Filtrera
Stäng

Spinnrullar

Multiplikatorrullen, som används tillsammans med spinnspön, är mycket populära till gäddfisket, där även tyngre beten är vanliga. Rullkonstruktionen används förutom till spinnfisket, även till jerkbait, trolling, havs- och vertikalfiske. Rullar som nischar sig till olika fisken hittar du också under respektive kategori. Letar du efter en enkel insjörulle för lättare gäddfiske så är Ambassadeur 5500 (högervevad) eller Ambassadeur 5501 (vänstervevad) ett bra allroundval. 

Vi för samtliga av de stora märkena såsom Abu Garcia, Daiwa, Penn, Okuma och Shimano. Men också aktörer du inte hittar i så många butiker såsom Quantum, Viva och Gunki. Oavsett om du ska ha en multirulle till havsöringsfiske, jerkbaitfiske eller vertikalfiske så har vi rullen för dig. 

Beställ din spinnrulle av oss online – enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser. Vår tanke med hela hemsidan är att det ska kännas som att man är inne i våra fysiska butiker. Därför har vi lagt stort fokus på att plocka ut rätt produkter i respektive avdelning på hemsidan, samt att presentera dem såsom vi hade valt att presentera dem för er i våra fysiska butiker. 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Ambassadeur 5500LC Linecounter

Ambassadeur 5500 Linecounter är äntligen tillbaka. En mycket populär trollingrulle som varit saknad. Liten och smidig men stark, en perfekt rulle för trolling eller för pelagiskt fiske, eller i situationer där du måste hålla koll på längden lina som är utsläppt. 5500LC är kanske inte till för det tyngsta fisket pga sin relativt ringa storlek, men fajtar lätt Torskar och Laxar.
1.999,00 kr 1.599,00 kr

Ambassadeur 5600 JB

Ambassadeur Jerkbait (JB) är en välbekant kompis hos många gäddfiskare. Den är byggd för att du ska kunna plåga den med tunga beten, tjocka linor och aggressiva gäddor - dag ut och dag in. Bussningar i spolen, ett extra vridstyvt stativ och den dubbla backspärren Dual Stopper gör att den klarar påfrestningarna i alla vatten.
2.599,00 kr 1.999,00 kr

Ambassadeur 5601 Ge Fan I Våra Vatten IX

GE FAN I VÅRA VATTEN AMBASSADEUR IX Gold Edition - Ambassadeur 5601C är den nionde Ambassadeurrullen framtagen i samarbete mellan Sportfiskarna och Abu Garcia (2017 års modell). Unik grafik, som vanligt designad av Erik Ohlsson från Millencolin. För varje såld rulle går en rejäl slant till fiskevården!
2.999,00 kr 2.099,00 kr

Ambassadeur Revo S

Ambassadeur Revo S är en extremt prisvärd rulle som fungerar till allt från vertikalfisket till hederligt spinnfiske efter t.ex havsöring. Rullen har en väldigt stark maxbroms vilket ger dig möjligheten att fighta riktigt stora fiskar utan problem! Att rullens vita design är riktigt snygg är ju bara det en anledning till att införskaffa denna rulle.
2.299,00 kr 1.599,00 kr

Ambassadeur Revo Toro S 51

Ambassadeur Revo Toro S är konstruerad att klara mängder av fiskesituationer i både sött och salt vatten - den är byggd för pålitlighet och prestanda. Ny ergonomisk design, större linkapacitet, hög maxbroms och designad att fiska med tyngre beten. Det unika bromssystemet tillsammans med kraftfulla komponenter och magnetbroms skapar en rulle som är ett perfekt val för större och tuffare fiskar.
3.999,00 kr 1.899,00 kr

Ambassadeur Silver Max LH

Ambassadeur Silver Max håller en ganska låg profil med sitt smäckra yttre, men under skalet hittar du en stabil rulle med finess. Rocket Clutch funktionen passar utmärkt till vertikalfiske. Magnetkastbromsen justerar du enkelt på utsidan, så att dina kast alltid blir tillräckligt långa och trasselfria.
999,00 kr 899,00 kr

Ambassadeur TGC 5601C

Ambassadeur TGC 5601C är en formidabel Ambassadeur, konstruerad för stöddigt predatorfiske. Inte lika exklusiv som JB, men likafullt resolut utrustad med exempelvis Carbon Matrix-slirbroms, centrifugalbroms med sex vikter och synkroniserad linspridning.
1.899,00 kr 1.199,00 kr

Daiwa Coastal TWS 200HS

Den nya Daiwa Coastal TWS 200 är en rulle för dig som verkligen ställer krav på din fiskeutrustning och vill ha en slitvarg som tål de allra tuffaste tagen, även i saltvatten. Inte nog med att rullen är ruggigt snygg, trots att den är liten i storleken är den riktigt stark och lämpar sig utmärkt som jerkbait eller gäddrulle. Daiwa Coastal TWS har en silkeslen invevning och är superstabil. Tack vare Daiwas T-wing system kastar man även väldigt långt med rullen. För att ge dig möjligheten att sätta press på riktigt stora fiskar har Daiwa valt att montera fast en vev på 100mm så man verkligen får "power" vid invevning. Detta är en väldigt korrosionsbeständig rulle och dess superstarka aluminiumram gör att rullen klarar av de allra tuffaste fiskesituationer.
2.799,00 kr 2.499,00 kr

Daiwa Exceler 100HSA

Daiwa Exceler ger verkligen valuta för pengarna! De tekniska egenskaperna som kraftigt aluminiumstativ, ytterst jämn slirbroms och den magnetiska kastbromsen Magforce är egenskaper som normalt endast finns i betydligt dyrare produkter. Dessutom har rullen en kraftig böjd vev, som ger maximal vevkraft och balans.
1.299,00 kr 1.169,00 kr

Daiwa Laguna 100HA

Den nya Daiwa Laguna 100HA är en multirulle speciellt framtagen för att kasta med. Laguna erbjuder flera goda tekniska egenskaper till ytterst konkurrenskraftigt pris! Daiwa Laguna är lättanvänd och det nya chassit är ergonomiskt utformat. Rullen har Daiwas välkända Magforce-kastbroms, som justerar spolens rotationshastighet och kontrollerar linans gång. Tack vare kastbromsen hör lintrassel till historien.
899,00 kr 799,00 kr

Daiwa Tatula CT 100H

Daiwa Tatula CT har kommit i ett nytt format som är mer kompakt än tidigare modeller. Detta resulterar i att rullen blir mer greppvänlig än tidigare men ändå så har rullen kvar sin styrka och pålitlighet vilket dagens sportfiskare ofta kräver. Denna rullen är perfekt för blandat fiske efter abborre och gös men även för kustfisket efter bl.a havsöring. Daiwa Tatula CT har mycket teknologi inom sig. Här hittar du t.ex Digigear, Magforce Z, CRBB kullager och Ultimate Tournament Drag. Tillsammans med den nya super tunade spolen så har du här ett rullmonster. Perfekt att kasta väldigt små men även stora beten med. Detta gör att rullen alltid är lika silkeslen att veva på oavsett vilket bete du använder eller hur stor fisk du har på kroken.
1.699,00 kr 1.499,00 kr

Gunki BC 200 NG

Nya Gunki BC NG är en lågprofilsrulle i modern och snygg design. En väldigt prisvärd fiskerulle som fungerar lika bra att kasta med efter abborre, gädda m.m men även som vertikalrulle. Den har en mjuk och skön gång samt ett pålitligt bromssystem. En väldigt allround fiskerulle, där du får valuta för pengarna helt enkelt!
999,00 kr 899,00 kr