Filtrera
Stäng

Vinterfiske

Fiskeutrustning för vinterfiske

Vinterfiske är en form av fiske som är mycket avkopplande och som kan resultera i fisk av fler olika arter. Vi har samlat ett brett urval av fiskeutrustning du behöver för att utöva vinterfiske i Sverige i den här sektionen.

Färdiga isfiskeset

Hos oss hittar du de redskap och tillbehör du behöver för att på riktigt kunna njuta av ditt isfiske till bra priser. Vi erbjuder bra garantier och levererar din order snabbt. Vill du göra det enkelt för dig själv kan du välja ett av våra färdigkomponerade isfiskeset, där vi valt ut lämpligt isfiskespö, rulle och lina.

Beställ allt du behöver för vinterfiske, allt från isborr och isfiskespön till isfiskerullar och mycket mer, smidigt från oss! Titta runt bland vår utrustning för vinterfiske och se vad vi har, titta gärna på filmen i Köpguiden uppe till vänster för att få handfasta tips. Med hjälp av filtreringssystemet till vänster kan du leta dig fram till vad du är ute efter på ett smidigt sätt. Vi har varit i branschen sedan 1969, så vi har hunnit samla på oss en hel del erfarenhet om fiske. Hör gärna av dig om du undrar något om isfiske och den utrustning som behövs.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Rödingblänke Lysdraken 55mm

Klassiskt Rödingblänke. Fungerar bra även till regnbågsfiske. Tillverkade i Norrbotten!
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Rödingblänke Lysdraken 65mm

Klassiskt Rödingblänke. Fungerar bra även till regnbågsfiske. Tillverkade i Norrbotten!
Lagernivå:
Från 62,00 kr

Finnex Droppen Wolfram

En wolfram mormyska från Finnex. Gjorda på japanska kvalitets krokar. Tillverkad av 100% wolfram. Mormyskan väger 1,85gr och är 8,7mm lång.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Pilopirken

Pilopirken togs fram för tävlingsfiske och är mycket lämpad för abborre. Pilopirken Original är bäst på djup 8 meter och djupare.
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Mattse Pirken 42mm

Mattse Pirken är en liten vertikalpirk på 42mm och väger 7gr. Perfekt att använda vid fiske efter ädelfisk eller abborre. Levereras med en snapper samt en lyskrok.
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Wiggler Isimu Balansare 40mm

Wiggler Isimu är en ruggigt effektiv balansprik för all typ av rovfisk. Betet har plastfenor baktill vilket resulterar i att den simmar väldigt fint i vattnet vid minsta ryck. Pirken är 40mm lång och väger 8gr.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Rödingblänke

Ett rödingblänke av klass. Bara att sätta agn på kroken och börja fiska.
Lagernivå:
Från 41,00 kr

Pirk Eva 45mm 7gr

Eva pirken är ett nytt vinterbete från Bios. Med sin intressanta form kommer den fånga storabborrens uppmärksamhet. En läcker liten pirk som har en given plats i pirklådan.
Lagernivå:
Från 35,00 kr

Knyttet Balanspilk

Svensktillverkade balanspilkar på kamasankrok. Kroppen på Knyttet mäter 12mm och med krok 22mm. Agnas gärna med larv.
Lagernivå:
Från 33,00 kr

Polaris-2 Balanspilk

Polaris-2 har genom sin smått unika lite rundare formgivning en lagom snabb, gång i vattnet. Rörelsemönstret har visat sig framgångsrikt på många arter, då främst grov abborre. Tillverkad på högkvalitetskrok som ger bästa prestanda i både finish, hållbarhet och krokningsegenskaper. Finns i sex enkla men bra färger.
Lagernivå:
Från 24,00 kr

Balanspilk Bubblan

En populär balansare med en ruskigt stark och vass krok. Dess unika form gör den väldigt livlig i vattnet och en favorit till storabborren.
Lagernivå:
Från 22,00 kr

Abu Garcia Volatile Ice

Abu Garcia Volatile Ice är ett av marknadens vassaste isfiskespö och är speciellt framtaget för mindre multirullar. Spöt är 79cm långt och tillverkat att kolfiber av hög kvalitet. Lämpar sig utmärkt för fiske efter regnbåge, röding, abborre och andra "mindre" arter.
399,00 kr 299,00 kr