Filtrera
Stäng

Wingo Outdoors

Det Amerikanska företaget Wingo Outdoors har sitt säte i Massachusetts och grundades av ett gäng killar som var (och är) skidåkare. Riktiga ”Ski Bums”. I skidvärlden är det mycket färger och mönster men i flugfisket är det mesta grått, blått eller svart. Wingo Outdoors med nuvarande VD, Ted Upton i spetsen ville förändra flugfiskevärlden med att ta fram riktigt snygga, högkvalitativa och tilltalande tillbehör för flugfisket som sticker från mängden. I deras breda sortiment hittar man allt ifrån vadarbälten, kepsar, handskar och många kategorier med flugfisketillebehör.

Beställ dina flugfisketillbehör från Wingo Outdoors av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Wingo Fish Skin Stripping Guards Saltwater (3 pack)

Wingo Fish Skin Stripping Guards skyddar dina fingrar när du strippar hem fluglinan samtidigt som dom ger dig en riktigt schysst look vid fiskevattnet. Dessa stripping guards är tillverkade av komfortabelt och snabbtorkande polyester. Just denna modell som heter Saltwater levereras med tre olika fiskmönster; bonefish, mahi mahi och tarpon.
149,00 kr

Wingo Lanyard Atlantic Salmon

Wingo Lanyard är en lanyard med fiskskinn som tema, helt rätt!
249,00 kr

Wingo Fish Skin Stripping Guards Freshwater (3 pack)

Wingo Fish Skin Stripping Guards skyddar dina fingrar när du strippar hem fluglinan samtidigt som dom ger dig en riktigt schysst look vid fiskevattnet. Dessa stripping guards är tillverkade av komfortabelt och snabbtorkande polyester. Just denna modell som heter Freshwater levereras med tre olika fiskmönster; brunöring, regnbåge och bäcköring.
149,00 kr

Wingo Key Fob Atlantic Salmon

Wingo Key Fob är ett nyckelband med fisktema, designat av Mikael Jenei.
139,00 kr

Wingo Key Fob Brown Trout

Wingo Key Fob är ett nyckelband med brunöring mönster. Självklara nycketbandet för sportfiskaren!
139,00 kr

Wingo D-Ring Belts

Ett bälte med din favorit fisks skinn som motiv, bättre kan det knappast bli?
Lagernivå:
Från 369,00 kr

Wingo Eyewear Retainers Saltwater (3 pack)

Wingo Eyewear Retainers är glasögonband som hjälper till att minska risken att du tappar bort dina glasögon samtidigt som dom ger dig en riktigt schysst look. Dessa solglasögonband är tillverkade av lättviktig, komfortabel och snabbtorkande polyester. Enkel att fästa på solglasögonen samt att montera bort. Snöret har en totallängd på 42cm. Just denna modell som heter Saltwater levereras med tre olika fiskmönster; bonefish, mahi mahi och tarpon som är designade av konstnären Sarah Lauridsen.
199,00 kr

Wingo Fish Skin Neck Gaiter Brown Trout

Fish Skin Neck Gaiter från Amerikanska Wingo Outdoors håller dig varm när kylan biter och täpper effektivt till glappet mellan krage och hals. Använd den för att skydda huvud, hals eller ansikte från hårt väder eller brännande sol. Väldigt komfortabel och oerhört snygg! Här i en brunöringsmönstring.
279,00 kr

Wingo Casting Gloves Bonefish

Casting Gloves från Wingo Outdoors är en snabbtorkande lättviktshandske som är behandlad med UPF 50+ solskydd för att skydda dina händer från stark sol. Perfekt för fisket i t.ex tropikerna. Då dessa handskar är fingerlösa kan du utan hinder knyta om tafsar, strippa hem fluglinan eller pilla runt i flugaskarna. Motivet på denna handske är designat av outdoor konstnären Sarah Lauridsen.
490,00 kr 439,00 kr

Wingo Fish Skin Backstrap Hat Tarpon

Fish Skin Backstrap Hat från Amerikanska Wingo Outdoors är en riktigt snygg fiskekeps som fungerar utmärkt att använda vid fiskevattnet eller ute på stan. Just denna modell har en broderad siluett av en Tarpon på fronten av kepsen och spännet baktill är mönstrat som en Tarpon. Både siluetten och mönstringen på spännet är designat av konstnären Sarah Lauridsen. Just denna keps är blå.
329,00 kr

Wingo Fish Skin Neck Gaiter Brook Trout

Fish Skin Neck Gaiter från Amerikanska Wingo Outdoors håller dig varm när kylan biter och täpper effektivt till glappet mellan krage och hals. Använd den för att skydda huvud, hals eller ansikte från hårt väder eller brännande sol. Väldigt komfortabel och oerhört snygg! Här i en bäcköringsmönstring.
279,00 kr

Wingo Wading Belt Atlantic Salmon

Wingo Wading Belt är försett med ett fiskskinn mönster och är designat av Mikael Jenei.
459,00 kr

Wingo Brown Trout Nyckelring

Riktigt snygg nyckelring med brunöring motiv från Amerikanska Wingo Outdoors. En livsviktig produkt för sportfiskaren! Tillverkade i USA.
139,00 kr

Wingo Casting Gloves Tarpon

Casting Gloves från Wingo Outdoors är en snabbtorkande lättviktshandske som är behandlad med UPF 50+ solskydd för att skydda dina händer från stark sol. Perfekt för fisket i t.ex tropikerna. Då dessa handskar är fingerlösa kan du utan hinder knyta om tafsar, strippa hem fluglinan eller pilla runt i flugaskarna. Motivet på denna handske är designat av outdoor konstnären Sarah Lauridsen.
490,00 kr 439,00 kr

Wingo Fish Skin Backstrap Hat Brook Trout

Fish Skin Backstrap Hat från Amerikanska Wingo Outdoors är en riktigt snygg fiskekeps som fungerar utmärkt att använda vid fiskevattnet eller ute på stan. Just denna modell har en broderad siluett av en bäcköring på fronten av kepsen och spännet baktill är mönstrat som en bäcköring. Både siluetten och mönstringen på spännet är designat av konstnären Sarah Lauridsen. Just denna keps har en mörkblå nyans.
329,00 kr

Wingo Fish Skin Backstrap Hat Brown Trout

Fish Skin Backstrap Hat från Amerikanska Wingo Outdoors är en riktigt snygg fiskekeps som fungerar utmärkt att använda vid fiskevattnet eller ute på stan. Just denna modell har en broderad siluett av en brunöring på fronten av kepsen och spännet baktill är mönstrat som en brunöring. Både siluetten och mönstringen på spännet är designat av konstnären Sarah Lauridsen. Just denna keps har en mörkgrön nyans.
329,00 kr

Wingo Rainbow Trout Nyckelring

Riktigt snygg nyckelring med regnbågs motiv från Amerikanska Wingo Outdoors. En livsviktig produkt för sportfiskaren! Tillverkade i USA.
139,00 kr

Wingo Fish Skin Backstrap Hat Rainbow Trout

Fish Skin Backstrap Hat från Amerikanska Wingo Outdoors är en riktigt snygg fiskekeps som fungerar utmärkt att använda vid fiskevattnet eller ute på stan. Just denna modell har en broderad siluett av en regnbåge på fronten av kepsen och spännet baktill är mönstrat som en regnbåge. Både siluetten och mönstringen på spännet är designat av konstnären Sarah Lauridsen. Just denna keps är grå.
329,00 kr
Visar 18 av 18 produkter