Filtrera
Stäng

Water Wolf

I den här sektionen hittar du produkter från Water Wolf. Water Wolf är en undervattenskamera som är speciellt framtagen för fiske och som man fäster på sin fiskelina. Här hittar du även tillbehör till din Water Wolf UW Underwater Camera, så som Vertical och Universal Fishing mount kit och deras Accessories Pack. Denna vattentäta fiskekamera har verkligen gjort succé på den svenska marknaden och är väldigt enkla att använda.

 

Beställ din Water Wolf Underwater HD Camera av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Water Wolf Accessories Pack

Water Wolf Accessories Pack är det perfekta paketet med tillbehör för din Water Wolf UW Camera. Innehåller olika "mounts" för att täcka in de flesta situationer. Tillbehören gör så du kan montera din Water Wolf på båträcken, fönster, tripods och mycket mer.
499,00 kr 449,00 kr

Water Wolf Underwater HD Camera 1.1

Water Wolf Underwater HD Camera har nu kommit i en helt ny modell, 1.1. Denna modell är bland annat mer stöttålig än den tidigare versionen. Water Wolf Underwater HD Camera är en undervattenskamera speciellt tillverkad för fiske. Water Wolf går alldeles utmärkt att använda vid trolling, havsfiske, flötesmete, spinnfiske m.m. Kameran filmar 4 timmar i HD och monteras framför ditt bete på linan. Kameran är vattentålig ner till 120m djup. Spana gärna in tillbehören till Water Wolf! Mått: 115mm lång och 27mm bred.
1.999,00 kr 1.399,00 kr

Water Wolf Universal Fishing Kit

Water Wolf Universal Fishing Mount Kit är en inlinerigg med ett förbättrat låssystem som är mer stabilt och uttåligt. Ger dig möjligheten att fiska din Water Wolf Camera fritt, fixerat eller semifixerat.
299,00 kr 269,00 kr

Water Wolf Vertical Fishing Kit

Water Wolf Vertical Fishing Mount Kit är en inline rigg som är speciellt designad för att förhindra att kameran börja snurra när du jiggar, även om det är större jiggar! Vertical Fishing Mount Kit ger även kameran mer stabilitet vid trolling, även i högre hastigheter, under fighter m.m men den skall då fiskas helt fritt och ofixerat.
299,00 kr 269,00 kr