Filtrera
Stäng

Storm

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Storm R.I.P Roach 21cm

Storm R.I.P Roach är en gäddjigg som skall imitera en mört. Detta gummibete är av naturlig storlek och har en väldigt förförisk gång i vattnet tack vare dess breda profil och stora stjärtfena. Här har du en riktig "killer" som kommer få många stora gäddor på dess samvete. Fungerar utmärkt att använda både med shallowskruv eller med jiggskalle. Vi rekommenderar att du riggar denna jigg med Storm R.I.P Multi Depth Screw System men det fungerar självklart att använda andra stingers och jiggskallar från andra fabrikat. Spana gärna in videon om Storm R.I.P Roach nedan!
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Storm R.I.P Seeker Jerk 80g

Storm R.I.P Seeker Jerk är ett hybridbete där kroppen är tillverkat av plast och stjärten är av gummi. Här får du ett bete med väldigt förförisk gång. Framkroppen vickar försiktigt fram vid vanligt spinnfiske men går att jerka så den går ut mer sida-till-sida. Storm R.I.P Seeker Jerk har även ett skönt häng i vattnet samt att den är försedd med rasselkulor för extra attraktion. Betet levereras med två stycken gummistjärtar; en kort och bred samt en lång och smal så du själv kan anpassa gången efter olika förhållanden. En riktig gäddmagnet som fungerar året runt!
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Storm R.I.P Multi Depth Screw System Heavy

Storm R.I.P Multi Depth Screw System är ett stingerpaket med allt du behöver för att rigga dina gummibeten. Här får du två betesskruvar, tre stycken vikter (15g, 20g och 25g) samt en stinger utrustad med plastöverdragen wire 80 lb och två VMC-krok #2/0. Denna stinger passar perfekt till jiggar mellan ca. 15-20cm. De små vikterna går att montera fast på betesskruven vilket gör att du enkelt kan bestämma hur tung du vill riggen skall vara eller om du bara vill köra med skruven så dina beten går "shallow". Spana gärna in videon nedan för hur man använder denna rigg!
139,00 kr 99,00 kr

Storm R.I.P Multi Depth Screw System Light

Storm R.I.P Multi Depth Screw System är ett stingerpaket med allt du behöver för att rigga dina gummibeten. Här får du två betesskruvar, tre stycken vikter (5g, 10g och 15g) samt en stinger utrustad med plastöverdragen wire 80 lb och två VMC-krok #2/0. Denna stinger passar perfekt till jiggar mellan ca. 15-20cm. De små vikterna går att montera fast på betesskruven vilket gör att du enkelt kan bestämma hur tung du vill riggen skall vara eller om du bara vill köra med skruven så dina beten går "shallow". Spana gärna in videon nedan för hur man använder denna rigg!
139,00 kr 99,00 kr

Storm Knock'r Minnow 46g

Storm Knock'r Minnow är en färdigriggad Shad Jigg som har en genomgående metallkammare med en stor rasselkula för extra attraktion. Jiggen går utmärkt att veva hem i de allra flesta hastigheter och fungerar även utmärkt för trolling! Samtliga färger vi har i vårt sortiment är Mikko Säppinens favoritfärger som han använde flitigt under Pike Fight 2016. Dessa jiggar kommer gäddan, gös och större abborrar ha svårt att motstå!
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Shad 264gr

En av Norgefiskarnas favorit jiggar, har många stora hälleflundror och andra stora fiskar på sitt samvete. Jiggen levereras med ett huvud samt två kroppar. Kropparna är tillverkade i saltimpregnerat PVC-material.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Shad 510gr

En av Norgefiskarnas favorit jiggar, har många stora hälleflundror och andra stora fiskar på sitt samvete. Jiggen levereras med ett huvud samt två kroppar. Kropparna är tillverkade i saltimpregnerat PVC-material.
Lagernivå:
Från 259,00 kr

Storm R.I.P Buzzer Tail 20cm 35g

Storm Buzzer Tail till skillnad från traditionella buzzbeten som fiskas i ytan så har R.I.P. Buzzer Tail kombinerats med R.I.P. Multi- Depth Skruvsystem för att ge samma unika buzzing med att den ska kunna fiskas djupt. Buzzer Tail ska vevas in ganska fort, då vibrerar Buzzern och tillsammans med den mjuka curlyn skapas då mycket ljud och rörelse i vattnet. Passar bäst till gädda.
Lagernivå:
Från 109,00 kr

Storm R.I.P T-Bone 18cm

STORM R.I.P T-Bone är en shadjigg som är 18 cm och väger 42 gram vilket gör den idealisk som downsize bete och den fungerar utmärkt att fiska hem långsamt eller i riktigt höga hastigheter. Den har en bred och lugn gång som gör den oemotståndlig för stora gäddor vid pelagiskt spinnfiske. Betet är designad för att kollapsa så mycket som möjligt vid hugg, detta gör att du alltid får störst chans till en bra och säker krokning! Man har tagit bort 30 % av materialet för att få ner vikten och öka krokningsegenskaperna vilket gör att du kan fiska med lättare utrustning och samtidigt höja krokningsprocenten som följd. Den går lika bra att rigga med vanlig jiggskalle som till offset skruvskalle. Varje förpackning levereras med en shallowskruv.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Storm R.I.P Spinnerbait Colorado 28g

Storm R.I.P Spinnerbait Colorado väljer du när du vill fiska över gräset och ”trycka” mycket vatten för att få gäddan att både se och höra betet på långa avstånd. Här får du ett riktigt effektivt spinnerbait med grym finish. R.I.P Spinnerbait är unikt då det har tre länkarmar som ökar krokningsegenskaperna och minimerar flex. Då detta spinnerbait är kompatibelt med Storm Multi Depth Screw System kan du välja att vikta betet ytterligare!
Lagernivå:
Från 139,00 kr