Filtrera
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!
Stäng
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!

Sprite Hooks

Sprite Hooks är ett Engelskt varumärke som specialiserat sig på att ta fram högkvalitativa men prisvärda krokar för flugbindning och flugfiske. I över 30 år har Sprite Hooks levererat krokar till flugbindare över hela världen och här hittar du krokar för torrflugor, nymfer, streamers, laxflugor m.m. Är du på jakt efter riktigt bra bindkrokar kan vi varmt rekommendera krokarna från Sprite Hooks!

Beställ dina krokar till flugbindning från Sprite Hooks av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Sprite Hooks All Purpose Dry (50 pack)

All Purpose Dry från Engelska Sprite Hooks är en enkelkrok som är speciellt framtagen för flugbindare som vill binda olika typer av torrflugor. Som namnet indikerar så är det en väldigt mångsidig krok som passar till de allra flesta mönster. Varje förpackning levereras med 50st krokar.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Sprite Hooks Salmon Tube Double (10 pack)

Salmon Tube Double från Engelska Sprite Hooks är en kortskaftad dubbelkrok som är speciellt framtagen för laxfisket med tubflugor. Detta är väldigt starka krokar som klarar av lax, havsöring eller steelhead utan problem! Det korta skaftet gör att krokarna passar perfekt i moderna tubflugor, tuber eller swing tuber. Krokspetsarna är något nedåtvinklade och är sylvassa. Varje förpackning levereras med 10st krokar.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Sprite Hooks Streamer (50 pack)

Streamer från Engelska Sprite Hooks är en enkelkrok som är speciellt framtagen för flugbindare som vill binda olika typer av streamers och längre nymfer. Varje förpackning levereras med 50st krokar.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Sprite Hooks Heavy Salmon Single (25 pack)

Heavy Salmon Single från Engelska Sprite Hooks är en förstärkt enkelkrok som är speciellt framtagen för flugbindare som vill binda olika typer av mönster för steelhead- och laxfisket. Perfekta för traditionella mönster. Varje förpackning levereras med 25st krokar.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Sprite Hooks Saltwater Single (25 pack)

Saltwater Single från Engelska Sprite Hooks är en rostfri enkelkrok som är speciellt framtagen för flugbindare som vill binda olika typer av mönster för kustfisket. Krokarna är av standard längd, har rakt kroköga och är extra starka för att klara av tuffa tag. Varje förpackning levereras med 25st krokar.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Sprite Hooks Swimming Shrimp (15 pack)

Swimming Shrimp från Engelska Sprite Hooks är en bindkrok med långt skaft som har en noggrant utvald böjning på sig för att ge mer liv i dina streamers och räkmönster. Krokarna är utrustade med en mikrohulling vilket gör att dom passar den moderna flugbindare som fiskar i älvar, sjöar, längst våra kuster etc där en lätt men stark krok är att föredra!
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Sprite Hooks Salmon Double (10 pack)

Salmon Double från Engelska Sprite Hooks är en förstärkt dubbelkrok som är speciellt framtagen för flugbindare som vill binda olika typer av mönster för steelhead- och laxfisket där en dubbelkrok är att föredra. Perfekta för traditionella mönster. Varje förpackning levereras med 10st krokar.
Lagernivå:
Från 159,00 kr

Sprite Hooks Salmon Tube Single (15-25 pack)

Salmon Tube Single från Engelska Sprite Hooks är en sylvass enkelkrok som är speciellt framtagen för laxfisket med mindre tubflugor. Tillverkad av starkt gods för att klara av tuffa utmaningar.
Lagernivå:
Från 139,00 kr
Visar 8 av 8 produkter