Filtrera
Stäng

Mat, snacks & dryck

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Lemmelkaffe ½kg

Med en modern tvist väcker lemmelkaffe liv i den gamla kokkaffekulturen och lanserar världens första mörkrostade kokkaffe. På samernas gamla vis kan du dessutom smaksätta kaffet med salt. Fäst på förpackningen finner du några gram svenskt havssalt från Storm! Ett unikt salt inte bara för att det är Sveriges enda utan också för dess traditionella tillverkning som ger fantastisk smak. Kaffet avnjuts med fördel utomhus i väntan på ditt livs öring eller för att fira en bra dag på berget. När du försöker hålla dig vaken på älgpasset eller behöver finna lugn mitt i den urbana djungeln.
99,00 kr 89,00 kr

Lemmelkaffe 500g hela bönor

Damma av din farmors gamla kaffekvarn och mal ditt eget kokkaffe. Hade din farmor inte en kaffekvarn så finns de på var och varannan loppis.
189,00 kr 159,00 kr

Quantum Energy Drink 250ml

En riktigt god energidryck från Quantum med coola och välgjorda illustrationer som är fiskerelaterade på burkarna. Perfekt att ta fram när man behöver lite snabb energi vid fisket.
Lagernivå:
Från 24,00 kr

Beef Jerky 50gr

Beef Jerky är det perfekta snacket att ha med ut på båten eller ta med ut på fisket. Ta ett snabbt tilltugg medan du kör. Inga flottiga händer, inga smutsiga servetter, inget söl i bilen. Beef Jerky är 96% fettfri, har lite kolhydrater och grymt mycket protein. Perfekt för utomhusaktiviteter som camping, segling, skidåkning, golf, fiske, kajak m.m. Perfekt som snacks när som helst på dygnet och även bra tilltugg till öl och rödvin. Behövs ej förvaras i kylskåp eller dylikt. Till 100 g Beef Jerky används 350g rent nötkött. Beef Jerky har blivit ett av de mest populära hälsosnacksen i hela världen.
Lagernivå:
Från 34,00 kr