Filtrera
Stäng

FishMadMan

FishMadMan är ett företag som startade 2008 som en ren websida med sitt fokus på Atlantlax och Steelheadfiske i USA där företaget har sin bas. Deras mål är nu att utveckla sin verksamhet till Skandinavien. 

Läs mer om dem här

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Arizona Diamond Dubbing

Arizona Diamond Dubbing är framtaget av flugbindaren och innovatören John Rohmer har lyckats plocka fram ett material med en blandning av medium långa fibrer med okänt ursprung. Materialet framställs med en custombyggd maskin gömd i en källare någonstans i Arizona Sonoran Desert. Arizona Diamond Dubbing är väldigt lättarbetad och är perfekt för t.ex märlor, räkor och andra havsöringsmönster men dubbingen fungerar även utmärkt för öring och laxflugor.
Lagernivå:
Från 55,00 kr

Arizona Simi Seal Dubbing

Arizona Simi Seal Dubbing är framtaget av flugbindaren och innovatören John Rohmer har lyckats plocka fram ett material med en blandning av medium långa fibrer med okänt ursprung. Materialet framställs med en custombyggd maskin gömd i en källare någonstans i Arizona Sonoran Desert. Simi Seal är som namnet antyder ett bra substitut för sälhårsdubbing som fungerar på allt från nymfer och puppor till havsöringsflugor med utborstade vingar. Vi var först i Sverige med att ta in materialet i butik och rekommenderar dubbingen varmt!
Lagernivå:
Från 45,00 kr
Visar 2 av 2 produkter