Filtrera
Stäng

Fiskeresor

Vi jobbar kontinuerligt med att kunna erbjuda prisvärda fiskeresor och bra kurser, alltid med profesionella res- och kursledare. Resorna uppdateras så snart något nytt är på gång. 

Resorna för säsongen 2018 kommer publiceras här under hösten. 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Beiarn 2017 FULLBOKAD!

Följ med Oskar från El-Ge sportfiske på en fantastisk resa till en av de mysigaste laxälvarna i Norge! I Nordland i nordliga Norge slingrar sig älven Beiarelva fram. Bara 2 timmars bilfärd från Bodö kan man ha fantastiska stunder längst en älv som är bedårande vacker och innehåller laxar värda att kämpa för. För fjärde året i rad gör vi en resa till denna underbara älv. Följ med oss på ett spännande fiske efter nystigen lax och havsöring.
1.000,00 kr

Havsfiske Söröya 16-23 augusti

Följ med på en resa till det mytomspunna Söröya. På plats ca. 50mil norr om polcirkeln finner du en storslagen natur och ett otroligt fiske! Söröya går under benämningen Storfiskens Rike utav de lokala och det är inte utan anledning Detta är en av de mest omtalade platserna i Norge när det gäller sportfiske i havet. Få ställen i Norge, om ens något, kan mäta sig fiskemässigt med Söröya. Under sommaren fångas stora torskar och var sommar fångas det torskar på över 30kg. Även djuphavsfisket är otroligt bra och endast 20-25 minuters båtfärd från campen har flera världsrekord slagits på Kungsfisk och Lubb. Fisket efter hälleflundra är också fantastiskt i såväl de grunda vikarna som ute på de större djupen.
1.000,00 kr

Hökensåsweekend med Klingberg - FULLBOKAD

Nu har du chansen att få fiska i Hökensås finaste sjö tillsammans med en av landets mest rutinerade regnbågsfiskare Johan Klingberg. Tillsammans med Johan kan vi nu erbjuda en weekend där fiske och flugbindning står i fokus. Vi har bokat Strandgölen som räknas som områdets pärla där vi ska fiska i två dagar. Fisken som simmar i denna sjö är av otroligt fin kvalité och är större i genomsnitt än i områdets övriga sjöar. Det blir en helg då du har chans att komma i kontakt med troféfiskar! Datum 29 september -1 oktober 2017.
1.000,00 kr