Filtrera
Stäng

Flytoveraller

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Imax Ocean Floatation Suit

Imax Ocean Floatation Suit är en varm och komfortabel lättviktsflytoverall som är väldigt prisvärd! Yttermaterialet är av slitstarkt och kraftigt polyester som klarar av tuff hantering. Flytoverallen levereras med visselpipa, midjebälte och avtagbar huva.
Lagernivå:
Från 1.399,00 kr

Kinetic Waterspeed Flytoverall (2 delad)

Här har du en väldigt prisvärd flytoverall från Kinetic som är tvådelad. När Kinetic tog fram denna flytoverall var deras vision att få fram en så prisvärd overall som möjligt till ett lågt pris men ändå inte tumma på kvalite eller säkerhet. Flytoverallen är tillverkad av slitstarkt PVC-belagd 210D Oxford Nylon. Byxornas linning sitter högt upp på kroppen och jackan är extra lång. Detta för att det ej skall blåsa in under kläderna, minimera vattencirulationen, maximera isolering samt kroppsuppvärmning vid en nödsituation. Vid varma och lugna förhållanden kommer du att uppskatta möjligheten att kunna ta av jackan tack vare att overallen är tvådelad.
Lagernivå:
Från 1.299,00 kr

Penn Flytoverall (2 delad)

En 2-delad flytdräkt från Penn Fishing som möter upp ISO 12402 standard. Både byxorna och jackan har en rymlig passform för att ge mer rörelsefrihet vilket underlättar kastning. Kommer med en transportpåse.
Lagernivå:
Från 1.699,00 kr

Sundridge Crossflow

Helventilerande med smarta fickor i snygg färgsättning. Helventilerad tack vare flytmaterialet Crossflow så blir du inte lika svettig när du rör på dig. Tillverkad i absolut högsta kvalitet, i alla detaljer. Utmärkt flytförmåga. Godkänd enligt EN 393. Unikt, perforerat flytmaterial, ger marknadens bästa ventilation och komfort. Materialet är mjukt och smidigt, med slutna celler som ger bästa livslängd och extra isolering.
Lagernivå:
Från 2.499,00 kr

Waterspeed X2 Flytoverall

Waterspeed X2 - 210D oxford nylon med PVC - EN963 certifierad - 8 fickor - leveraras med bärväska.
Lagernivå:
Från 1.199,00 kr

Westin W4 Flytoverall

En flytoverall från Westin med en mängd smarta detaljer. I huvan har man satt in fönster på höger och vänster sida för att ge 180 graders synfält. Vattentät material och bra passform gör det här till en overall för hardcore fiskaren.
Lagernivå:
Från 2.399,00 kr

Imax Atlantic Race Flytoverall 2-del

Atlantic Race från Imax är en riktigt bra 2-delad flytoverall som från början var tänkt att användas av seglare med höga krav, men blev snabbt en favorit bland sportfiskare. Flytoverallen är 100% vattentät, har god flytförmåga och andas bra. En 2-delad overall är tacksamt då man enkelt kan ta av överdelen om det blir för varmt ute på fisketuren. Detta är flytoverallen för dig som har höga krav!
Lagernivå:
Från 2.295,00 kr