Filtrera
Stäng

Flugor

Är du osäker på vilka flugor du ska använda? Spana in våra EL-GE Selected sortiment så handplockar vi flugorna till just ditt fiske. Annars kan du sortera dig fram till vilken typ av flugor du eftersöker i filtreringssystemet till vänster.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

EL-GE Selected - Havsöring

Havsöringsfiske handlar mycket om lokalkännedom och rätt strategiska val gällandes vindriktning, vattenstånd, månfaser osv...Om du sköter den biten så sköter vi flugvalen! Fyll gärna i så mycket uppgifter som möjligt nedan så kan vi plocka så bra flugor som möjligt till dig. Sammanlagt får du 20 flugor samt en flugask att förvara flugorna i.
299,00 kr

EL-GE Selected - Havsöring Premium

Havsöringsfiske handlar mycket om lokalkännedom och rätt strategiska val gällandes vindriktning, vattenstånd, månfaser osv...Om du sköter den biten så sköter vi flugvalen! Fyll gärna i så mycket uppgifter som möjligt nedan så kan vi plocka så bra flugor som möjligt till dig. Sammanlagt får du 20 flugor samt en flugask att förvara flugorna i. I premium får du exklusivare flugor bundna på saltvattenkrok.
599,00 kr

EL-GE Selected - Imitation

Den absolut största andelen föda som regnbågen/öringen äter gör den botten nära och inte uppe på ytan. Nymfer är A och O för regnbågs/öringfiskaren. Beroende på när & vart du ska fiska så är även torrflugor givet. Temat med den här sortering är alltså imitationsflugor där man försöker efterlikna den föda man tänker sig att fisken äter för tillfället. Fyll gärna i uppgifterna nedan så kan vi plocka mer precist till din order. I priset ingår ett urval flugor som vi handplockar ut för ändamålet till dig. Sammanlagt får du 20 flugor samt en flugask att förvara flugorna i.
299,00 kr

EL-GE Selected - Put n' Take

Regnbågen är en inplanterad fisk som under sin första tid i frihet oftast faller för skrikiga attraktionsflugor. Ju längre tid som regnbågen får på sig att acklimatisera sig i den nya miljön desto mer tenderar den att äta av den föda som finns att erbjuda och nymfer, torrflugor och andra imitationsflugor fungerar allt bättre. I priset ingår ett urval flugor som vi handplockar ut för ändamålet till dig. Fyll gärna i så mycket uppgifter som möjligt nedan så kan vi plocka så bra flugor som möjligt till dig. Sammanlagt får du 20 flugor samt en flugask att förvara flugorna i.
299,00 kr

Classic Micro Frödin Black Green Helmet (3cm)

Namnet säger allt, en klassiker i microformat. Dropformade, ingen kropp, supermjukt hår, mini kon och djungeltupp. Clasic Micro Frödin Black Green Helmet är bunden på X-small FITS tub. Fiska de små skönheterna högt eller djupt med din favoritlina.
69,00 kr

Gädda/Abborre Popper

Ett av de roligaste metoderna att fånga gädda på fluga är med just popper! Fiskas i ytan, gärna ryckigt så det plaskar rejält, huggen blir brutala och spännande! Här har du en prisvärd popper som mäter ca.10cm.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Laxfluga Allys Schrimp Variant #10

Laxfluga Allys Schrimp Variant är bunden på trekrok och är en riktig klassiker!
49,00 kr

Laxfluga Black Bear #9

Flugan är bunden på Salarkrok och har ett mjukt hackel med tunnt bucktailhår som ger en optimal rörelse och droppform i vattnet.
65,00 kr

Laxfluga Golden Highlander #8

Golden Highlander är en variant på det populära flugmönstret Green Highlander. Här i lite ljusare utförande med mer gult. Bunden på dubbelkrok.
75,00 kr

Laxfluga Green Highlander

En klassisk laxfluga här bunden på dubbelkrok.
75,00 kr

Laxfluga Silver Doctor #8

Silver Doctor är ett klassiskt laxflugemönster med många storlaxar på sitt samvete.
69,00 kr

Laxfluga Silver Stoat Tail (Low Water) #9

Laxfluga Silver Stoat Tail är ett mönster från Duncan Egan. Duncan är professionell flugbindare och levererar flugor till laxfiskare över hela världen. Duncan har dessutom jobbat för en av de största sportfiskebutikerna i Europa och har en enorm kunskap om fiske generellt. När han inte sitter bakom bindstädet kan det hända att man stöter på honom i någon av de skotska älvarna där han testar sina dödliga kreationer!
69,00 kr