,00 kr 129,00 kr