Filtrera
Stäng

Insektsskydd

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Myggspray DR1 50ml

DR1 är en mikroinkapslad myggspray som fungerar utmärktmot mygg, knott, broms och andra bitande insekter. Sprayen minskar även risken för fästingbett. Myggmedel skall användas med försiktighet - särskilt på barn. Använd endast på mindre hudytor och 1 gång/dag. Sprayen innehåller 50ml myggmedel.
119,00 kr 99,00 kr

Myggstopp Super 50ml

Myggstopp Super är en myggspray som är avsedd för myggor, knott och bromsar från hud och kläder. Produkten är helt luktfri och vattenresistent. Denna spray ger ett effektivt skydd i 4-6 timmar. Myggstopp Super kan användas upp till tre gånger om dagen. Varje spray innehåller 50ml myggmedel.
59,00 kr 49,00 kr

ThermaCELL Refill 1-pack

ThermaCELL® Refill 1-pack är ett tillbehör som passar till alla ThermaCELL® Myggskydd oavsett modell. Refill 1-pack motsvarar 12 timmars effektiv användning. Refillen är själva myggskyddet och det är det som du kontinuerligt kompletterar produkten med. Tillsammans med apparaten skapas en skyddszon på ca 20m².
109,00 kr 89,00 kr

Djungelolja

Djungelolja är ett klassiskt myggmedel som effektivt skyddar mot mygg men även mot knott och andra stickande insekter. Djungelolja minskar även risken för bett av fästingar. Flytande form.
79,00 kr 62,00 kr

Djungelolja Roll-on

Mot mygg, knott och andra stickande insekter. Minskar risken för fästingbett. Ej för barn under 3 år. Undvik kontakt med ögon, läppar och skadade hudytor. All annan användning är otillåten om den inte särskilt tillåts.
89,00 kr 79,00 kr

Linsnätet Pro Guideline Trout Seeker

Linsnätet Pro – Guideline Trout Seeker är linsnätets senaste och vassaste modell. Den är utrustad med Guidelines polariserade glasögon som både ökar kontrasten och effektivt tar bort reflexer i vattenytan. Linserna är kopparfärgade och ger ett mycket bra allround-ljus som passar lika bra i solljus som molniga dagar. Pro-serien är speciellt utvecklad för fiske i Nordiska klimat och är tillverkad i Sverige vilket säkerställer extra hög kvalitet.
699,00 kr

Mygga Roll-On

MyggA Roll-on är ett myggmedel i glasflaska med praktisk roll-on som är lätt att stryka på huden. Mygga Roll-on ger ett effektivt skydd mot mygg i minst 5 - 6 timmar.
119,00 kr 99,00 kr

Mygga Spray

MyggA Spray är populära MyggA i sprayform. MyggA Spray är lätt att applicera och ger bra täckning av huden. Mygga Spray ger ett effektivt skydd mot mygg i minst 8 timmar.
119,00 kr 99,00 kr

Mygga Stick

MyggA Stick är populära MyggA i tålig och lätt plastförpackning, ett stift som är lätt att stryka på huden. Mygga Stick ger ett effektivt skydd mot mygg i minst 5 - 6 timmar.
119,00 kr 99,00 kr

Myggolf Klö-stopp

Lindrar vid bett och stick från insekter och vid irriterande hud efter beröring av brännmaneter, brännäsla osv. Påföres omgående efter skada.
56,00 kr 47,00 kr

Myggolf Myggservetter

Myggolf Myggservetter ger effektivt skydd mot mygg och andra insekter. Behaglig doft.
52,00 kr 44,00 kr

Pinewood Myggnät

Praktiskt myggnät att ha med sig vid alla utomhusaktiviteter. Man vet aldrig när man väl behöver det! Funktionell förvaringspåse. Reglerbar nederkant för att sluta helt tätt. Knott och myggsäker. 100% polyester. (Keps ingår ej).
49,00 kr 44,00 kr