Filtrera
Stäng

VMC

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

VMC Predator 8650BZ Trekrok (25-pack)

VMC Predator 8650BZ är en ruggigt bra bronserad trekrok som är tillverkad i "Perma Steel" och med "Cone Cut" spets som är kemiskt vässad vilket gör den sylvass. Oerhört populära krokar bland gädd- och gösfiskare. Fungerar perfekt för stingers, riggar, byte av krok på wobblers och jerkbaits m.m. Detta är en av våra mest sålda trekrokar.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

VMC Predator 8650PS Trekrok (25-pack)

VMC Predator 8650PS är en ruggigt bra trekrok som är tillverkad i "Perma Steel" och med "Cone Cut" spets som är kemiskt vässad vilket gör den sylvass. Oerhört populära krokar bland gädd- och gösfiskare. Fungerar perfekt för stingers, riggar, byte av krok på wobblers m.m.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

VMC 7237BN Inline (8-10 pack)

VMC 7237BN Inline är en enkelkrok med extra stort öga vilket gör att man får plats med en fjäderring på kroken. Detta gör att du kan byta dina trekrokar på skeddrag, wobblers etc till enkelkrok vilket är mer skonsamt mot fisken samt att det blir en bättre krokningsförmåga. VMC 7237BN Inline är tillverkad av högkvalitativ Hi-Carbon stål vilket gör den väldigt stark samtidigt som den är oerhört vass. Denna typ av krok är även väldigt populär bland havsöringsfiskare som använder sig utav genomlöpande drag. Både storlek 1 och 1/0 är perfekta för kustfiskaren som är på jakt efter havsöring.
Lagernivå:
Från 59,00 kr