Filtrera
Stäng

Stingers

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Cutbait Herring Stinger Kit

Savagear Cutbait Herring Stinger Kit är ett färdigt stinger kit för jiggfisket efter bla. Hälleflundra eller Torsk. Till kittet används en 80lb braid som en Japansk sylvass trekrok monterats på, på detta så följer det med trestycken spinnerblades i färgerna glow, redfluo och silver. Perfekt för den som vill ha kvalitet hela vägen.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Wiggler Stingertafs Havsfiske

En kraftig och stabil stingertafs, enkel att montera oavsett vilken havsfiskejigg du fiskar med. Stingern är utrustad med en extra stark och vass Mustad 9430DS krok. Stingern är knuten på 1,8mm nylonlina.
Lagernivå:
Från 35,00 kr

Savage Gear Big Fish Stinger (2 pack)

Savage Gear Big Fish är en stinger framtagen för tyngre havsfiske efter torsk, hälleflundra, sej m.m. Stingern är knuten på en 1mm tjock spunnen lina med en brottstyrka på hela 100kg! Kroken är av storlek 9/0 och har 4X styrka. På undersidan av kroken finns en mindre liten krok så du enkelt kan fästa stingern i din havsfiskejigg. Spana gärna in videon nedan där Mads Grosell som är produktutvecklare för Savage Gear visar hur du riggar din jigg med dessa stingers.
79,00 kr 69,00 kr