Filtrera
Stäng

Meiho

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Meiho Slit Foam LL

Meiho Slit Foam är en en ask som är designad för att förvara jiggskallar och stingers. Skumplast-inlägget är fixerat i botten vilket gör att exempelvis jiggskallar inte faller ur och trasslar eller blir slöa som är risken i en vanlig låda.
139,00 kr 119,00 kr

Meiho Saltvatten 2043NDD

Perfekta beteslådan för dig som med större beten som havsfiskejiggar, jerkbaits m.m. Välj Meiho och Versus förvaringslådor för kvalitet. Utmärkta för både söt och saltvattens bruk. Ergonomisk design och tillverkade av stryktålig "copolymer resin". Designade för fiske och kan användas i åratal utan att de spricker. Överlägsen design och funktion. Versus-märket är beviset på kvalitet.
319,00 kr 269,00 kr

Meiho Stinger Ask

Meiho Stinger Ask är en smidig ask att förvara dina stingers i. I asken finns det en stor foambit med skåror du enkelt använder för att fästa dina stingers. Det finns även två "vanliga" fack där du kan förvara krok, wirelås, fjäderringar etc. Dessa fack går även att göra till ett stort fack.
159,00 kr 149,00 kr

Meiho Stinger Ask 3010NS

Meiho Stinger Ask är en perfekt ask att förvara dina stingers i. Hela botten av asken är av foam med skåror i så du enkelt kan fästa dina stingers. Klockrent för dig som vill ha ordning och reda på dina grejer!
169,00 kr 149,00 kr

Meiho Stinger Ask 3020NDDM

Meiho 3020NDDM är en större stinger ask för dig som har stora trekrokar för t.ex gäddfisket eller havsfisket. Hela botten av asken är av foam med skåror i så du enkelt kan fästa dina stingers. Klockrent för dig som vill ha ordning och reda på dina grejer!
189,00 kr 169,00 kr

Meiho Stinger Ask 3020NS

Meiho Stinger Ask är en lite större ask att förvara dina stingers i. Hela botten av asken är av foam med skåror i så du enkelt kan fästa dina stingers. Klockrent för dig som vill ha ordning och reda på dina grejer!
189,00 kr 169,00 kr

Meiho Stinger Ask Medium

Meiho Stinger Ask är en liten och smidig ask att förvara dina stingers i. Hela botten av asken är av foam med skåror i så du enkelt kan fästa dina stingers. Klockrent för dig som vill ha ordning och reda på dina grejer!
89,00 kr 79,00 kr