Filtrera
Stäng

Köksutrustning

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Backpackers Mugg (Fler färger)

Superlätt, isolerad mugg med vikbart handtag av nylonband. Sip-It lock bevarar värmen maximalt. Du tar enkelt ur muggen ur det isolerande neoprenfodralet för att enkelt kunna diska den.
Lagernivå:
Från 143,00 kr

Bestickset

Ett kit med bestick som är perfekt att ha med sig i ryggsäcken. Här medföljer en spork (gaffel/sked) samt en stekspade med inbyggd "kniv". Besticken är designade så att de lätt går att koppla ihop så dom inte kommer på vift ifrån varandra. Går utmärkt att använda i diskmaskin.
99,00 kr 89,00 kr

Bestickset

Klassiskt bestickset i rostfritt stål.
199,00 kr 169,00 kr

Bestickset (Fler färger)

Smidigt bestickset där man enkelt staplar en sked, en kniv och en gaffel i varandra vid transport och förvaring. Vikt 20 gram.
Lagernivå:
Från 74,00 kr

Compact Scraper

Liten, smidig slickepott för utematlagning. Ena halvan är mjuk och den andra lite hårdare. Den fungerar även fint som hjälp när du diskar.
79,00 kr 59,00 kr

Crossover Kit

Komplett kit med verktyg för matlagning i det fria. Smidiga och lätta verktyg som är genialiskt ihopfällbara, behållare för t ex olja och diskmedel, disksvamp, skärbräda, handduk och smidig förvaringsväska gör det hela till ett perfekt kit för utematlagaren.
549,00 kr 494,00 kr

DeYong Mugs

Sjukt snygga kaffemuggar med artisten DeYongs snygga motiv. Muggarna rymmer 0,44 liter, tål mikrovågsugn men rekommenderas att inte maskindiska.
Lagernivå:
Från 239,00 kr

DeYong Pilsner Glass

Ett stryktåligt ölglas med artisten DeYoung fantastiska alster, kan det bli bättre? Glaset rymmer 0,47 liter, tål mikrovågsugn men rekommenderas att inte maskindiska.
Lagernivå:
Från 239,00 kr

Glacier Perkulator

En rostfri perkulator för friluftsmänniskan. Brygger 14 koppar åt gången och går fint att köra i diskmaskinen. Gångjärns försett lock.
899,00 kr 799,00 kr

Glacier Tekanna

Perfekt kaffepanna för dig som älskar att jobba över öppen eld. 0,95L Glacier Stainless kokkärl är robusta men lätta, stryktåliga och rostfria, och de ser vekligen till att du får jobbet gjort vid lägerelden.
149,00 kr 319,00 kr

Glacier Toaster

Unik brödrost för gasolkök. Finmaskigt stålnät fördelar värmen fint, och du kan njuta av rostat bröd under campingturen. Ihopvikbart för enkel och smidig transport
149,00 kr 139,00 kr

Halulite Ketalist

Klassisk kaffepanna i slimmad design med 1 liters kapacitet. Du slipper bränna dig tack vare de gummerade detaljerna på lock och handtag. Unik lösning med isolerad skål och mugg med låg tyngdpunkt och Sip-It, minskar risken för att spilla samt håller värmen. Förvaringspåsen i mesh har en tät nedre del för att förhindra sot att smutsa ner dig och din utrustning.
499,00 kr 449,00 kr