Filtrera
Stäng

Ron Thompson

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Ron Thompson Casting Net Kastnät

Ron Thompson Casting Net är ett kastnät som hjälper dig att på ett väldigt effektivt sätt fånga levande betesfisk. Med lite färdighet och fiskelycka kommer du fylla dina beteshinkar väldigt fort! Kastnätet levereras i en plasthink, tillsammans med instruktioner och en reperationssats. Spana gärna in videon nedan för att se hur ett kastnät används.
999,00 kr 529,00 kr

Ron Thompson Hunter Backpack Chair Wide

Hunter Backpack Chair Wide är en lite större stolsryggsäck ifrån Ron Thompson där man sitter högt. Tack vare dess storlek får du plats med väldigt mycket packning! Stolsryggsäcken är tillverkad av ett vattenavstötande material vilket gör att dina kläder i väskan håller sig torra.
1.199,00 kr 999,00 kr

Ron Thompson Rök

Ron Thompsons rostfria rök ger dig möjlighet att tillreda din fångst direkt vid vattnet. Hög kvalitet för en relativt liten peng.
799,00 kr 499,00 kr

Ron Thompson Specialist Seatrout Stick 11'2ft 8-22gr

Ron Thompson Specialist Seatrout Stick är ett spö som man tagit fram specifikt för havsöringsfisket. Riktigt fint havsöringsspö med "samurajsvärd" bakhandtag för långa kast. Med aktionen och längden på dessa spön blir kastlängderna extremt bra, vilket kan vara till fördel när motvinden är hård och fisken är svår att nå med kortare spön. Välbalanserade klingor i högkvalitativ 30T kolfiber, ergonomiskt utformat korkhandtag.
1.499,00 kr 1.039,00 kr

Ron Thompson Tyran Tele 9ft 10-40gr

Ron Thompson Tyran är ett väldigt prisvärt teleskopspö som fungerar till nästan allt fiske, oavsett om det är på kusten eller i insjöar. Här får du verkligen mycket spö för pengarna! Perfekt att ha med sig på vandringsturen, liggandes i bilen eller liknande.
1.049,00 kr 449,00 kr

Ron Thompson Ontario PVC Vadare

Ron Thompson Ontario är vadarbyxor tillverkade av slitstarkt och kraftigt PVC material av väldigt hög kvalitet. Byxorna är utrustade med rejäla stövlar med gummisula. Hängslena är reglerbara. Perfekta valet för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på dina nya vadarbyxor. Välj storlek efter vilken skostorlek du vanligtvis har.
Lagernivå:
Från 499,00 kr

Ron Thompson Ontario Hip Waders

Ron Thompson Ontario Hip Waders är pålitliga PVC/Polyester midjevadare som håller dig torr och bekväm.
Lagernivå:
Från 399,00 kr