Filtrera
Stäng

Kinetic

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kinetic Youngster Blue Combo 4ft 3-15g

Kinetic Youngster Combo är som namnet skvallrar om en fiskeutrustning speciellt framtagen för barn. Spöet är tillverkat av slitstarkt glasfiber som tål tuff behandling, vilket kan ske när barn hanterar fiskeutrustningar. På den inkapslade rullen sitter det färdig påspolat en nylonlina (0,20mm dimension) vilket gör att det bara är att knyta på sitt fiskedrag och börja fiska! Då detta spö endast mäter ca 120cm blir det hanterbart för även mindre barn. Utrustningen fungerar för fiske i både söt- och saltvatten. OBS! Veven sitter på höger sida av rullen.
399,00 kr 379,00 kr

Kinetic Fantastica Combo 6ft 20-30lbs

Kinetic Fantastica Combo är en perfekt havsfiskeutrustning för dig som ska ut med båten och fiska men inte vill lägga ut en förmögenhet på fiskeprylar. Här får du en havsfiskerulle i en klassisk och simpel design med aluminiumspole som är saltvattensbeständig. Spöet är ett väldigt slitstarkt glasfiberspö som klarar av tuff behandling och som är utrustad med bl.a EVA-handtag och trebenta spöringar. En perfekt utrustning för det svenska havsfisket efter arter som makrill, torsk, sej m.m. Passar perfekt med pilkar/tyngder på 100-400 gram.
1.699,00 kr 1.399,00 kr

Kinetic Barrel Swivel (10 pack)

Standard lekanden från Kinetic. Passar de allra flesta typer av fiskesituationer och dom har en hög rotation / mindre friktion vilket gör att det trasslar mindre i dina linor.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Kinetic Beast 100g

Kinetic Beast är en smal och blyfri pilk som har en livlig gång i vattnet. Beast är en hybrid mellan en speed jig och en vanlig havsfiskepilk. Den är utrustad med överdimensionerade 3D-ögon för extra hög attraktion i vattnet för fiskar. Beast är utrustad med högkvalitativ fjäderring och krok. Krokstorleken är 3/0 på 100 grams modellen.
Lagernivå:
Från 65,00 kr
Visar 22 av 22 produkter