Filtrera
Stäng

Tubfluga -Ulf Sill- Beiss (7cm)

Flugorna i Ulf Sill-serien är bundna på korta mässingstuber. Vi rekommenderar att man fiskar dem med fritt hängande krok, självklart kan man montera dit en bit silikonslang på tuben om man vill. Den unika vingen får man genom att bygga upp vingen i 5 olika lager av hår. Det ger flugorna en fantastisk form och rörelse i vattnet.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 431366
Tillverkare: Guideline
64,00 kr
59,00 kr
Specifikationer
Typ av fluga Laxfluga (Tub)
Skriv din egen recension
*
*
  • Dålig
  • Utmärkt
*
*
*
Specifikationer
Typ av fluga Laxfluga (Tub)
Kunder som köpte denna köpte också

Tubfluga -Duncan Egan- Willie Gun Pig (8cm)

Tubflugor i Flame Thrower-stilen med stjärt at vildsvinshår, precis som på en Pot Belly Pig. Flugorna är bundna på halvtums koppartuber för extra vikt. Detta tillsammans med det mjuka fronthacklet ger en optimal rörelse i vattnet. Längd 8 cm.
65,00 kr

Tubfluga Samurai Black (8cm)

Idén bakom Samuraiflugorna var att binda en smal, droppformad fluga som flyttar tillräckligt med vatten och fortfarande simmar på ett lockande vis. Det uppnås genom att borsta upp dubbingen ordentligt, ett mjukt hackel och en liten turbokona fram. Efter endast en säsong har det här mönstret bevisat sin värdighet, många är laxarna som har fallit för konceptet och redan har många varianter sett dagens ljus. Den enkla klassiska designen är nyckeln till succén. Knyt på en och testa själv!
75,00 kr

Tubfluga White Sunray (12cm)

Sunray variant bunden på plasttub med silverräv i undervinge och get som övervinge.
55,00 kr