Filtrera
Stäng

Flugfiskaren som har allt

Vad köper man till en flugfiskare som redan har allt? Det vet vi! I den här kategorin så har vi sammlat massor av produkter som ALLA flugfiskare behöver. 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

A.Jensen Rod n' Reel Bag

A.Jensen Rod n' Reel Bag Small är en smart förvaring för spön, rullar, flugaskar, tafsar och andra prylar du vill ha med dig på din fisketur.
Lagernivå:
Från 915,00 kr

Flugfiskefärder på Kolahalvön

Benny Lindgren presenterar en utförlig guide till det populära och omskrivna fisket, en oumbärliga kunskapskälla för de som skall åka dit eller i största allmänhet är intresserade av laxen och öringens ställning i det nya Europa.
259,00 kr

Flugharr och pimpelröding

Peter Ögren följer upp framgångarna med "Fiske på norrländskt vis" och "Fisken och flugan" med denna av levande och fascinerande skildringar av fiskefärder i Lappland sprängfyllda bok. De tidigare böckerna har rönt stor uppmärksamhet, inte minst i Norrland.
197,00 kr 150,00 kr

Gädda/Abborre Popper

Ett av de roligaste metoderna att fånga gädda på fluga är med just popper! Fiskas i ytan, gärna ryckigt så det plaskar rejält, huggen blir brutala och spännande! Här har du en prisvärd popper som mäter ca.10cm.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Lemmelkaffe ½kg

Med en modern tvist väcker lemmelkaffe liv i den gamla kokkaffekulturen och lanserar världens första mörkrostade kokkaffe. På samernas gamla vis kan du dessutom smaksätta kaffet med salt. Fäst på förpackningen finner du några gram svenskt havssalt från Storm! Ett unikt salt inte bara för att det är Sveriges enda utan också för dess traditionella tillverkning som ger fantastisk smak. Kaffet avnjuts med fördel utomhus i väntan på ditt livs öring eller för att fira en bra dag på berget. När du försöker hålla dig vaken på älgpasset eller behöver finna lugn mitt i den urbana djungeln.
99,00 kr 89,00 kr

Lemmelkaffe 500g hela bönor

Damma av din farmors gamla kaffekvarn och mal ditt eget kokkaffe. Hade din farmor inte en kaffekvarn så finns de på var och varannan loppis.
189,00 kr 159,00 kr

Lemmelkaffe Keps Okto

Okto är en ruggigt snygg keps från Lemmelkaffe som har lite "hipster" känsla över sig. Kepsen går att justera storlek i nacken. One size fits all.
349,00 kr

Lemmelkaffe Keps Stängsla In Staden

Stängsla In Staden är en snygg och klassisk "flat cap" keps från Lemmelkaffe. Kepsen går att justera storlek i nacken. One size fits all. "Stängsla in staden, så uttryckte sig August Lemmel en gång när han var på dåligt humör".
349,00 kr

Light My Fire FireSteel 2.0 Scout

Light My Fire FireSteel 2.0 Scout är ett svensktillverkat eldstål som håller upp till 3000 drag och är tillverkad av rostfritt stål och magnesiumlegering. En stor fördel med ett eldstål jämfört med tändstickor m.m är att det inte påverkas av regn, fuktighet eller kyla. Light My Fire FireSteel 2.0 Scout har även en inbyggd nödsignalsvissla i draget. Dessa eldstål är självlysande vilket gör att man ser dom tydligt i mörker.
Lagernivå:
Från 109,00 kr

Light My Fire Tinder-on-a-Rope

Light My Fire Tinder-on-a-Rope är tjärved som gör det betydligt enklare att tända en eld/brasa. Karva av spån med hjälp av en kniv eller annat vasst verktyg och tänd sedan spåna. Tinder-on-a-Rope har en kådhalt på 80%, är extremt lätta att tända och fungera även när de är våta samt att de brinner länge och avger hög värme.
34,00 kr 29,00 kr

Loop Stuff Sack

Loop Stuff Sack är en serie 100% vattentäta säckar tillverkad i 320D Nylon på PU-botten. Kan användas inuti en ryggsäck eller som de är.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

MJM Country Nappa Wax

MJM Country Nappa Wax är en klassisk herrkeps i läder ifrån välkända MJM. Här får du verkligen kvalité rakt igenom. Och att man samtidigt ser väldigt sofistikerad ut vid t.ex fiskevattnet är väl aldrig någon nackdel? Just denna modell i läder är även känd inom sportfiskevärlden som "Mikael Frödin kepsen".
Lagernivå:
Från 599,00 kr

Patagonia Brodeo Beanie

Patagonia Brodeo Beanie är en varm mössa gjord i en blandning av ull och nylon. Mössan känns skönt mot huden, håller borta fukt och isolerar värme även när den är blöt.
329,00 kr

Patagonia Lightweight Merino Crew Socks

Patagonia Lightweight Merino Crew Socks är tillverkade i material som är väldigt snälla mot huden och inte kliar. Materialet är en mix av merinoull, nylon och spandex vilket dels gör dom lätta, bra andningsförmåga och dessutom stryktåliga.
Lagernivå:
Från 219,00 kr

Presentkort Butik

Ett presentkort hos oss är den perfekta presenten till sportfiskaren som älskar fiske! Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum och gäller enbart i vår fysiska butik i Göteborg (Backaplan).

