Filtrera
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
Stäng
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!

Tillbakablick från fiske i Skarnsundet - EL-GE Anders

Tillbakablick från fiske i Skarnsundet - EL-GE Anders

Jag måste passa på att göra ett instick för Skarnsundet Fjorcenter och Phil Dale. Vi var ett gäng som åkte dit för några år sedan och hade ett riktigt bra blandfiske.

Anders med en fin bleka från Skarnsundet.

Skarnsundet ligger nästan så långt in i Tronheimsfjorden du kan komma, och där du har möjligheten till ett sanslöst bra blandfiske och chans på stora fiskar. Med djup ner till 500-600m ca 10 minuter från campen och kan fiska från piren utanför campen och höst/vintertid få havsmus från land. Sej, Bleka, stor vittling, torsk, hälleflundra, uer, långa, stora plattfiskar, detta är bara ett axplock av utbudet. Phil som driver campen är en riktigt driven sportfiskare som
fiskar lika mycket från land som från båt och kan detta område riktigt bra.

En fin mat-torsk från Skarnsundet.

Området är väldigt väderskyddat så risken att man blåser inne är mycket liten (1-3 dagar om året fick vi berättat för oss). Man kan rikta fisket mot många arter som tex blålånga, diverse hajar bla håkärring. Långor på runt 30kg
är fångade från bla piren utanför campen. Chans på rikigt fin bleka, sej samt lysing(kummel). Vi som åkte upp testade väldigt blandade djup och fick allt från blåkexa till stora vittlingar och lite fin torsk som fick följa med hem.

En blåkexa tagen i Skarnsundet.

Väldigt roligt och varierande fiske. Mete eller spinnfiske från land eller båt till mete på djupet, mycket Engelsmän som åker hit enbart för att surfcasta från land. Den röda tråden är skyddat fiske, mycket arter, roligt spinnfiske efter stor bleka och sej, chans på håkäring och olika rockor som inte kostar en förmögenhet.

På bilden ser vi Anders med en mindre klorocka. En av de spännande arter Skarnsundet har att erbjuda.

Campen ligger någon timmes bilfärd efter Trondheim så ca: 902km från Göteborg (https://tinyurl.com/sv6ds93). Önskas mer information så Kontakta Phil.

http://skarnsundet-fishing.com/

Mycket nöje Anders.

Skriv en kommentar