Filtrera
Stäng

Fiskeresor

Vi jobbar kontinuerligt med att kunna erbjuda prisvärda fiskeresor och bra kurser, alltid med profesionella res- och kursledare. Resorna uppdateras så snart något nytt är på gång. 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bahamas 2019

Nu kan vi på El-Ge sportfiske stolt presentera en tropisk resa tillsammans med outsidetravels.com. En resa till en underbar ö där bonefish och andra arter huserar i stora antal. Följ med oss under en toppvecka till detta paradis, Acklins Bahamas. Grabbarna på outidetravels har under sommaren och hösten arbetat hårt för att få till ett upplägg på en tropisk resa som de var nöjda med. Efter många mail och undersökningar har de hittat ett upplägg som både är unikt och genialiskt (om ni frågar oss). Tillsammans med outside travels ville få fram ett upplägg som inte var lika dyrt som en vecka på någon lyxig lodge med guidat fiske hela veckan. Vi ville heller inte sälja en DIY (Do it yourself) resa. Vi ville mixa ihop dessa två och få det bästa av allt. Vi fick kontakt med denna samarbetspartners tack vare Henrik Larsson som till vardags jobbar på Guideline. Han har under flertalet tillfällen besökt guiden och den verksamhet som han och hans fru bedriver. Efter att ha hört honom berätta om gästvänligheten hos de båda och den extremt skicklige guiden Fedel blev vi minst sagt sugna. Efter en tids mailkorrespondens med Fedel är vi nu extremt stolta över vårt upplägg – vår Bahamasresa 2019.
5.000,00 kr

Grönland 2019

Vi erbjuder fantastiska flugfiskeresor med professionell guidning i form av Oskar från El-Ge sportfiske i jakten på vild, nystigen röding i en av Grönlands bästa älvar. Grupperna är små (5-7 personer), detta för att kunna erbjuda bästa möjliga service på plats. Vi bor bekvämt men spartanskt. Våra fina hytter ligger ett stenkast från "sea pool" så för den ihärdige ligger ett flugkast aldrig långt bort.
5.000,00 kr

Havsfiske Vesterålen 22-29/8 2019

Följ med EL-GE Sportfiske & Nordic Sea Angling till Vesterålen - en pärla vid Lofoten! Här finns hundratals av intressanta fiskeplatser både ut mot storhavet, men också på mer väderskyddade platser. Stor torsk, stor sej och hälleflundra är vanligt förekommande här, men det finns också möjlighet att fånga andra arter. Här finns också bra möjligheter att få se valar, havsörnar och späckhuggare i området. En dryg timme från campen har vi också hittat ett helt unikt grundområde med god strömsättning som gång på gång levererat enorma torskar upp till hela 32 kg, långor på över 28 kg, sejar upp till 18 kg och hälleflundror upp till hela 238 cm. Detta är garanterat en av Norges absolut hetaste fiskeplatser. Boendet håller en mycket hög standard och man har en fin utsikt över Jörnfjorden. Det finns också en gemensamhetslokal där större sällskap kan avnjuta middag tillsammans. Det kommer även finnas en erfaren guide från Nordic Sea Angling på plats. Här finns också frysrum, torkrum, rensplats, bensinförsäljning m.m. som behövs för att allt skall fungera så smidigt som möjligt på er fiskesemester. Detta är en fiskeresa som passar lika bra för både nybörjaren som det mest fulländade ”fiskeproffset”!
3.000,00 kr

Havsfiske Å/Lofoten 6-13/8 2020

Följ med EL-GE Sportfiske & Nordic Sea Angling till Å - en pärla på Lofoten! Orten med det korta namnet är lätt att lägga på minnet. Detta gamla fiskesamhälle ligger placerat allra ytterst på fastlandet i Lofoten där vägen bokstavligen tar slut. Å är ett välkänt turistmål i Norge och naturen runt omkring är magnifik och det är en av de absolut vackraste platserna i hela Norge! Här bor man i pittoreska Norska ”Rorbuer” alldeles vid vattnet. Den välkända Moskenesströmmen ligger alldeles i närheten och är en av de kraftigaste malströmmar i världen. Här kan skillnaden mellan flod och ebb variera med nästan 4 meter och vattnet kan flytta sig med upp till 6 knop! Denna strömsättning innebär att det samlas oerhört mycket fisk i området och fisket är väldigt stabilt igenom hela säsongen. Under tidigare säsonger har man upplevt ett fantastiskt fiske efter stor hälleflundra i Moskenesstraumen och ett unikt storsejfiske i världsklass endast 15-20 min från campen, Torskfisket är också stabilt under hela säsongen med fin genomsnittsvikt på torsken. Perioden för vår resa är perfekt för popperfisket efter sej vilket väldigt många är nyfikna på. Campägaren Roger med personal ser till att hålla servicen på en hög nivå och varför inte avnjuta en god middag eller något gott att dricka på campens fina restaurang samtidigt som man tittar ut över den underbara miljön i Lofoten. Detta är absolut en av de bästa platserna i hela Norge när det gäller till chansen att fånga stor fisk och platsen passar både nybörjaren som det mest fulländade ”fiskeproffset”! OBS! Detta är en bokning för 6-13 augusti 2020.
3.000,00 kr

Beiarn 2019 (Datum kommer inom kort)

Följ med Oskar från El-Ge sportfiske på en fantastisk resa till en av de mysigaste laxälvarna i Norge! I Nordland i nordliga Norge slingrar sig älven Beiarelva fram. Bara 2 timmars bilfärd från Bodö kan man ha fantastiska stunder längst en älv som är bedårande vacker och innehåller laxar värda att kämpa för. För fjärde året i rad gör vi en resa till denna underbara älv. Följ med oss på ett spännande fiske efter nystigen lax och havsöring.
1.000,00 kr