Filtrera
Stäng

Viking

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Viking Deer Hunter GTX

Hunter High är Vikings mest innovativa jaktkänga och står pall för även mycket tuffa expeditioner med tung packning. Det höga skaftet är tillverkat av läder av högsta kvalitet och ger bra stöd och utmärkt skydd mot ojämnheter i terrängen. Det tåliga och vattentäta GORE-TEX®-membranet håller fötterna torra i alla väder. Den bekväma nordiska lästen har aningen mindre tåutrymme och förbättrat hälgrepp. Unika nitade snörfästen förenklar vid reparationer och det patenterade snörningslåset gör det enkelt att justera snörningen. Hunter High har en mjuk UGC®-yttersula av naturgummi som ger oöverträffat grepp både i skogen och uppe i bergen.
Lagernivå:
Från 2.799,00 kr

Viking Elk Hunter

Elk Hunter är både vandringskänga och gummistövel - de håller fötterna torra och ger utmärkt grepp när du fiskar, jagar eller vandrar i naturen. Stövlarna är tillverkade av lätt, flexibelt men ändå tåligt naturgummi och har perfekt passform för långa vandringar i ojämn terräng. Det snabbtorkande polyesterfodret och den löstagbara fotbädden ger ökad komfort och gör stövlarna enkla att ta av och på. Förstärkningarna i häl och tå ger hållbarhet och skydd och den inbyggda flexzonen gör stövlarna bekväma när du är ute och rör dig hela dagen. Vikings unika UGC®-sula med mönster i flera olika riktningar ger dig en stövel som passar perfekt för långa turer i ojämn, våt och lerig terräng
Lagernivå:
Från 999,00 kr

Viking Ice Fighter

Icefighter är en extrem termostövel för extrema väderförhållanden. Den är utformad för att klara av kyla och hålla fötterna varma ned till hela -40 °C. Termostövlarna har högt skaft och en kombination av hög kvalitet, låg vikt och Elastopan®, en typ av isolerande polyuretan, tillsammans med ett extra varmt polyesterfoder. Elastopan® är ett 100 procent PVC-fritt, nedbrytbart material. Det innehåller miljontals pyttesmå luftbubblor och ger 2,5 gånger bättre isolering än vanliga PU-stövlar och är dubbelt så hållbart. Sulan är extra tjock och ger bra isolering och grepp på is och snö. Den här stöveln har nordisk läst för kallt klimat. Det är en bredare läst med mer utrymme i tån för att minska risken för förfrysning. Icefighter är de perfekta stövlarna för snöskoteråkning, isfiske eller för att skotta garageuppfarten - alla aktiviteter där du utsätter dig för djup snö och låga temperaturer. Icefighter är godkända av TÜV Süd/Tyskland.
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Viking Maintenance Care

Viking rubberboot care & polish - är ett medel du använder för att behandla dina gummistövlar så de håller sig fräscha och gummit mjukt så det inte spricker. En billig investering som gör att du ökar livslängden på dina gummistövlar avsevärt.
79,00 kr 69,00 kr