Filtrera
Stäng

Dam

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Patagonia Fjord Flannel Shirt (Damstorlek)

Patagonia Fjord Flannel Shirt är en extremt komfortabel flanell skjorta i 100% organisk bomull.
Från 849,00 kr

Patagonia Performance Better Sweater Hoody (Dammodell)

Patagonia Performanse Better Sweater Hoody är en riktig slitvarg som ska låta dig använda den hårt och fortfarande se representativ ut om civilisationen dyker upp. Better Sweater är en lättviktsjacka och tillåter dig att vara extremt rörlig utan att den hindrar dig. Jackan är gjord i 100% polyester fleece tyg med mjuk och skön klädsel på insidan.
Från 1.599,00 kr

Patagonia Reclaimed Sweater Ponco

Patagonia Reclaimed Sweater Ponco är det perfekta plagget när temperaturen skiftar mycket. Ponchon är tillverkad i återanvänt material från polyester och bomulls produkter. Enkel att bära, två handvärmare på fronten och räcker till midjan när du bär den.
Från 999,00 kr

Patagonia Women Waffle Henley

Patagonia Women Waffle Henley är en lättviktströja tillverkad i en blandning av 56% organic cotton/41% Tencel ® lyocell/3% spandex. Blandningen gör den både mjuk, varm och stretchig.
Från 699,00 kr

Patagonia Women´s Ahnya Pant

Patagonia Women´s Ahnya Pant är en exmtremt skön byxa med ett mjukt och flexibelt material. Justerbar i midjan, två rejält tilltagna framfickor och förlåtande passform.
Från 699,00 kr

Patagonia Women´s Ahnya Pant

Patagonia Women´s Ahnya Pant är en exmtremt skön byxa med ett mjukt och flexibelt material. Justerbar i midjan, två rejält tilltagna framfickor och förlåtande passform.
Från 699,00 kr

Patagonia Women´s Spring River Waders

Patagonia Women´s Spring River Waders är framtagen efter mängder av timmars test vid vattnet. Man har gett vadaren mer strömlinjeformad passform och även neoprensockorna. Ett 4-lagers, H2No™ Performance Standard är ett robust tyg som skyddar från punkteringar och är tillsammans med "Single Seam Construction" som håller sömmarna borta från områden som utsätts för mest slitage det som gör vadaren unik. Enkelt att justera till midjevadare vid behov. Fiskar du från båt kommer du att gilla de nya flat-panel gravelguards som dränerar vattnet snabbare.
Från 2.799,00 kr

Patagonia Womens Ahnya Crew

Patagonia Womens Ahnya Crew är en skön tröja i organisk bomullsmix med rejäla muddar i ärmar och midja.
Från 599,00 kr

Patagonia Womens Cloud Stack Hoody

Patagonia Womens Cloud Stack Hoody är tillverkad i en blandning av 60% polyester/40% organisk bomull med borstad fleece invändigt och härdad fleece utvändigt. Mjuk och skön hoodie, perfekt till morgonpromenaden eller när man landar i fiskestugan efter en dag vid strömmen.
Från 999,00 kr

Patagonia Women's Femme Fitz Roy

Patagonia Women's Femme Fitz Roy är en V-Neck T-shirt av ett tunnt bomullsmaterial.
Från 399,00 kr

Patagonia Womens Heywood Flannel Shirt

Patagonia Womens Heywood Flannel Shirt är gjort i 100% organisk bomull flanell som ger en skön look på skjortan.
Från 799,00 kr

Patagonia Womens Necessity L/S V-Neck

Patagonia Womens Necessity V-Neck är en tröja i 57% organic bomull/43%Tencel® lyocell blend vilket ger viss luft mellan materialet och huden.
Från 449,00 kr