Filtrera
Stäng

Stövlar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Viking Ice Fighter

Icefighter är en extrem termostövel för extrema väderförhållanden. Den är utformad för att klara av kyla och hålla fötterna varma ned till hela -40 °C. Termostövlarna har högt skaft och en kombination av hög kvalitet, låg vikt och Elastopan®, en typ av isolerande polyuretan, tillsammans med ett extra varmt polyesterfoder. Elastopan® är ett 100 procent PVC-fritt, nedbrytbart material. Det innehåller miljontals pyttesmå luftbubblor och ger 2,5 gånger bättre isolering än vanliga PU-stövlar och är dubbelt så hållbart. Sulan är extra tjock och ger bra isolering och grepp på is och snö. Den här stöveln har nordisk läst för kallt klimat. Det är en bredare läst med mer utrymme i tån för att minska risken för förfrysning. Icefighter är de perfekta stövlarna för snöskoteråkning, isfiske eller för att skotta garageuppfarten - alla aktiviteter där du utsätter dig för djup snö och låga temperaturer. Icefighter är godkända av TÜV Süd/Tyskland.
Lagernivå:
Från 499,00 kr

Viking Matros II

Alle man ombord! Den här populära gummistöveln är certifierad för användning till sjöss och har alla fördelar som Vikings kollektion av gummistövlar kan erbjuda. Flexibel, helt i naturgummi, anpassad sula för aktiviteter på däck och snabbtorkande polyesterfoder på insidan! En mjuk, flexibel och snygg stövel. Den här modellen har normal passform och hela stöveln är tillverkad av naturgummi som är elastiskt, tåligt och vattentätt. Sulan lämnar inga märken och innersulan är löstagbar för enkel torkning. Den är fodrad med lätt, snabbtorkande polyester i skaftet och kanvas i foten för att öka stabiliteten.
Lagernivå:
Från 349,00 kr

Viking Tracker

Tracker är en tålig gummistövel med högt skaft som passar för alla användningsområden, fiske, båtturen eller en promenad i regnet. Stövlarna är tillverkade av mjukt och tåligt naturgummi och har snabbtorkande polyesterfoder. De går också snabbt och lätt att ta på och av. Den löstagbara innersulan ger bra dämpning för foten så att du kan stanna ute hela dagen. Sulan har djupt mönster i flera olika riktningar och ger bra grepp på alla ytor. Trackers färgkontraster med orange band ger stövlarna en modern look och reflexdetaljerna är bra att ha när solen har gått ned. Tracker är en enkel, effektiv och bekväm gummistövel som du kan använda till mycket.
Lagernivå:
Från 299,00 kr

Viking Victory II

Victory är en lägre modell av Vikings bästsäljande tekniska stövel, Trophy. Den är utformad enligt de tuffaste specifikationerna och lämplig för användare som behöver det allra bästa! Den har tredubbla lager gummi för ökad stabilitet och hållbarhet i foten. Victory har Vikings unika UGC®-sula, en stabil yttersula med mönstring i flera olika riktningar, till och med i sulans hålfotsdel, som ger perfekt grepp ute i naturen. Stöveln har justerbar nylonmudd med snabbsnörning. Trophy är tillverkad av gummi med låg densitet vilket gör stöveln mycket lättare utan att minska hållbarheten och stabiliteten. Det tåliga fodret är av snabbtorkande polyester i skaftet och kanvas i tån för att öka stabiliteten. En formpressad EVA-iläggssula med dämpning i hälen gör den här stöveln bekväm nog för långa promenader. Iläggssulan kan tas ut för enkel torkning. Reflextejp i skaftets överkant ger extra säkerhet när det är mörkt ute.
Lagernivå:
Från 599,00 kr