Filtrera
Stäng

Bankstick/Nappalarm

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

DAM Aluminium Tele Bankstick

Prisvärda teleskopiska banksticks som är tillverkade av aluminium från tyska DAM. Varje bankstick levereras med en "V" klyka. Längderna nedan visar banksticksens kortaste samt längsta längd.
Lagernivå:
Från 47,00 kr

DAM Bankstick 80cm

Banksticks från tyska DAM till ett väldigt rimligt pris. Färg på "hatten" kan variera mellan grön, gul och röd. Varje bankstick är 80cm lång.
29,00 kr 20,00 kr

Darts Bankstick 75cm

Lätta banksticks av aluminiumrör med standardgänga i mässing.
44,00 kr 39,00 kr

Darts U-Klyka

En U-klyka med standardgänga vilket passar de flesta banksticks. U-formade passar bäst som bakre klycka. Lämplig för alla typer av bottenmete!
35,00 kr 32,00 kr

Skills Optic

Tre stycken digitala och lättanvända nappalarm och en sändare från Skills. Nappalarmen har standard gängor för t.ex banksticks. Alla komponenter är vattentätta och är utrustad med alla viktiga funktioner som: ton, volym, känslighet och nattfunktion. Den trådlösa mottagaren har en räckvidd på upp till 100 meter. Bruksanvisning på engelska medföljer. Allt detta levereras i smidig liten väska.
1.499,00 kr 1.349,00 kr

Darts V-Klyka

En V-klyka med standardgänga vilket passar de flesta banksticks. V-klykan har en skåra i botten där linan kan löpa fritt utan att skava mot kanterna. Lämplig för alla typer av bottenmete!
35,00 kr 32,00 kr