Filtrera
Stäng

Rigbin/Tafsförvaring

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Black Cat Rig Wallet

Black Cat Rig Wallet är en tackelmapp med tio stycken stora, avlånga plastfickor. Perfekta prylen för dig som vill ha ordning och reda på dina tackel/riggar. Tillverkad av 100% slitstarkt nylon.
239,00 kr 219,00 kr

Illex Mini Soft Binder Black

Mini Soft Binder från Illex är en smart liten "väska" för att förvara jiggar eller andra tillbehör i. Plastfickorna går att stänga samt att dom är transparenta så du får en god överblick över dina prylar. Väskan stängs med kardborre.
119,00 kr 99,00 kr

Meiho Slit Foam LL

Meiho Slit Foam är en en ask som är designad för att förvara jiggskallar och stingers. Skumplast-inlägget är fixerat i botten vilket gör att exempelvis jiggskallar inte faller ur och trasslar eller blir slöa som är risken i en vanlig låda.
139,00 kr 119,00 kr

Meiho Stinger Ask 3020NDDM

Meiho 3020NDDM är en större stinger ask för dig som har stora trekrokar för t.ex gäddfisket eller havsfisket. Hela botten av asken är av foam med skåror i så du enkelt kan fästa dina stingers. Klockrent för dig som vill ha ordning och reda på dina grejer!
189,00 kr 169,00 kr

Meiho Stinger Ask Medium

Meiho Stinger Ask är en liten och smidig ask att förvara dina stingers i. Hela botten av asken är av foam med skåror i så du enkelt kan fästa dina stingers. Klockrent för dig som vill ha ordning och reda på dina grejer!
89,00 kr 79,00 kr

Pezon & Michel Tackel Bag

En schysst tackelmapp från Pezon & Michel med totalt 10st plastfack där du enkelt kan strukturera dina tackel, utan att allt ligger i oordning. Väldigt populärt bland havs- och gäddfiskare.
229,00 kr 199,00 kr

Zebco Pro Staff Rig and Tool Bag

Zebco Pro Staff Rig and Tool Bag är en praktisk väska med två huvudfack invändigt.
249,00 kr 224,00 kr

BFT Predator Wallet Spinnerbait

BFT Predator Wallet är det smartaste sättet att förvara spinnerbaits och stora gäddspinnare men också gummibeten och tillbehör! Tillverkad av stryktålig vattenavstötande väv och innehåller 10 jiggsäkra, PVS-förstärkta, återförslutningsbara fickor.
239,00 kr 214,00 kr

C&F CFA90 Leader Pocket

Japanska kvalitetsmärket C&F har bland det smartaste lösningar vi sett på olika typer av förvaring. Detta superlätta tafsfodral gör att du får ordning på dina taperade tafsar, ett öppet fack så du enkelt kan lyfta ut samtliga och få bra överblick. Många tillbehör kan ofta vara överarbetade och har mer fokus på att se häftiga ut istället för att funka så särskilt bra. CFA90 Leader Pocket gör slut på all frustration över tafsar som ligger kors & tvärs i din jacka/väst. För den som vill "pimpa" denna så kan du köpa till C&F nailknottool som du fäster på insidan i de två små hålen. Det är detaljerna som gör C&F unika.
99,00 kr

Illex Magnum Spinnerbait Binder Bag

Illex Magnum Spinnerbait Binder hjälper dig att hålla ordning och reda på dina prylar! En liten förvarningsväska som rymmer upp till 8st stora spinnerbaits. Tanken är att man skall förvara spinnerbaits i den men det går alldeles utmärkt att ha andra saker i också.
219,00 kr 179,00 kr

Illex Spinnerbait Binder Bag

Illex Spinnerbait Binder Bag hjälper dig att hålla ordning och reda på dina prylar! En liten förvarningsväska som rymmer upp till 8st spinnerbaits. Tanken är att man skall förvara spinnerbaits i den men det går alldeles utmärkt att ha andra saker i också.
169,00 kr 139,00 kr

Meiho Stinger Ask

Meiho Stinger Ask är en smidig ask att förvara dina stingers i. I asken finns det en stor foambit med skåror du enkelt använder för att fästa dina stingers. Det finns även två "vanliga" fack där du kan förvara krok, wirelås, fjäderringar etc. Dessa fack går även att göra till ett stort fack.
159,00 kr 149,00 kr