Presentkort Webb

Ett presentkort hos oss är den perfekta presenten till sportfiskaren som älskar fiske! Presentkortet kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum och gäller enbart på vår webbshop www.el-ge.se.

Scott Radian Party Cup

Mizy mugg i 100% rostfritt stål.
249,00 kr

Simms Big Sky Wallet (Fler färger)

Simms Big Sky Wallet är gjord i premium läder och återvunnet material från vadare. Den rymmer 3 kort och en transparent ficka för ID-kort.
Lagernivå:
Från 599,00 kr

Simms Camp Gift Pack

Simms Camp Gift Pack är ett perfekt kit att överraska fiskekompisen med. Allt du behöver för den strömlösa fiskestugan eller tältet. En rostfri plunta och spelkort i camotema!
349,00 kr

Simms Chunky Beanie

Simms Chunkie Beanie är den perfekta mössan att ha med sig ut riktigt kalla dagar. Med fleece på insidan och den handstickade designen gör det denna mössa till ett måste!
349,00 kr

Simms ExStream Wading Socks

Simms Exstream Wading sockor är ett par riktiga värstig sockor som är tillverkade i 81% merinoull vilket håller dina fötter varma men samtidigt håller borta odörer då merinoull ej drar åt sig lukt lika lätt som andra material. Perfekta vid vadning när du vill hålla båda fötterna och en bit upp på vaderna varma.
Lagernivå:
Från 399,00 kr

Simms Flask Hex Camo

Simms Flask Hex Camo är pluntor i rostfritt stål och rymmer 207ml.
Lagernivå:
Från 349,00 kr

Simms Fleece Lined Pom Hat

Simms Women's Fleece Lined Pom Hat håller dig varm när temperaturen är runt 0-strecket eller lägre. Ullen i kombination med den fleece klädda insidan håller dig torr och varm även de blöta dagarna.
349,00 kr

Simms River Gift Pack

Simms River Gift Pack innehåller en Simms Big Sky Wallet och ett nylonbälte i armédesign. Plånboken är gjord i premium läder och återvunnet material från vadare. Den rymmer 3 kort och en transparent ficka för ID-kort.
599,00 kr

Simms Water Bottle (Fler storlekar)

Simms Water Bottle är en BPA-fri aluminium flaska som passar Simms väskor och förpackningar. Inkluderar karbinhake för enkel fastsättning.
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Simms Wildcard Knit Hat

Simms Wildcard Knit Hat är en mössa för dom kalla dagarna när termometern kryper ner mot noll eller minus. Den stickade mössan har fleece foder invändigt.
349,00 kr

Zebco Fällkniv 7cm

En smidig och liten fällkniv från Zebco med trä handtag av hög kvalitet. Bladet är sylvasst och tillverkat av rostfritt stål. Perfekt kniv för dig som vill ha något lite och smidigt med dig ut i naturen. Kniven mäter 7cm när den är hopfälld.
79,00 kr 69,00 kr

Light My Fire FireLighting Kit

Light My Fire FireLighting Kit är det perfekta kitet att ha med sig ut i naturen! Här får du ett eldstål, ett tinderstick samt en "Grandpa's firefork". Detta är allt du behövernär du skall ut i naturen och grilla din korv eller marshmallows.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Deejo Color (Fler färger)

En fällkniv från kanadensiska Deejo med rostfritt blad och snygga inlägg i handtaget.Inbyggt bältesspänne.
Lagernivå:
Från 249,00 kr

First Aid Kit

Ett förstahjälpenkit från Vaude innehållandes: 1st första förband, 1st kompress (10x10cm), 1st fixeringsbandage (4x6cm), 6st häftremsor (1,9x7,2cm) och 4st alkohol trasor.
129,00 kr 119,00 kr

Lemmelkaffe Keps Smygarn

Smygarn är en snygg och klassisk trucker keps från Lemmelkaffe. Kepsen går att justera storlek i nacken. One size fits all.
349,00 kr

Made in Sweden Bibliografi

12 av Sveriges främsta flugbindare och 24 av deras favoritmönster. Möt tolv av Sveriges många duktiga flugbindare. De berättar om sitt flugfiske och om hur de började binda flugor. Dessutom avslöjar de två av sina favoritflugor. Made in Sweden innehåller 24 steg-för-steg-beskrivningar av flugor för harr, öring, regnbåge, gädda, havsöring och lax. 144 sidor.
349,00 kr

Patagonia Brodeo Beanie

Patagonia Brodeo Beanie är en varm mössa gjord i en blandning av ull och nylon. Mössan känns skönt mot huden, håller borta fukt och isolerar värme även när den är blöt.
329,00 kr

Simms Chunky Beanie

Simms Chunkie Beanie är den perfekta mössan att ha med sig ut riktigt kalla dagar. Med fleece på insidan och den handstickade designen gör det denna mössa till ett måste!
349,00 kr

Simms Chunky Beanie

Simms Chunkie Beanie är den perfekta mössan att ha med sig ut riktigt kalla dagar. Med fleece på insidan och den handstickade designen gör det denna mössa till ett måste!
349,00 kr

Vattentätt Anteckningsblock

Ett vattentätt anteckningsblock med 50 sidor vattentätt, rutat anteckningspapper. Mått: 13x8cm
59,00 kr 54,00 kr