Filtrera
Stäng

Polaroid

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Polaroid 6014 Grått Gummi YYV

Denna retroinspirerade båge kommer från Polaroids Twistkollektion. Flexibla och böjbara ramar kan böjas men går aldrig sönder. De nedre delarna av skalmarna är raka för en diskret och smart twist på dessa skräddarsydda bågar. Den släta och matta gummiramen fullbordar denna moderna look. Linserna skyddar mot UV400 och är självklart polariserade för att eliminera bländningar.
495,00 kr

Polaroid P4415A Black

Snygga solglasögon i trendig design från Polaroid. Självklart är dessa polariserade vilket är optimalt för fiskeglasögon då det gör så du kan se "igenom" vattnet. Solglasögonen har även 100% UV400 uv-skydd som håller internationell standard. Köp dina polariserade solglasögon till ditt fiske online av oss!
495,00 kr

Polaroid P8443J Camo

Snygga och trendiga solglasögon i "wayfarer" design och camo från Polaroid. Självklart är dessa polariserade vilket är optimalt för fiskeglasögon då det gör så du kan se "igenom" vattnet. Solglasögonen har även 100% UV400 uv-skydd som håller internationell standard. Köp dina polariserade solglasögon till ditt fiske online av oss!
495,00 kr

Polaroid PLD 6003 Blue / Grey

Snygga och trendiga solglasögon från Polaroid. Självklart är dessa polariserade vilket är optimalt för fiskeglasögon då det gör så du kan se "igenom" vattnet. Solglasögonen har även 100% UV400 uv-skydd som håller internationell standard. Köp dina polariserade solglasögon till ditt fiske online av oss!
695,00 kr