Filtrera
Stäng

Spro

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Salty Beast Heavy Jig Traveller 8ft 100-250g

Spro Salty Beast Heavy Jig Traveller är det perfekta haspelspöet för den resande havsfiskaren. Spöet är 4-delat vilket gör att den har en transportlängd på ynka 65cm. Byggd på en kolfiberklinga med nanopartiklar i bindemedlet som ökar hållfastheten samtidigt som det håller nere vikten på spöet. Perfekt till Norge och annat mellantungt havsfiske. Jiggspö för Haspelrulle, klassat till 250g med en toppig och följsam aktion. Utrustad med Fuji rullfäste och rostfria ringar från APLS.
2.299,00 kr 1.899,00 kr

Salty Beast T-Bar Gimbal

Salty Beast T-Bar Gimbal är troligen en av de bättre båtfisketillbehören som kommit fram på senare tid. Kan användas till de flesta båtspön. Framtagen för att avlasta rygg och armar vid fight av stor fisk. Tillverkad i anodizerad aluminium med mjukt EVA överdrag för bästa komfort.
399,00 kr 319,00 kr

Spro Back Pack Inkl. 4 askar

SPRO Back Pack väska i ryggsäcksmodell, hållare för fastsättning av ett spö på sidan. Innehåller även 4 st betesaskar.
899,00 kr 799,00 kr

Spro Casting Float Rig Slow Sink

Spro Casting Float är ett färdigriggat bombarda där det enda du behöver göra är att knyta fast det i din huvudlina, göra i ordning en tafs med en fluga i andra änden och sen är det bara att köra! Här sparar vi in pengar samtidigt som det blir väldigt bekvämt.
Lagernivå:
Från 39,00 kr