Filtrera
Stäng

Västar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Patagonia Convertable Vest

Patagonia Convertable Vest är en extremt lätt och snabbtorkande flugfiskeväst. Västen kan användas tillsammans med Patagonias Sweet Pack, Stormfront™ Roll Top Pack och Stormfront™ Pack om du vill ha mer bärvolym. Meshfodret håller dig sval under fisket och västen väger endast 405 gram.
749,00 kr

Patagonia Hybrid Pack Vest

Är du schizofren i valet av kläder beroende på vädret så är detta plagget för dig. Går att växla med skjortor, underställströjor likväl som en skaljacka eller en vadarjacka.
Lagernivå:
Från 849,00 kr

Simms Waypoints Convertible

Simms Waypoints Convertible är mångsidigheten själv! Västen har funktionella fickor för flugaskar och verktyg, medan lagringskapaciteten förstärks i ryggen via ytterligare lagringsalternativ. Konvertibilitet kommer i form av en löstagbar front som, tack vare de catch & release fästsystem som matchar Waypoints® och G4 Pro® ryggsäckar. Komforthöjande funktioner inkluderar vadderade axlar och krage. Frontens dragkedja fungerar som en snabb klämma för add-on tillbehör. Och två patenterade inbyggda retractors är utrustade med magnetiska dockningsstationer för verktyg och tillbehör.
1.799,00 kr

Simms Guide Vest (Inkommer våren 2018)

Simms Guide Vest är en rymlig och komfortabel flugfiskeväst med sammanlagt hela 26 fickor. Ryggen är ventilerad och försedd med kuddar som släpper in luften och fläktar. Västen är behandlad med en vattenavstötande coating.
2.199,00 kr