Filtrera
Stäng

Undervattenskameror

I den här sektionen hittar du undervattenskameror som storsäljarna Water Wolf och Escape Cam från Westin som bägge är undervattenskameror som är speciellt framtagna för fiske och som man fäster på sin fiskelina. Dessa vattentäta fiskekameror har verkligen gjort succé på den svenska marknaden och är väldigt enkla att använda.

Beställ din undervattenskamera för fiske av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Water Wolf Accessories Pack

Water Wolf Accessories Pack är det perfekta paketet med tillbehör för din Water Wolf UW Camera. Innehåller olika "mounts" för att täcka in de flesta situationer. Tillbehören gör så du kan montera din Water Wolf på båträcken, fönster, tripods och mycket mer.
499,00 kr 449,00 kr

Westin Escape Cam

Escape Cam från Westin är världens minsta och lättaste undervattenskamera för fiske! Nu kan du fånga fantastiska filmer av undervattensäventyr och dela dem omedelbart. Kameran väger bara 40 gram, vilket gör den lätt att transportera och kasta. Trots sin storlek levererar den högkvalitativa filmer upp till 60 fps med livfulla färger. Samtliga tillbehör som ingår anpassar kameran till olika beten och tekniker. Tack vare en Dive Lip förblir den nedsänkt under invevning utan att lägga på vikt. En Y-fin säkerställer stadiga filmer även när du använder beten med aggressiv simrörelse. Den är robust byggd för undervattensförhållanden och tål tryck ned till 200 meter. Starta och stoppa inspelningar genom att vrida på ändlocket för steglös drift. Designad och utvecklad i Danmark, denna mångsidiga kamera kommer att förbättra fiskeupplevelser och låta dig dela äventyr med vänner.
1.999,00 kr 1.939,00 kr