Filtrera
Stäng

Stövlar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

IGLO Vinterstövel (-60 grader)

Lätta och varma stövlar med uttagbart värmefoder som lämpar sig utmärkt för vinterfisket men även för båtfiske i t.ex Nordnorge. Detta är kanske det absolut lättaste vinterstöveln på marknaden och den är köldtålig ner till hela -60 grader. Stöveln är försedd med ett snölås med snöjustering. OBS! Stövlarna är små i storlekarna - välj en storlek större än du använder normalt.
Lagernivå:
Från 599,00 kr

Kinetic Celsius EVA Boot 15"

Varma och väldigt komfortabla stövlar. Perfekta för fiske, jakt eller allmänt naturliv under kalla förhållanden. Dom fungerar även utmärkt för båtliv och isfiske. Stövlarna har gummisulor med bra grepp. Celsius EVA Boot är 38cm höga och dom är även fodrade.
Lagernivå:
Från 399,00 kr

Viking Matros II

Alle man ombord! Den här populära gummistöveln är certifierad för användning till sjöss och har alla fördelar som Vikings kollektion av gummistövlar kan erbjuda. Flexibel, helt i naturgummi, anpassad sula för aktiviteter på däck och snabbtorkande polyesterfoder på insidan! En mjuk, flexibel och snygg stövel. Den här modellen har normal passform och hela stöveln är tillverkad av naturgummi som är elastiskt, tåligt och vattentätt. Sulan lämnar inga märken och innersulan är löstagbar för enkel torkning. Den är fodrad med lätt, snabbtorkande polyester i skaftet och kanvas i foten för att öka stabiliteten.
Lagernivå:
Från 349,00 kr

Viking Victory II

Victory är en lägre modell av Vikings bästsäljande tekniska stövel, Trophy. Den är utformad enligt de tuffaste specifikationerna och lämplig för användare som behöver det allra bästa! Den har tredubbla lager gummi för ökad stabilitet och hållbarhet i foten. Victory har Vikings unika UGC®-sula, en stabil yttersula med mönstring i flera olika riktningar, till och med i sulans hålfotsdel, som ger perfekt grepp ute i naturen. Stöveln har justerbar nylonmudd med snabbsnörning. Trophy är tillverkad av gummi med låg densitet vilket gör stöveln mycket lättare utan att minska hållbarheten och stabiliteten. Det tåliga fodret är av snabbtorkande polyester i skaftet och kanvas i tån för att öka stabiliteten. En formpressad EVA-iläggssula med dämpning i hälen gör den här stöveln bekväm nog för långa promenader. Iläggssulan kan tas ut för enkel torkning. Reflextejp i skaftets överkant ger extra säkerhet när det är mörkt ute.
Lagernivå:
Från 599,00 kr