Filtrera
Stäng

Tidsmaskin?

Tidsmaskin?

På EL-GE Sportfiske säljer vi saker som du behöver - för att må bra. Vi säljer även saker du kanske inte behöver men som också får dig att må bra. Då man pratar med en kund om prisvärt/dyrt respektive billigt blir dyrt i längden så är det alltid en tuff avvägning. Vilka grejor man ska ha för sitt ändamål, och vad man kan tänka sig att lägga på det etc...
Köper du ett Sportex spö, Simms vadare eller Scott spö så har du köpt dyrt, men gråter bara en gång. Skulle vi få chansen att köpa eller sälja en tidsmaskin hade den varit dyr och prisvärd. Man hade gråtit över att behöva flytta till en racklig 1:a och äta gröt i 2 år och 4 månader. Men att resa tillbaka till sina bästa resor/stunder vid älven/sjön/havet eller varför inte flatsen. Hade det varit värt ett liv i misär? JA!Tidsmaskin köpes... EL-GE Folket hade rest tillbaka till några av våra minnen från Hitra, Beiarn, Saltströmmen, Röst, Byske, Bjerkreim, Gaula, Orkla, Cuba, Nicaragua, Lost Catacombs of Egypt, Montana, Ryssland, Norge, Oslofjorden, Hemliga jokkar, Malaysia, Honduras, Månen, Florida etc etc...värt några år med gröt diet.
Bilden ovan hade krävts att man drar maskinen tillbaka till 2003. Då hade man fått återuppleva ett rejält påslag, och en rusning rakt in på backingen utan stopp, och så småningom en god matfisk.

Skriv en kommentar