Filtrera
Stäng

Kingfisher

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kingfisher Al Rökspån 3,5L

Rökspån av al från Kingfisher som är utmärkt för rökning av kött eller fisk. Här får du rökspån av högsta kvalité av prima al-trä. Varje förpackning innehåller ca 3,5 liter rökspån. En favorit bland personalen på EL-GE Sportfiske.
89,00 kr 69,00 kr

Kingfisher Flugask Basic

En standard flugask från Kingfisher som passar de allra flesta typer av flugor. Perfekta flugaskar för dig som inte vill köpa en dyr ask.
Lagernivå:
Från 47,00 kr

Kingfisher Flugask Vattentät Dubbel Grön

En smidig och prisvärd flugask med dubbla sidor från Kingfisher som även har ett transparent lock så du får bra överblick över dina flugor. Detta är en väldigt allround flugask som finns i flera olika storlekar och fungerar till de allra flesta typer av fiskeflugor. Askarna är även vattentäta så man slipper få in massa vatten i flugasken.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Kingfisher Flugask Vattentät Foam/Fack

En väldigt prisvärd flugask från Kingfisher som är vattentät så man slipper få in massa vatten i asken. Asken har 6 rader foam för blandade flugor samt 12 fack för torrflugor. Detta är en väldigt allround storlek som passar de allra flesta flugor. En favorit bland öring, röding och harrfiskare.
119,00 kr 94,00 kr

Kingfisher Flugask Vattentät Nymph

Flugaskar från Kingfisher som är främst tänkta att använda till nymfer. Locket är transparent så du får en bra överblick över dina flugor. I botten på varje fack i flugasken så sitter det en magnetremsa så att du inte tappar alla dina flugor när asken vinklas. Asken är även vattentäta så man slipper få in massa vatten.
Lagernivå:
Från 64,00 kr

Kingfisher Midjeväska/Chestpack Small

Kingfisher Midjeväska är en liten smidig midjeväska som kan bäras antingen runt midjan eller som en chestpack runt halsen. Stort rymligt huvudfack som du enkelt kommer åt med ett meschfack invändigt som gör det enklare att organisera det stora facket. Utvändigt finns det en ytterficka med 2 små fack och ett stort samt två utanpåsittande meshfickor.
399,00 kr 299,00 kr