Filtrera
Stäng

Ryugi

Ryugi är ett Japanskt varumärke som specialiserat sig på att ta fram högkvalitativa fiskeprylar för fisket efter abborre, gädda och andra rovfiskar. I Ryugis sortiment hittar du allt ifrån krokar, beteslådor, fiskedrag, verktyg m.m. Alla produkter testas under lång tid innan dom läggs ut till försäljning. Ryugi har tagit sportfiskare över hela världen med storm!

Beställ dina fiskeprylar från Ryugi Japan av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Ryugi R-Shrink Tube Black

R-Shrink Tube från Japanska Ryugi är en krympslang som används till att skydda och förstärka knutar eller att sätta över wirelås för att undvika vassa kanter eller utstickande wirestumpar som kan trassla eller skada huvudlinan. Den går även utmärkt att använda för att sätta samman två enkelkrokar för ett "Twin Hook System". För att krympa slangen kan du använda dig av vattenånga, varmt vatten, tändare eller med en hårtork. Slangen krymper till cirka halva sin diameter. Varje förpackning levereras med 70cm krympslang.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Ryugi Limit Offset (4-8 pack)

Limit Offset från Japanska Ryugi är en offsetkrok som är byggd på ett kraftfullt Cyber Metal gods som klarar av tuffa tag. Detta är sylvassa och starka krokar av hög kvalité vi varmt kan rekommendera! Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Ryugi Football Head Tungsten

Football Head Tungsten från Japanska Ryugi är ett innovativt jigghuvud utan krok som är format som en amerikansk fotboll. Dessa vikter har ett smart infästningssystem som ger dig möjlighet att använda din favoritkrok och anpassa den efter jiggens storlek. När du använder Ryugi Football Head Tungsten kommer du märka att du får ett helt nytt liv i din jigg då kroken inte sitter fixerad i tyngden vilket resulterar i att jiggen rör sig väldigt mycket. Den unika fotbollsformen ger en väldigt hög stabilitet samtidigt som den säkerställer att betet står betydligt bättre och mer upprätt på botten än traditionella och runda vikter. Dessa sänken är tillverkade i 100% Tungsten och är viktfördelade på ett sådant vis att dom sjunker oerhört snabbt ner till botten och tar sig med enkelhet igenom vegetation och annat. Dessa sänken är oerhört populära bland abborrfiskare.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Ryugi Pierce Treble Brutal (4-5 pack)

Pierce Treble Brutal från Japanska Ryugi är en trekrok av hög kvalité som är speciellt framtagen för att använda på hårdbeten. Krokarna är sylvassa och tillverkade i TC coating vilket gör att krokningen blir betydligt smidigare och enklare. Just denna serie som heter "Brutal" har ett kraftfullare och starkare gods vilket gör dom perfekta för elaka rovfiskar som gädda, gös m.m. Japansk kvalité rakt igenom!
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Ryugi LT Offset (9-15 pack)

LT Offset från Japanska Ryugi är en offsetkrok som är framtagen för fisket efter arter som abborre, gädda och andra rovfiskar. Detta är sylvassa och starka krokar av hög kvalité vi varmt kan rekommendera! Samtliga paket med Ryugi LT Offset är i "storpack" som är väldigt prisvärda.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Ryugi Pierce Hook Offset (4-5 pack)

Pierce Hook från Japanska Ryugi är en offsetkrok utrustad med en unik betesskruv. Ryugi utvecklade denna krok med en krokspets som är placerad ovanför krokögat med cirka 15 grader, denna lilla skillnad gör att krokspetsen kan kroka fisken även om hugget sker vid huvudet på jiggen. Dessa krokar är perfekta för texas och carolinafiske men även för dropshot. Kroken är tillverkad i RYUGIs TC coating vilket gör att krokningen blir betydligt smidigare och enklare!
Lagernivå:
Från 64,00 kr

Ryugi Pierce Quad Hooks (2 pack)

Pierce Quad från Japanska Ryugi är inte en vanlig trekrok, utan det är en "fyrkrok"! Dessa krokar är tänkta att använda med större beten för fisket efter riktiga monster fiskar. Då kroken har totalt fyra spetsar så ökar krokningsförmågan oerhört mycket. Dessa krokar är av väldigt hög kvalité och är sylvassa! Ryugi Pierce Quad Hooks är även utrustade med ett lekande där man fäster fjäderringen vilket minskar risken oerhört mycket att fisken sliter sig loss.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Ryugi Pierce Treble (4-6 pack)

Pierce Treble från Japanska Ryugi är en trekrok av hög kvalité som är speciellt framtagen för att använda på hårdbeten. Krokarna är sylvassa och tillverkade i TC coating vilket gör att krokningen blir betydligt smidigare och enklare. Japansk kvalité rakt igenom!
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Ryugi Pierce Twin Brutal (3-6 pack)

Pierce Twin Brutal är en unik lösning där Japanska Ryugi har satt samman två enkelkrokar med hjälp av en krympslang vilket gör att det blir en dubbelkrok. Dessa krokar är av väldigt kraftigt gods vilket gör dom oerhört starka! Använd Pierce Twin Brutal som krok till dina jiggar, wobblers eller varför inte skeddrag? Krokarna är sylvassa och tillverkade i TC coating vilket gör att krokningen blir betydligt smidigare och enklare. Japansk kvalité rakt igenom!
Lagernivå:
Från 119,00 kr
Visar 9 av 9 produkter