Filtrera
Stäng

Kinetic

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kinetic Bombette Floating

Klassiskt bombarda från Kinetic som är flytande. Väldigt populära och prisvärda bombardaflöten för fisket efter havsöring längst våra kuster eller för öring och regnbåge i sjöar m.m.
Lagernivå:
Från 35,00 kr

Kinetic Dual Snap (10 pack)

En väldigt mångsidig och stark hake med låg vikt och som fungerar till de allra flesta fiskesituationer. Dessa beteslås utan lekande fungerar i både salt- och sötvatten.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Kinetic Fantastica 3000FD (Inkl Nylonlina)

Kinetic Fantastica är en haspelrulle som är perfekt för dig som är nybörjare och inte vill lägga ut en förmögenhet på din fiskeutrustning eller för dig som vill ha en reservrulle. Rullen är byggd på en grafitkropp som är stark och pålitligt och är utrustad med ett kullager och en grafitspole. Just denna modell är väldigt allround och gör sig lika bra på kusten som för blandat fiske i våra insjöar. Rullen är påspolad med en 0,30mm nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Väldigt prisvärt!
249,00 kr 229,00 kr

Kinetic Fantastica CC 6ft 4-21g

Kinetic Fantastica CC är ett perfekt haspelspö för dig som vill ha något billigt men pålitligt. Prislappen gör att Fantastica passar utmärkt för nybörjaren eller för dig som vill ha ett reservspö. Spöet är byggt på en glasfiberklinga med mycket känsla och goda krokningsegenskaper. Klingan är utrustad med lättviktsspöringar och ett komfortabelt EVA handtag. Just denna modell är perfekt för lättare sötvattensfiske efter arter som abborre, öring, harr, regnbåge m.m.
249,00 kr 219,00 kr
Visar 108 av 108 produkter