Filtrera
Stäng

Kingfisher

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kingfisher Al Rökspån 3,5L

Rökspån av al från Kingfisher som är utmärkt för rökning av kött eller fisk. Här får du rökspån av högsta kvalité av prima al-trä. Varje förpackning innehåller ca 3,5 liter rökspån. En favorit bland personalen på EL-GE Sportfiske.
89,00 kr 69,00 kr

Kingfisher Flugask Basic

En standard flugask från Kingfisher som passar de allra flesta typer av flugor. Perfekta flugaskar för dig som inte vill köpa en dyr ask.
Lagernivå:
Från 47,00 kr

Kingfisher Flugask Vattentät Foam/Fack

En väldigt prisvärd flugask från Kingfisher som är vattentät så man slipper få in massa vatten i asken. Asken har 6 rader foam för blandade flugor samt 12 fack för torrflugor. Detta är en väldigt allround storlek som passar de allra flesta flugor. En favorit bland öring, röding och harrfiskare.
119,00 kr 94,00 kr

Kingfisher Flugask Vattentät Mini

En liten, smidig och prisvärd flugask från Kingfisher med transparent lock så du får bra överblick över dina flugor. Då asken har ett snöre som man kan hänga över halsen. Perfekt flugask att ha med sig ute vid vattnet när man bara skall ha med sig ett mindre urval av sina favoritflugor och inte vill ha en stor och klumpig ask. Inte nog med det är asken vattentät så man slipper få in massa vatten i flugasken.
119,00 kr 79,00 kr

Kingfisher Flugask Vattentät Nymph

Flugaskar från Kingfisher som är främst tänkta att använda till nymfer. Locket är transparent så du får en bra överblick över dina flugor. I botten på varje fack i flugasken så sitter det en magnetremsa så att du inte tappar alla dina flugor när asken vinklas. Asken är även vattentäta så man slipper få in massa vatten.
Lagernivå:
Från 64,00 kr

Kingfisher Flugask Vattentät Streamer

En flugask speciellt framtagen för större streamer flugor. Asken är förhållandevis hög vilket gör att större flugor inte plattas till som i andra flugaskar som är betydligt lägre. Asken är även vattentät så man slipper få in massa vatten samt att den har ett transparent lock så man får bra överblick över sina flugor.
79,00 kr 66,00 kr