Filtrera
BETESDAGAR - 20% EXTRA PÅ NÄSTAN ALLA BETEN! KLICKA HÄR!
Stäng
BETESDAGAR - 20% EXTRA PÅ NÄSTAN ALLA BETEN! KLICKA HÄR!

Propellerfly

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Propellerfly Mörrum Tubes

Klassiska Mörrumtuber! Propellerfly har borrat sina tuber mer invändigt för att antingen gömma styrslang alternativt så kan man låta en tubslang sticka ut som huggpunkt. Vikt 0,4 gram. Längd 12mm.
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Propellerfly Soft River Tubes

Soft River Tubes är en tubslang av plast som är lättarbetad och fungerar ihop med samtliga bindprodukter ifrån Propellerfly. Matcha ihop storlek #0 och #2 eller #1 och #3. Varje förpackning levereras med fem stycken tubslangar som mäter 20cm.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Propellerfly Deep & Down Tube

Deep & Down Tube från Propellerfly är en mässingstub som är speciellt utformad för att ha så lite vattenmotstånd som möjligt vilket gör att den kommer ned på djupet snabbare. Som man kan se på bilden så går det att använda sig av flera olika material när man binder med dessa tuber. Tuberna är 13mm långa och har en vikt på 0,8 gram. Varje förpackning levereras med fem stycken Deep & Down mässingtuber och fem stycken Soft River Tube (5cm per tubslang) i storlek #1.
Lagernivå:
Från 45,00 kr

Propellerfly Hook Beads Clear

Propellerfly Hook Beads är en fiffig och fexibel gummiring man fäster på sin tubkrok för att minska risken att vingen på ens tubfluga skall trassla in sig i kroken. De flesta vet att när flugans vinge trasslat in sig i kroken kommer inte presentationen av flugan längre vara optimal. Tryck enkelt på en gummiring över kroken och du kommer helt enkelt inte ha lika mycket "flugtrassel" längre. Propellerfly Hook Beads går att återanvända på nya krokar och varje förpackning levereras med 30 stycken gummiringar.
45,00 kr 39,00 kr

Propellerfly Shrimp Tube

Shrimp Tube ger rätt balans till dina räkmönster!
55,00 kr 49,00 kr

Propellerfly Fix-Tube

Fix-Tube ser till att kroken på din tubfluga hänger rakt. Slangarna passar alla standard plasttuber och metalltuber med en diamater mellan 2.8-3.0 mm. 10st/förpackning. Längd 14mm.
Lagernivå:
Från 35,00 kr

Propellerfly Swing Tube

Swing Tube är designade för att du ska kunna fiska med frihängande tubkrok bakom din tubfluga. Flugan kommer fiska bättre med en rörlig krok och Swing-Tube ser till att det inte trasslar eller hakar upp sig, dessutom krokar det bättre med en krok som hänger som den ska. Håll koll på storleksvalet på krokar. Använder du Swing-Tube på en för stor krok kommer den att spricka.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Propellerfly Tube Coneheads

Coneheads av mässing i standard utförande från Propellerfly. Varje förpackning levereras med tio stycken Coneheads och fyra stycken Soft River Tube #1 (5cm långa).
Lagernivå:
Från 45,00 kr

Propellerfly Fit-Tube

Propellerfly Fit-Tube är en tub som gör det enkelt för dig att binda Hitch flugor. Tubens vingar gör att den med enkelhet håller sig ovanför vattenytan. Att ploga fram en Hitch fluga längst ytan är kanske de mest komfortabla sättet att fiska lax. Du kommer se dina fluga hela tiden och kommer även se när laxen hugger! Varje förpackning innehåller fem stycken Fit-Tubes med 28mm i längd.
Lagernivå:
Från 45,00 kr
Visar 9 av 9 produkter