Filtrera
Stäng

Stingers

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Chasebaits The Squid Rig

The Squid Rig är en färdig stinger till Chasebaits The Ultimate Squid och är perfekt matchad till 20cm modellen. Stingern består av en jiggskalle, två starka och sylvassa 4/0 assistkrokar samt ett spinnerblade för extra hög attraktion i vattnet. Med The Squid Rig får du din Ultimate Squid att sjunka i en perfekt vinkel och även ge den en perfekt gång i vattnet. Välj vikt på stingern nedan.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Spro Salty Beast Mega Jig Shad Stinger (2 pack)

Spro Salty Beast Mega Jig Shad är starka stingers framtagna för att klara de riktigt stora havsfiskarna som hälleflundra, torsk och sej m.m. Försedda med kvalitativa Gamakatsu krokar LS5373. Den "lilla" kroken på krokens baksida fästes enkelt i din jigg vilket gör att den sitter perfekt på plats och minskar slitaget på dina jiggar. Finns i två längder 5 cm med 4/0 krok (passar jiggar runt 20cm) och 7,5 cm med 5/0 krok (passar jiggar runt 25cm). Tillverkade i kraftig fluorocarbon på 1,20mm med en brottstyrka på hela 74 kg.
Lagernivå:
Från 54,00 kr

Wiggler Stingertafs Havsfiske

En kraftig och stabil stingertafs, enkel att montera oavsett vilken havsfiskejigg du fiskar med. Stingern är utrustad med en extra stark och vass Mustad 9430DS krok. Stingern är knuten på 1,8mm nylonlina.
Lagernivå:
Från 35,00 kr