Filtrera
Stäng

Vantar och handskar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Stretch Professional

Stretch Glove Professional är av hög kvalité från ABU Garcia/Ambassadeur. Översidan av neopren och handflata av gummi för bästa möjliga grepp. Kardborreband vid handled. De fre "fria" fingrarna gör att du slipper ta av dig handsken hela tiden. Levereras en vänster samt en höger handske i varje förpackning.
Lagernivå:
Från 209,00 kr

BFT Atlantic Fishing Glove

BFT Atlantic Glove är en 100% vattentät fiskehandske som även håller värmen bra. Fodret inuti handskarna är av fleece vilket gör att det är mjukt och varmt samtidigt. Handskarna är relativt små i storlekarna så man bör gå upp i en storlek än vad man är van vid. Det går även alldeles utmärkt att klippa av fingrarna om man skulle vilja ha dem fingerlösa vid t.ex spinnfiske.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Dr.Shade Gloves

Handskarnas 50+ UV-skydd hjälper mot skadliga solstrålar och skyddar dig från att bli solbränd. Dr.Shade Sun Protection Gloves är perfekta att ha med sig en solig fiskedag.
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Eiger Fleece Handskar

Fleecehandskar från välkända företaget Eiger. Bra passform och till rätt peng!
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Eiger Fleece Kombivantar

Fleecevantar från välkända företaget Eiger. En vante som man kan använda dels som handske utan fingertoppar för bra fingertoppskänslighet och dels som vanlig vante.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Guideline FIR Skin

Guideline FIR Skin är ett par fingerlösa, tunna och otroligt smidiga handskar i polyester/spandex som innehåller den senaste FIR (Far Infra Red) teknologin där fibrerna är behandlade med flytande titan. Extremt tunna och flexibla och bygger inte upp några veck i handflatan när man håller spöt. Håller handen och handleden varm med modern teknik som tar vara på kroppens egen värme. Syntetiskt material som inte suger upp vatten som kyler handen.
Lagernivå:
Från 275,00 kr

Guideline FIR Skin CGX

Guideline Fir-Skin CGX är en varm modell med ett vind- och vattentätt stretchmembran som håller dina händer varma även i de kallaste och blötaste väder. Innerfoder av kanalstickad polyester för optimal isolering samt för att transportera bort fukt. De innehåller den senaste FIR (Far Infra Red) teknologin och har förmåga att behålla kroppens naturliga värme. Tunn och flexibelt som inte bygger upp några veck i handflatan när man håller spöt.
Lagernivå:
Från 369,00 kr

Imax Baltic Handskar

En vattentät handske från iMax som även andas. Handsken har syntetiskt läder i handflatorna, ett varmt och skönt foder samt handleder i neoprene.
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Imax Oceanic Handskar

iMax Oceanic Gloves är en komfortabel, vattentät handske som också andas.
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Kinetic Neoprenhandske

Kinetic Neoprene Glove Grey är en varm, rejäl och smidig handske från Kinetic i 2.5mm neoprene. Den relativt tunna neoprenen värmer och hindrar inte vid fiske och rörelse. Kraftfullt kardborrespänne för att kunna sluta nästintill helt tätt. Perfekt för kalla turer på isen eller vårfisket. Grå med svarta detaljer.
Lagernivå:
Från 159,00 kr

Kinetic Super Stretch

Kinetic Superstretch är tillverkad i ett 2,5mm tjockt neoprentyg med ett följsamt stretch. En av de snyggaste och bekvämaste neopren handskarna på marknaden!
Lagernivå:
Från 169,00 kr

Lindy Handske Large

Skydda dina händer och fiskarna. Denna handske skyddar dina händer från sticksår utav krokar vassa tänder, skärsår från kniv, wajer och superlina. skonsammare för fisken då du inte minimerar risken att tappa eller slinta vid hantering av levande fisk.
Lagernivå:
Från 349,00 kr