Filtrera
Stäng

Verktyg/Bindstäd

Bindstädets huvudsakliga syfte är att hålla kroken fixerad medans du binder flugor. Prisläget avgör hur pass bra chucken är, dvs klämman som håller kroken. Vill du läsa mer tips om hur du ska tänka när du väljer ditt bindstäd så kan du läsa mer i köpguiden. 

Rätt verktyg är lika viktiga för flugbindaren som knivar för kocken. Du kan använda filtreringssystemet för att få fram vad du söker.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Loon Fly Tying Tool Kit

Loon Fly Tying Tool Kit levereras i en tålig väska som innehåller Ergo Arrow Point Scissors, Ergo All Purpose Scissors, Ergo Bobbin, Ergo Bodkin, Ergo Whip Finisher, Ergo Dubbing Brush och Gator Grip Dubbing Spinner. En perfekt gåva till den som ska komma igång med sin flugbindning eller för dig som vill uppgradera din arsenal.
1.099,00 kr

Loon Gator Grip Dubbing Spinner

Loon Gator Grip Dubbing Spinner är den ultimata dubbingspinnaren som kommer med två olika spetsar som gör att du kan binda med allt från komplexa twistar till klassiska dubbingöglor.
219,00 kr

Pro Tube Needle XL

Pro Tube har en egen designad nål för deras system. Givetvis fungerar denna även till andra system likväl som en annan nål fungerar till deras system. Men en sak står fast, det är extremt bra stål i den här nålen, den står verkligen pall för tuffa tag!
269,00 kr 239,00 kr

Regent C-Clamp

En indisktillverkad kopia på Regalstädet. Enklare i utförandet men byggt efter samma princip. Snabbchucksfäste som håller krokar bergfast, lätt att fästa krokar och lätt att lossa dem med ett enkelt handgrepp. Ett mycket uppskattat städ av de som binder mycket som snabbt vill kunna fästa fast en ny krok. Kroken fästs genom att man trycker in hävarmen och placerar kroken mellan käftarna och släpper hävarmen.
420,00 kr 379,00 kr

Ron Thompson Flugbindningskit (6 pack)

Ett perfekt flugbindningskit för nybörjaren från Ron Thompson. Här får du alla verktyg som kan tänka behövas för att börja sin flugbindningskarriär. Här får du ett stabilt och pålitligt bindstäd, sax, whipfinish, trådhållare, dubbingnål, trådträdare och hackeltång. Ett väldigt prisvärt paket!
399,00 kr 269,00 kr

Sax (Böjt blad)

En enkel böjd sax. Lämpar sig väl att klippa exempelvis hjorthårshuvuden med.
49,00 kr 39,00 kr

Sax (Rakt blad)

En enkel och rak sax. 9cm lång.
49,00 kr 39,00 kr

Skalpell

Razorknife är benämningen på vertyget. Det är en kraftig skalpell helt enkelt.
59,00 kr 53,00 kr

Streamside Vise

Ett städ för dig som vill kunna binda vid vattnet vart du än befinner dig. Fäst den i en torr kvist av modell större om du sitter instängd i tältet på fjällturen och stilla frustrationer med nya kreationer. Eller sitter du rikgtigt illa till, kör på tumgreppet och bind! Knepigt första flugan, sen sitter det med hyfsat.
79,00 kr 74,00 kr

Swiss Vise Premier Flies Base

Petitjeans bindstäd är kända som några av de absolut bästa bindstäden i världen. Men smakar det så kostar det också. Därför har Marc Petitjean tagit fram en serie med enklare varianter av sina städ. Det är precis samma kvalité på dessa städ, men vissa funktioner och finesser från de dyrare städen saknas. Premiere Base är ett flugbindningsstäd för krokar i storlek #32 till 9/0 och levereras med bordsplatta.
4.299,00 kr

Tiemco Hackeltång

Tiemco Hackeltång är en enkel och bra hackeltång i standardutförande.
69,00 kr 62,00 kr

Tiemco Roterande Hackeltång

En roterande hackeltång av högsta tänkbara kvalité.
279,00 kr 265,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 19,00 kr Max: 7.999,00 kr
kr19 kr7999