Filtrera
Stäng

Jackor/Västar

Jackor - Här har vi samlat traditionella jackor för de flesta ändamålen. Innefattar även Softshell jackor.
Skaljackor - Tunnare, vattentäta jackor.
Vadarjackor - Används med fördel tillsammans med ett par vadarbyxor. Generellt lite kortare i midjan.


Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Daiwa Hyper Rain Suit Black

Daiwa Hyper Rain Suit är ett vatten- och vindtätt klädset med god andning tack vare "Rainmax 2" materialet jackan och byxorna är tillverkade av. Här får du ultralätta ytterplagg som är ordentligt fodrade vilket gör att det fungerar utmärkt för kallare dagar. Observera att det är japanska storlekar. En XL i Japan motsvarar M i Europa. Välj därför två storlekar större än vad du normalt har.
Lagernivå:
Från 2.099,00 kr

Fraser Jacket

Columbia Fraser Jacket är den perfekta jackan att slänga med i ryggsäcken när du drar ut och flugfiskar. Liten och lätt att packa ner. Snygg och komfortabel design. Vadarjacka i klassiskt snitt som är perfekt att ta fram när sol övergår till regn. Mycket hög vattenpelare och slitstarkt material.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Guideline Alta Jacket

Guideline Alta Jacket har fått ett rejält lyft, man har valt att bibehålla inspirationen från en outdoorjacka men har kvar finesserna som en fiskare vill ha. Två stora frontfickor med handvärmarfickor. Två fickor för tafsspolar, en visselpipa, fäste för peang, löstagbar retractor och en spöhållare (som går att ta bort). Det finns också en velcropatch för att fästa flugor på. Längden på jackan är lite längre än en vanlig vadarjacka som gör att den kan användas även utan vadarbyxor. Designen med högt sittande fickor och en meshkanal i botten gör att den går utmärkt att vada djupt med.
Lagernivå:
Från 3.799,00 kr

Guideline Alta Loft Jacka

Guideline Alta Loft Jacka är gjord av flugfiskare för flugfiskare och har ett antal innovativa detaljer. Fodrad med 100% miljövänlig silikonfri, återvunnen Pinneco MantleTM fibrer. De har egenskaper och struktur som ger en sällsynt bra kombination av loft, värmande egenskaper och liten packvolym. Innefodret består att ett mjukt, snabbtorkande och ventilerande nylontyg. Yttertyget är ett 40D Rip-Stop Nylon fabric som har god motståndskraft mot väta samt hög ventilerande förmåga. De unika ärmarna är tillverkade av ett 2,5 lagers tyg som helt vattentätt med en vattenpelare på 10 000 mm. De har försedda med tättslutande kardborrestängning i ärmsluten som enkelt kan justeras.
Lagernivå:
Från 2.659,00 kr

Guideline Core Jacket

Guidelines nya Primaloftjacka ger dig de mest avancerade tekniska fördelar du kan tänka dig vid kyligt klimat. Jackan kan med fördel användas som ett isolerande funktionsplagg, alltså som ersättning till exemplvis ett fleeceplagg. Dunen i jackan är syntetiska och ger både andning till plagget likväl som det isolerar dig mot kylan. Ett perfekt kombinationsplagg som håller dig varm och torr även när du håller dig väldigt aktiv. Yttertyget är Mini Ripstop Nylon med DWR och PU-beläggning vilket gör den motståndskraftig för vind-ljus och vatten. Detta gör att jackan går utmärkt att använda även som ett skalplagg om regnet inte vräker ner. Materialet som jackan är tillverkat i heter Primaloft Sport (100gram) är snabbtorkande, andas, står emot vind och vatten, går att komprimera och en bibehållen mjukhet. Primaloft materialet bibehåller även sina isolerande egenskaper i blött tillstånd. Stora sidofickor och en innerficka med blixtlås samt elastiska muddar och justerbar huva.
Lagernivå:
Från 1.699,00 kr

Guideline Experience

Storlekspassning och jackan skärningar är tagna från Guidelines Alta jacka. Stora handvärmarfickor på fronten och två stora bröstfickor. Vattentåliga utanpå sittande stretch fickor med två dolda retractors. 3-lagers Nylon material från Ichimura, Japan, 177gr/m2.
Lagernivå:
Från 3.129,00 kr

Guideline Kaitum Jacka Graphite

Guideline Kaitum jacket är en väldigt prisvärd vadarjacka som har allt som du behöver för fisketuren. Praktiska fickor, inkluderat två rejäla bröstfickor som rymmer flugaskarna.
Lagernivå:
Från 1.799,00 kr

Guideline Kispiox Vadarjacka

Guideline Kispiox Vadarjacka är en mycket funktionell och framför allt suveränt prisvärd jacka. I övrigt har Guideline hämtat inspiration och detaljer från storsäljarna MicroStretch och Explorer. KISPIOX-jackan är tillverkad i 2-lagers polyesterväv som har en Teflon4 impregnering för att ytterligare öka den vattenavvisande effekten.
Lagernivå:
Från 1.599,00 kr

Guideline Laxa Loft Jacket

Guideline Laxa Loft Jacket är nn lätt, praktisk och varm jacka som har många användningsområden. Bär den som din vardagsfavorit eller som ett varmt mellanlager under din vadarjacka när fiskevädret blir kallt och ruggigt. Yttertyget är 40D Rip Stop Nylon som är lätt vattrenresistent och har mycket bra andningsförmåga. Det är också något kraftigare och har bättre slitstyrka än andra liknande plagg vilket gör dem tåligare när du bär dem som ytterplagg vid fiske i oländig terräng.
Lagernivå:
Från 1.299,00 kr

Imax Ocean Thermo Jacket

Imax Ocean Thermo Jacket är den perfekta jackan att ha på sig under regniga och blåsiga dagar. Jackan är främst framtagen för båtfisket men fungerar självklart utmärkt för fiske från land. Ocean Thermo Jacket har en vattenpelare på 8000mm, två stora bröstfickor med vattentåliga dragkedjor, tillverkad av kraftigt och slitstarkt material m.m. En väldigt komfortabel, snygg och prisvärd fiskejacka helt enkelt!
Lagernivå:
Från 799,00 kr

Kinetic Aquaskin Vadarjacka

Oavsett om du fiskar med eller utan vadarbyxor kommer Kinetic Aquaskin håller dig torr och komfortabel ute på fisketuren. Jackan är tillverkad av 228 Taslon Nylon som ger denna två lagers jacka en modern, robust men mjuk känsla. Aquaskin jackan är väldigt vattenavstötande och har justerbara muddar på ärmarna samt en justerbar luva så du enkelt kan hålla borta vatten, oavsett väder. Jackan är även utrustad med två stora bröstfickor och under den högra bröstfickan finns en mindre ficka som har en vattentät dragkedja. Detta är en väldigt prisvärd vadarjacka och perfekt för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på din nästa jacka.
Lagernivå:
Från 999,00 kr

Loop Rautas Lättviktsjacka

Loop Rautas jackan är designad för en skaljacka som tar minimal plats i packningen. Den passar perfekt ner i axelväskan eller ryggsäcken och är det perfekta valet för den mobila fiskaren. Rautas jackan har ett 3-lagers membran där man haft fokus på lätthet, andning och att den ska kunna stuvas ihop på ett bra sätt. På sidan av jackan har du 2st blixtlås försedda ventilerings hål.
Lagernivå:
Från 3.990,00 kr