Filtrera
Stäng

Storm

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Storm R.I.P Roach 21cm

Storm R.I.P Roach är en gäddjigg som skall imitera en mört. Detta gummibete är av naturlig storlek och har en väldigt förförisk gång i vattnet tack vare dess breda profil och stora stjärtfena. Här har du en riktig "killer" som kommer få många stora gäddor på dess samvete. Fungerar utmärkt att använda både med shallowskruv eller med jiggskalle. Vi rekommenderar att du riggar denna jigg med Storm R.I.P Multi Depth Screw System men det fungerar självklart att använda andra stingers och jiggskallar från andra fabrikat. Spana gärna in videon om Storm R.I.P Roach nedan!
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Storm Giant Tail Seeker Shad 80gr

Seeker Shad Giant är en ny modell av den klassiska Seeker Shad. Denna modell har en uppåtvänd curl tail. Sjunker sakta och rör lockande på den stora stjärtfenan under hela hemtagningen. Jiggarna är rustade med enkelkrok på ryggen och trekrok på buken för effektiv krokning. Har visat sig mycket bra vid efterleksfisket på gädda.
Lagernivå:
Från 125,00 kr

Storm Knock'r Minnow 46g

Storm Knock'r Minnow är en färdigriggad Shad Jigg som har en genomgående metallkammare med en stor rasselkula för extra attraktion. Jiggen går utmärkt att veva hem i de allra flesta hastigheter och fungerar även utmärkt för trolling! Samtliga färger vi har i vårt sortiment är Mikko Säppinens favoritfärger som han använde flitigt under Pike Fight 2016. Dessa jiggar kommer gäddan, gös och större abborrar ha svårt att motstå!
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Storm Knock'r Minnow 67g

Storm Knock'r Minnow är en färdigriggad Shad Jigg som har en genomgående metallkammare med en stor rasselkula för extra attraktion. Jiggen går utmärkt att veva hem i de allra flesta hastigheter och fungerar även utmärkt för trolling! Samtliga färger vi har i vårt sortiment är Mikko Säppinens favoritfärger som han använde flitigt under Pike Fight 2016. Dessa jiggar kommer gäddan ha svårt att motstå!
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Storm Serpentino 15gr

Serpentino är ett topwater-bete som är helt unik i sin konstruktion. Mjuk ihålig gummikropp, vasskyddade dubbla krokar och en inbygd walk the dog gång. Betet är tänkt att fiskas i kraftig vegetation utan att fastna och är extremt lättfiskat.
Lagernivå:
Från 107,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Minnow 398gr

Storm WildEye Giant Jigging Minnow är en havsfiskejigg med en kraftig gång och är designad för att användas i strömmande vatten eller vid fiske i djupa vatten. Kroppen är tillverkad av väldigt slitstarkt PVC material och har en paddle som skapar mycket vibrationer i vattnet som fisken har svårt att motstå från att hugga tag i. Levereras med en färdigriggad jigg med stinger som har en VMC trekrok samt en extra kropp. Denna havsfiskejigg lämpar sig utmärkt för hälleflundra, torsk, sej m.m.
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Shad 264gr

En av Norgefiskarnas favorit jiggar, har många stora hälleflundror och andra stora fiskar på sitt samvete. Jiggen levereras med ett huvud samt två kroppar. Kropparna är tillverkade i saltimpregnerat PVC-material.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Shad 385gr

Storm WildEye Giant Jigging Shad är en av Norgefiskarnas favorit jiggar, har många stora hälleflundror och andra stora fiskar på sitt samvete. Detta är den senaste modellen utav jiggen! Levereras med ett huvud samt två kroppar. Kropparna är tillverkade i saltimpregnerat PVC-material.
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Shad 510gr

En av Norgefiskarnas favorit jiggar, har många stora hälleflundror och andra stora fiskar på sitt samvete. Jiggen levereras med ett huvud samt två kroppar. Kropparna är tillverkade i saltimpregnerat PVC-material.
Lagernivå:
Från 259,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Shad Kroppar 23cm (2 pack)

Två lösa kroppar som passar Storm WildEye Giant Jigging Shad 23cm 385gr. Perfekt för dig som vill komplettera med flera färger och kroppar när dina nuvarande börjat bli söndertuggade.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 259,00 kr
kr0 kr259