Filtrera
Stäng

Trash Bay

Trash Bay

Nu i lördags bestämde sig Jonathan "Bambi", Martin "punkar'n" samt jag oss för att dra ut och fiska gädda. Martin har vid ett flertal gånger talat om en sjö som han kallar för "Trash Bay". Detta pågrund av dess sunkighet samt att det ligger en sopstation precis bredvid den (så det finns en hel del skit i sjön också).

Vi möts upp på EL-GE Sportfiske i Göteborg för att sen lokalisera oss till sjön. Problemet är att Martin inte kommer ihåg exakt vart sjön ligger, men tillslut hittar vi rätt! Väl framme var det ca. 60 meter ner till sjön från där vi parkerade bilen. Både Jonathan och Martin hade väldigt mycket packning med sig jämfört med mig.. Så jag tar min grejer och går med raska steg ner mot sjön medans Bambi och punkar'n packar ut deras grejer. Väl nere vid vattnet möts jag av en avsmaklig men grymt härlig syn. Allt Martin berättat om "Trash Bay" stämde. Massvis med träskmark, bildäck och annat roligt i vattnet samt grymt färgat vatten... Detta var precis vad jag hade förväntat mig när jag besökte "Trash Bay", så jag var inte missnöjd. Här skulle det fångas en såkallad "mörkergädda" som lever på soppor!


Detta var det första intrycket jag fick av Trash Bay.

Efter ca. 15 minuter kommer Jonathan och Martin ner till vattnet. Martin börjar mecka upp en pontonbåt han har med sig så kan kan fiska av hela sjön medans jag och Jonathan blir mer begränsade då vi enbart har vadare med oss. Det tog kanske Martin 50 minuter att få ihop pontonbåten, men det var det nog värt!En pontonbåt är ett grymt redskap att använda sig av när man vill fiska av större ytor

Tillslut orkade jag inte vänta på att Martin skulle bli klar med pontonbåten, så jag gick ner till vattnet och satte på en grodimitation. Efter bara 10 kast hade jag totalt tre hugg var av att jag tappade två, men en lyckades jag landa. Det var ingen bjässe direkt men det kändes grymt hett att det var så mycket aktivitet i vattnet efter bara några kast. Dessvärre blev det inga mer fiskar eller kontakt med betet efter detta... Men vi hade en grymt härlig samt rolig dag ute i Trash Bay och det kommer garanterat att bli fler besök där efter mörkergäddan!
Skriv en kommentar