Filtrera
Stäng

Rigbin/Tafsförvaring

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Illex Lure Street/Case

Illex Lure Street/Case är en liten och smidig fiskeväska som är perfekt att ta med sig ut på lite snabbt streetfishing eller LRF fiske. Funkar perfekt för både mjuka och hårda beten. Väskan är försedd med två separerade foamväggar där enkelt fäster dina favoritbeten på. Fungerar även utmärkt att använda till dina mindre stingers. Stängs med dragkedja. OBS! Fiskedrag medföljer ej.
169,00 kr 149,00 kr

Sensas Feeder Match Rig Box

Sensas Feeder Match Rig Box rymmer hela 17 spolar där 10 är vida EVA-spolar, sju är smala EVA-spolar där du förvarar dina tafsar/riggar (medföljer ej). Alla spolar ingår och ligger i en tålig box som kommer att hålla allt på plats under många fisketurer. Dimensionen är 27 x 21 x 8 cm.
399,00 kr 349,00 kr

Spro Stinger Stocker Ask (Large)

Med hjälp av Spro Stinger Stocker Ask får du hjälp att hålla ordning på alla dina stingers. Smidigare än så här blir det inte. Stingers som syns på bilden ingår inte i asken.
179,00 kr 159,00 kr

Starbaits Session Tackle Box Medium

Starbaits Session Tackle Box är en betesask av hög kvalitet. Inuti asken finner du ytterligare tre mindre askar (se bild) som passar perfekt att förvara småprylar samt två stycken plattor med foam som är till för att förvara dina riggar på. Perfekt för dig som har mycket prylar och vill ha ordning och reda i dina betesask. Ingraverat på det transparenta locket finns ett "måttband" som mäter upp till 30cm.
279,00 kr 249,00 kr

Westin W4 Stinger/Rig Case

Westin W4 Stinger/Rig Case kommer att hålla dina stinger tackel organiserade och trasselfria. En kombination av slittad foam och nålar håller tackel mellan 20-25 cm långa på plats. När du ska knyta nya riggar så har du ett måttband på insidan som ger dig rätt längd på dina tackel.
339,00 kr 269,00 kr

Berkley Deluxe Bait Satchel

Berkley Deluxe Bait Wallet är en stor tackelmapp i perfekt att förvara olika riggar i större storlekar för t.ex havsfiske. Tackelmappen är tillverkad av slitstarkt och vattenavstötande material. Inuti väskan sitter 12st stora och förslutningsbara plastfickor. Supersmidigt för den organiserade sportfiskaren!
299,00 kr 239,00 kr

C&F CFA90 Leader Pocket

Japanska kvalitetsmärket C&F har bland det smartaste lösningar vi sett på olika typer av förvaring. Detta superlätta tafsfodral gör att du får ordning på dina taperade tafsar, ett öppet fack så du enkelt kan lyfta ut samtliga och få bra överblick. Många tillbehör kan ofta vara överarbetade och har mer fokus på att se häftiga ut istället för att funka så särskilt bra. CFA90 Leader Pocket gör slut på all frustration över tafsar som ligger kors & tvärs i din jacka/väst. För den som vill "pimpa" denna så kan du köpa till C&F nailknottool som du fäster på insidan i de två små hålen. Det är detaljerna som gör C&F unika.
99,00 kr

Illex Magnum Spinnerbait Binder Bag

Illex Magnum Spinnerbait Binder hjälper dig att hålla ordning och reda på dina prylar! En liten förvarningsväska som rymmer upp till 8st stora spinnerbaits. Tanken är att man skall förvara spinnerbaits i den men det går alldeles utmärkt att ha andra saker i också.
219,00 kr 179,00 kr

Illex Mini Soft Binder Black

Mini Soft Binder från Illex är en smart liten "väska" för att förvara jiggar eller andra tillbehör i. Plastfickorna går att stänga samt att dom är transparenta så du får en god överblick över dina prylar. Väskan stängs med kardborre.
119,00 kr 99,00 kr

Illex Spinnerbait Binder Bag

Illex Spinnerbait Binder Bag hjälper dig att hålla ordning och reda på dina prylar! En liten förvarningsväska som rymmer upp till 8st spinnerbaits. Tanken är att man skall förvara spinnerbaits i den men det går alldeles utmärkt att ha andra saker i också.
169,00 kr 139,00 kr

Meiho Slit Foam LL

Meiho Slit Foam är en en ask som är designad för att förvara jiggskallar och stingers. Skumplast-inlägget är fixerat i botten vilket gör att exempelvis jiggskallar inte faller ur och trasslar eller blir slöa som är risken i en vanlig låda.
139,00 kr 119,00 kr

Meiho Stinger Ask

Meiho Stinger Ask är en smidig ask att förvara dina stingers i. I asken finns det en stor foambit med skåror du enkelt använder för att fästa dina stingers. Det finns även två "vanliga" fack där du kan förvara krok, wirelås, fjäderringar etc. Dessa fack går även att göra till ett stort fack.
159,00 kr 149,00 kr