Filtrera
BLACK WEEK - ÅRETS STÖRSTA REA! KÖP HÄR!
Stäng
BLACK WEEK - ÅRETS STÖRSTA REA! KÖP HÄR!

Bluemountain Lures

Bluemountain Lures är en svensk betestillverkade som specialiserat sig på att ta fram ruggigt fina gummibeten för framförallt gäddfisket men du hittar även abborrjiggar och tails i deras sortiment. Bland deras populära gäddjiggar hittar du bl.a modellerna Bleakish och Wizard. Bluemountain Lures har sitt säte i Varberg och det är Robin Blåberg som står bakom bolaget. Samtliga beten ifrån Bluemountain Lures är 100% handtillverkade i Sverige.

Beställ dina gummibeten från Bluemountain Lures av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bluemountain Lures Wizard 36cm

Wizard från svenska Bluemountain Lures är ett handtillverkat och genomarbetat gummibete med en smal och avlång profil. Här i en 36cm modell som är ett riktigt monster och skrovmål för grov gädda. Betet har en vickande gång och den går att fiska hem riktigt långsamt utan att tappa sitt förföriska rörelsemönster. Wizard är perfekt för t.ex trolling, pelagiskt eller gräsflaksfiske. Jiggarna är tillverkade av plastisol och 100% handgjorda i Sverige.
Lagernivå:
Från 299,00 kr

Bluemountain Lures Wizard 26cm

Wizard från svenska Bluemountain Lures är ett handtillverkat och genomarbetat gummibete med en smal och avlång profil. Betet har en vickande gång och den går att fiska hem riktigt långsamt utan att tappa sitt förföriska rörelsemönster. Wizard är inte så känslig utan kan riggas på de flesta sätt men att föredra är shallowskruv eller skruvskalle med dubbla 3/0:or. Jiggarna är tillverkade av plastisol och 100% handgjorda i Sverige.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Bluemountain Lures Bleakish 21cm

Bleakish från svenska Bluemountain Lures är ett handtillverkat och genomarbetat gummibete, ursprungligen inspirerat av en löja. Betet har en rullande gång med relativt lugn paddelrörelse. Bleakish är inte så känslig utan kan riggas på de flesta sätt men att föredra är shallowskruv eller skruvskalle med dubbla 2/0:or. Jiggarna är tillverkade av plastisol och 100% handgjorda i Sverige.
Lagernivå:
Från 119,00 kr
Visar 3 av 3 produkter