Filtrera
Stäng

Ytbeten/Poppers

Här har vi samlat alla ytgående beten, en fiskemetod som av många anses som den absolut roligaste när den väl fungerar. Betena rör sig oregelbundet uppe i yten vilket attraherar rovfiskar som går upp i ytan och klipper till dim stenhårt. En riktig adrenalin rusch!

Dom lite mindre modellerna är väldigt effektiva under de varma sommarmånaderna på ytjagande abborre.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Big Fish EZ-Pop 125gr

Handtillverkade träpoppers av högsta tänkbara kvalitet med grymt fin finish i traditionell form som är väldigt lättkastade och enkla att fiska med. Framtagna för tropiskt fiske och håller mycket bättre än "billiga" plastbeten. Rekommenderad krokstorlek är #5/0. Då betena är handgjorda kan vikten variera lite från bete till bete.
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Big Fish Havana Pop 145gr

Handtillverkade träpoppers av högsta tänkbara kvalitet med grymt fin finish för den kräsna GT fiskaren. Framtagna för tropiskt fiske och en popper som "poppar" väldigt mycket samt håller mycket bättre än "billiga" plastbeten. Havana Pop har fått väldigt bra respons världen över. Rekommenderad krokstorlek är #5/0. Då betena är handgjorda kan vikten variera lite från bete till bete.
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Dahlberg Diver Frog Green 28gr

En fantastisk imitation av en groda. Diver frog rör sig över näckrosor och annan vegetation som en kopia av en groda. Detta bete fiskas i vassvikar och platser där du normalt inte skulle drömma om att kasta ett bete. Titta på klippet under "Mer Information" så förstår ni potentialen med detta bete. Grodans ben går att byta ut, de är dock extremt tåliga.
159,00 kr 119,00 kr

Gunki Hedorah 7,9gr

Gunki Hedorah är en liten popper som är framtagen för rovfiskar som jagar vid ytan. Ett extremt roligt fiske som brukar vara väldigt effektivt på sommaren efter abborre, gädda m.m. Man kan ofta se hur fisken jagar betet vid ytan vilket gör att adrenalinet börjar pumpa i kroppen.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Gunki Hedorah 7,9gr

Gunki Hedorah är en liten popper som är framtagen för rovfiskar som jagar vid ytan. Ett extremt roligt fiske som brukar vara väldigt effektivt på sommaren efter abborre, gädda m.m. Man kan ofta se hur fisken jagar betet vid ytan vilket gör att adrenalinet börjar pumpa i kroppen. Här hittar du ett gäng utgående färger till riktigt bra pris!
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Gunki Megalon 27gr

Gunki Megalon är framtagen för dagar då rovfisk jagar aktivt vid ytan. Detta jättestabila bete går att ta hem på många olika sätt. Allt från ryckigt till lugna och fina invevningar. Betet är även försett med rasselkulor för ökad attraktion. Anpassat för bruk i saltvatten!
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Halco Roosta Popper 110gr

En popper designad för att göra maximalt med ljud och plaska så mycket som möjligt samtidigt som den är väldigt lätt att kasta långt med. Extremt stryktålig och stark i konstruktion vilket är ett måste när man ger sig ut på tropiskt popperfiske efter arter som Dogfish Tuna eller G.T. Roosta Poppern är väldigt lättpoppad med sin grunda skål framtill. Utrustad med två #5/0 5XX trekrokar från Mustad
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Halco Roosta Popper 49g

Halco Roosta Popper är en popper designad för att göra maximalt med ljud och plaska så mycket som möjligt samtidigt som den är väldigt lätt att kasta långt med. Extremt stryktålig och stark i konstruktion vilket är ett måste när man ger sig ut på tropiskt popperfiske efter arter som Dogfish Tuna, Roosterfish eller G.T. Roosta Poppern är väldigt lättpoppad med sin grunda skål framtill. Utrustad med två #2/0 3XX trekrokar från Mustad.
Lagernivå:
Från 134,00 kr

Illex Chubby Pencil 3,1g

Illex Chubby Pencil är en liten ytgående wobbler som har "walking the dog" gång i vattnet. Ett väldigt effektivt bete på abborre, asp, färna, havsöring m.m. Perfekt att använda sig av när rovfiskar jagar vid ytan!
Lagernivå:
Från 189,00 kr

Illex Chubby Popper 3,3g

Illex Chubby Popper är som namnet skvallrar om en liten knubbig popper. Ett fantastiskt roligt typ av bete att använda sig av när rovfiskar jagar vid ytan. Denna storlek är perfekt för t.ex abborre. Tack vare att den är så pass kompakt får man väldigt goda kastlängder, trots dess låga vikt. Chubby Poppers rörelsemönster är "walking the dog" samtidigt som den skvätter massa vatten vid ytan. Den bakre trekroken är försedd med fjädrar för extra attraktion.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Illex Gavacho Frog 18g

Illex Gavacho Frog är det perfekta hybrid betet mellan en gummigroda och en popper. Tack vare att krokarna sitter tätt inpå kroppen på betet kan du kasta in Gavacho Frog bland vass, näckrosor, döda träd, mycket vegetation etc utan att krokarna fastnar. Ett självklart val när du är på jakt efter abborre eller gädda som står och trycker inne i vassen. Går utmärkt att antingen "poppa" hem på traditionellt vis eller att man vevar hem den med små ryck.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Illex SK-POP 6,5g

Illex SK-POP är en liten popper och är designad av den legendariske betesbyggaren Seiji Kato. Här får du ett kompakt bete som är välbalanserat och som har väldigt goda kastegenskaper och kastlängder. En väldigt lättfiskad popper helt enkelt som är perfekt att använda när rovfiskar jagar vid ytan. Den bakre kroken har fjädrar fastknuta på sig för extra attratkion.
Lagernivå:
Från 199,00 kr