Filtrera
Stäng

Västar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Greys Flugfiskeväst

En bekväm och praktisk flugfiskeväst från Greys. Den här lättviktsvästen har ett flertal fickor och förvaringsmöjligheter som gör fisket enklare. Vattenbeständiga dragkedjor, hållare för tafsspolar och foam-patch för flugor är några av egenskaperna denna flugväst här.
Lagernivå:
Från 799,00 kr

Guideline Laxa Fly Vest

Flugfiskeväst med toppfunktioner till bra pris. Här finns alla fickor och funktioner du kan önska dig, flera D-ringar, spöhållare och mycket mer. Insidan är fodrad med ett meshtyg och här finns flera fickor. Västen är tillverkad i slitstark snabbtorkande 320 denier nylon. Justering i nederkant för bästa passform. Extra stoppning i nacken för ergonomisk viktfördelning. Västen har en innerficka på var sida.
Lagernivå:
Från 999,00 kr

Simms Freestone Vest (Sand)

Simms Freestone Vest är en rymlig flugfiskeväst försedd med 19 fickor för smarta förvarningar. Vadderade skuldror, axlar och rygg ger en komfortabel och luftig väst i alla lägen.
Lagernivå:
Från 1.299,00 kr

Simms Guide Vest (Steel)

Simms Guide Vest är en rymlig och komfortabel flugfiskeväst med sammanlagt hela 26 fickor. Ryggen är ventilerad och försedd med kuddar som släpper in luften och fläktar. Västen är behandlad med en vattenavstötande coating.
Lagernivå:
Från 2.199,00 kr

Simms Vertical Mesh Flugväst

Simms Vertical Mesh är en meshväst för varma dagar. Trots att den är lätt att bära och tar liten plats i väskan behöver du inte offra funktionalitet eller förvaringskapacitet.
Lagernivå:
Från 1.999,00 kr

Simms Waypoints Convertible

Simms Waypoints Convertible är mångsidigheten själv! Västen har funktionella fickor för flugaskar och verktyg, medan lagringskapaciteten förstärks i ryggen via ytterligare lagringsalternativ. Konvertibilitet kommer i form av en löstagbar front som, tack vare de catch & release fästsystem som matchar Waypoints® och G4 Pro® ryggsäckar. Komforthöjande funktioner inkluderar vadderade axlar och krage. Frontens dragkedja fungerar som en snabb klämma för add-on tillbehör. Och två patenterade inbyggda retractors är utrustade med magnetiska dockningsstationer för verktyg och tillbehör.
1.799,00 kr